hodža je napisao/la:Popravni![]()
Poljska-Srbija...1
Argentina-Danska(-7,5)...H2
Milan-Cesena...3+
Nice-Lyon...pik2
Villarreal-Sociedad...1
Soderling R.-Dolgopolov A....1
Anthony C....Preko 25,5

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hodža je napisao/la:Popravni![]()
Poljska-Srbija...1
Argentina-Danska(-7,5)...H2
Milan-Cesena...3+
Nice-Lyon...pik2
Villarreal-Sociedad...1
Soderling R.-Dolgopolov A....1
Anthony C....Preko 25,5
Zbunio sam se opet sto se tice hendikepa, zbog ovoga minusa ispred....el igrao da ce dobiti više od 7.5 ili ne?Monolog je napisao/la:Pa proći će to MandraX. Već je +5 za Dansku, tako da...
jos milan i marejjohnnyHZ je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:hoffen 1x 1.20 (premier ponuda)![]()
real - 1-1.15![]()
zaragoza-kp1-1.35![]()
igokea-1-1.40![]()
galatasaraj kp1-1.15![]()
murray-1-1.15
milan-1-1.20
4,15 kvota
ovde samo milancicjohnnyHZ je napisao/la:danas sam prosao evo ga opet od mene za sutra
milan - 1.20
igokea 1.40![]()
zaragoza - kp1 1.35![]()
hoffenhajm-kp1 1.15![]()
real m - 1.15![]()
galatasaraj kp 1 -1.10![]()
3.30ovo isto MORA PROCI nema tite da ovo namjeste.....
milan MORA,real mora, igokea ubija,ovaj radnici kuci gubi , hoff nemoze kuci izgubiti odo ovih,galata ovo dobija al et osiguro sam sedeportico imao tesu kup utakmicu i izgubili od onih amatera 2-0 ,zaragoza krenula bjezati sa dna..i ide im dobro ....
adis.p je napisao/la:M'gladbach-Leverkusen (-3+).....x2
Milan-Cesena (-3+)................x2
Fiorentina-Lecce (-3+)............x2
Real Madrid-Mallorca (-3+).......x2
Villarreal-R.Sociedad (-3+).......x2
Gijon-Atl.Madrid (-3+).............1
Anderlecht-Standard (-3+).......x2
Roda-Excelsior (-3+).............x2
----------------------------------------------
Kvota: 41
Uplata 1
Dobitak 41Anderlecht - Standard...........ps1
Fiorentina - Lecce...............ps1
Milan - Cesena...................ps2
Bari - Napoli......................ps2
Real Madrid - Mallorca..........ps1
Villarreal - R.Sociedad..........ps1
Galatasaray - Sivasspor........ps2
------------------------------------------------
Kvota 47
Uplata 1
Dobitak 47
Vujin 11$eLLa je napisao/la:znal neko ove dance kolko su dali lindberg i Hansen i ako neko zna kolko je vujin dao ?
ma H.Lindberg pise da igra za danskumandraX je napisao/la:Vujin 11$eLLa je napisao/la:znal neko ove dance kolko su dali lindberg i Hansen i ako neko zna kolko je vujin dao ?
Hansen 6
Lindberg
Ferrera se nisam usudio na gemove, Zvonareva i Clijsters sam siguran da će biti više gemova.LFC_LAVOV je napisao/la:moze li ferer zvonareva i clijestr manje gemova
ee willy kad si vec tu sta mislis za sutra dokovic , federer na li i ona wozniacki ??Willy je napisao/la:Ostao još teniski tiket, 6 puta z2, ko ga yebe.
Oni igraju drugu veče, ne znaju se još kvote, oni se još ne mogu igrati.$eLLa je napisao/la:ee willy kad si vec tu sta mislis za sutra dokovic , federer na li i ona wozniacki ??Willy je napisao/la:Ostao još teniski tiket, 6 puta z2, ko ga yebe.
ma znam al onako tvoje misljenje ?Willy je napisao/la:Oni igraju drugu veče, ne znaju se još kvote, oni se još ne mogu igrati.$eLLa je napisao/la:ee willy kad si vec tu sta mislis za sutra dokovic , federer na li i ona wozniacki ??Willy je napisao/la:Ostao još teniski tiket, 6 puta z2, ko ga yebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.