Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 23 jan 2011, 16:28

Toxicity je napisao/la:Slušaj, prvo vidi značenje riječi ironija pa piši o tome, očito nisi dovoljno dorastao tome, ili se drži tih svojih smajlića.. Za tvoju informaciju Modrić je po navijačim proglašen jedan od boljih, odmah uz bok Balea i Van der Vaarta koji je sam rekao da ne bi pola golova dao bez Modrićeve pomoći..
:shock: Modrić ima užasnu fizičku spremu za poziciju na kojoj igra ni pas mu nije nešto.Tottenham većinzu golova daje Bale/Lennon prođe po strani i ubaci tu čeka neki od ostalih igrača ili preko kontri kada Bale i Lennon istrče 100 metara za 8 sekundi :lol:
U sredini ima pored sebe ili Palaciosa ili Huddlestona koji su odlični igrači i pobrinu se da odbrana nema problema.Jedino na čemu se njegov kvalitet ogleda je da je izbacio Jenasa iz ekipe mada mi u mene uvijek Jenas igrao
P.S.Porede ga sa Xavijem tek tu dolazimo do velikog kontrasta.Xavi čovjek sa ubojitim zadnjim pasom koji može trčat 200 minuta ne 90 koji izgubi loptu po jedanput za svako godišnje doba čak bolja opcija od njega je Fabregas koji je takođe prenapuhan igrač i koji opet ne bi imao mjesta ni u Unitedu,Barci ni Realu
Devil je napisao/la:Evo ga i ovde pocese o Modricu kao world class igracu. :roll:
Jbg nekim ljudima je objektivnost nepoznata :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 23 jan 2011, 16:31

Dylan Dog je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Slušaj, prvo vidi značenje riječi ironija pa piši o tome, očito nisi dovoljno dorastao tome, ili se drži tih svojih smajlića.. Za tvoju informaciju Modrić je po navijačim proglašen jedan od boljih, odmah uz bok Balea i Van der Vaarta koji je sam rekao da ne bi pola golova dao bez Modrićeve pomoći..
Hrvatino,previse citas Index :lol:
Slušaj, nemoj mi te gluposti prosipat, ja za razliku od tebe gledam utakmice i onda dajem svoje mišljenje.. Te kvazistranice ne čitam.. tako ne valjaj gluposti, a za ovog drugog, ja samo govorim da lik može igrat u velikoj ekipi, vi ako mislite drukčije, uredu, prihvaćam vaša mišljenja :mrgreen:

A za ovog malog @lbjmvp, pa šta misliš znalac ko to upošljava Balea i ostale? Palacios, Hudllestone?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jan 2011, 16:36

Toxicity je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
Hrvatino,previse citas Index :lol:
Slušaj, nemoj mi te gluposti prosipat, ja za razliku od tebe gledam utakmice i onda dajem svoje mišljenje.. Te kvazistranice ne čitam.. tako ne valjaj gluposti, a za ovog drugog, ja samo govorim da lik može igrat u velikoj ekipi, vi ako mislite drukčije, uredu, prihvaćam vaša mišljenja :mrgreen:

A za ovog malog @lbjmvp, pa šta misliš znalac ko to upošljava Balea i ostale? Palacios, Hudllestone?
Pa eto,prosvjetli nas,gdje su ti pasovi,golovi kad igra tako dobro,ja kada god sam gledao Totenham il je bio najbolji Bale il Van Der Vaart,prije cesto i Defoe,al Modric,od njeg nikad nista konkretno nisam vidio,bas me zanima njegova statistika u ekipi,koliko ima golova i asistencija od dolaska :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 23 jan 2011, 16:38

Manje visi po forumu i gledaj utakmice malo.. Samo pogledaj protiv Intera partiju i bit će ti jasno ;)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2011, 16:38

@Dylan Zigic je odmakao poprilicno po pitanju asistencija. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 jan 2011, 16:38

Dylan Dog je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la: Hrvatino,previse citas Index :lol:

Pa eto,prosvjetli nas,gdje su ti pasovi,golovi kad igra tako dobro,ja kada god sam gledao Totenham il je bio najbolji Bale il Van Der Vaart,prije cesto i Defoe,al Modric,od njeg nikad nista konkretno nisam vidio,bas me zanima njegova statistika u ekipi,koliko ima golova i asistencija od dolaska :lol:
http://www.tottenhamhotspur.com/players ... odric.html :lol:
Novi Zidane :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 jan 2011, 17:39

Veceras vazna utakmica za -4.

Evo najvjerovatnijeg sastava:

-------------------Iker-------------------

Arbeloa----Ramos---Carvalho----Marcelo

----------Gago---------Xabi--------------

Di Maria---------Ozil--------------Cristiano

----------------Benzema-------------------

Znaci, bez eksperimentisanja, svi su vraceni na svoje pozicije tako da ocekujem jedno 2 gola u mrezi Mallorce.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 jan 2011, 17:42

Nail for Real je napisao/la:Veceras vazna utakmica za -4.

Evo najvjerovatnijeg sastava:

-------------------Iker-------------------

Arbeloa----Ramos---Carvalho----Marcelo

----------Gago---------Xabi--------------

Di Maria---------Ozil--------------Cristiano

----------------Benzema-------------------

Znaci, bez eksperimentisanja, svi su vraceni na svoje pozicije tako da ocekujem jedno 2 gola u mrezi Mallorce.
Pa i Ramos dakle ono što ja pričam sastav je dobar samo ne znam koji će qrac tu Lady Gaga kad je Khedira u odličnoj formi.Imal viška žuti ili šta

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 jan 2011, 17:44

Osim Ramosa, on je desni bek ako nisi znao.
Gago mijenja povrijedjenog Khediru a Lass na klupi zbog losih igara...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 23 jan 2011, 17:52

Modric je za klubove tipa Totenham, Arsenal, Villareal, Roma, Valencija itd..zasto kad ga vec toliko zeli Fergy nije doveu u Man.U a stalno hrvati pisaju o tome :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jan 2011, 18:29

Kaka pocinje umjesto Ozila,i Granero umjesto Alonsa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 23 jan 2011, 18:33

Granero pocinje umjesto Xabi-a :lol:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 23 jan 2011, 18:54

Koji ce nam vrag Modric , on bi Man. Cityu dosao ko budali samar.

Madridista_23
Kontakt:

Post Postao/la Madridista_23 » 23 jan 2011, 18:56

dajte pustite više Modrića
Kakav on i Real
Novine nemaju šta pametno pisati pa onda bace bombu nekakvu

Ajmo malo o tekmi
Mou pravi rotaiju u ekipi
Kaka, Granero i Gago startaju, Benzema takođe
Xabi, Ozil na klupi, Lass takođe

neka malo promjene u ekipi :)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 23 jan 2011, 20:33

slika Napokon i Benzema zabija 1-0 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 23 jan 2011, 20:39

Benzema kakva sansa sa 7,8m lijevom nogom iz prve u koprive lopta otisla :lol:
Kakve kombinacije Xabia i Di Marie, Ronaldo pogadja precku na kraju.

edit: Benzema nema ofsdd, kakva sansa 1-1 sa golmanom :o :shock: lose spetljao se..
Webo u 93 m zamalo da kazni izaso sam sa desne strane ispred Ikera, ali dobro postavljeni San Iker na prvoj to brani 8-) KRAJ 1:0

FK Željezničar

Podrška Papetu

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 23 jan 2011, 20:57

Cestitam na pobjedi.
.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 23 jan 2011, 20:59

Zamalo 1:1, pa koji bi to sok bio, ali sve se dobro zavrsilo zahvaljujuci Ikeru, umalo da se Realu osvete silni promasaji... Ne znam sta je sa Momom Diarrom, pa jel taj covjek uopste igra fudbal?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 23 jan 2011, 21:04

Harrison je napisao/la:Zamalo 1:1, pa koji bi to sok bio, ali sve se dobro zavrsilo zahvaljujuci Ikeru, umalo da se Realu osvete silni promasaji... Ne znam sta je sa Momom Diarrom, pa jel taj covjek uopste igra fudbal?
Zamalo, ipak bitno je i da Benzema pogodio valjda ga krene. Kaka los u 1 polvr treba njemu jos vremena :(
Momo na dopustenje kluba oko 10tak dana, bio je u Africi( Maliju) mati mu jako bolesna, prekljucer se vratio i poceo sa treniranjem 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 23 jan 2011, 21:07

Ako neko moze klip te odbrane kasiljasa , ja sam gledao prvo poluvrjeme a drugo sam isao gledat nove epizode LZN :)
Ako nema klipa moze neko opisat o cemu je rjec

IKER CASILLAS NAJBOLJI GOLMAN NA SVJETU, KAKAV BUFON,KAN,CECH...JOS ONI MORAJU DA PURE ZA DORUCAK JEDU :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.