Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Izvinjavam se na upadu.
nisam zab ne brini se ceka te fin avatar i potpisGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 sep 2021, 21:46Izvinjavam se na upadu.
Jesi za opkladu Robuste, pravila znas, iskusio si kako ja fine avatare i potpise nadjem![]()
Ne kontam huliganske furke s crnim majicama. Plavo je naša boja a ne ko kakve ustaše iz drugog svjetskog.
Ni meni to nikako nije jasnogrbavicka1921 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:05Ne kontam huliganske furke s crnim majicama. Plavo je naša boja a ne ko kakve ustaše iz drugog svjetskog.
Yebo kicker, relevantniji je krezubi lola s Kobilje glave, u šuški i AirMaxu 720.
Uvijek bilo…StrikeWarzone je napisao/la: ↑22 sep 2021, 06:57Yebo kicker, relevantniji je krezubi lola s Kobilje glave, u šuški i AirMaxu 720.
Hvala ti brate moj da je konacno neko napisao nesto o ovoj ublehi Subasicu..... on je hendikep na svakoj tekmi nazalost i Bojo zadnje dvije tako igra al staces kad moras igrat sa ovim kretenom.... moras postat kao on!StrikeWarzone je napisao/la: ↑21 sep 2021, 17:45Utakmica s Subašićem u bilo kojoj formaciji je pogubna. Kreacije svakako nemamo,trka nam treba.
Za očekivati je jednu dvije promjene, jednostavno pregorit' ćemo u tempu.
po tom pitanju mi smo pickurine da ih nema vecih nas sudije otvoreno kradu vec četiri godine na domacem terenu bace ti onog muflona bandica da ti se otvoreno smije u facu na tvom stadionu da je nekom sudiji odradjeno kao sto su velezovci odradili ne bi bili u ovakvom stanju kluba pored svih nasih nedaca sudije su koje su nas unistile dodatno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.