Izbacite ih iz lige

Uzmite im sve bodove

Kme kme kme.
Isto sve bilo samo se vama navlacilo. Potpuno sve isto i na isti način.bordobijeli je napisao/la: ↑22 sep 2021, 10:24Navlacilo se, al nikad nije bilo sistemski ko sad. Ovi delegiraju, prave planove gdje ce ko i kako suditi.sviunapad1010 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 10:19Prije Vice otvoreno se navlacilo godinama Sarajevu i Zrinjskom u zadnje vrijeme, prije toga Željezničaru, pa ste pisali može nam se. Eto sad se može Borcu. Vi ne bi trebali pisati o tome uopšte obzirom da ste isti, samo trenutno niste u glavnoj ulozi vi nego Borac i Vico, pa se bunite.bordobijeli je napisao/la: ↑22 sep 2021, 10:05Samo slijepci mogu reci da je sve ok sto se tice sudjenja u BIH. Dolazkom Vice vratili smo se u 2003 godinu. Gigovic, Grbić i ostali iz RS su otvoreno za borac to se vidjelo na nekolicini utakmica prošle sezone onda imaš balije mćMujića i Sabrija koji zbog licni interesa odnosno da sto vise sude naklonjeni su onom ko vlada, trenutno Vici i Valjicu. Ovo su kljucni problemi sinoc samo eskaliralo, kao sto reko s lopovima lopovski.
Ma jasviunapad1010 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 10:26Isto sve bilo samo se vama navlacilo. Potpuno sve isto i na isti način.bordobijeli je napisao/la: ↑22 sep 2021, 10:24Navlacilo se, al nikad nije bilo sistemski ko sad. Ovi delegiraju, prave planove gdje ce ko i kako suditi.sviunapad1010 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 10:19
Prije Vice otvoreno se navlacilo godinama Sarajevu i Zrinjskom u zadnje vrijeme, prije toga Željezničaru, pa ste pisali može nam se. Eto sad se može Borcu. Vi ne bi trebali pisati o tome uopšte obzirom da ste isti, samo trenutno niste u glavnoj ulozi vi nego Borac i Vico, pa se bunite.
Svaka čast na priznavanju, ja ću ti priznati da si upravu da nije sistemski vec su klubovi imali konstantnu protekciju koja bi ponekad eskalirala do kradje.bordobijeli je napisao/la: ↑22 sep 2021, 10:24Navlacilo se, al nikad nije bilo sistemski ko sad. Ovi delegiraju, prave planove gdje ce ko i kako suditi.
Ne treba obracati paznju na njih, sa mafijašima mafijaški
Sta li bi dosudio da je ovako bilo u Velezovih 16? Ne bi ni sekunde oklijevao zenicki smrad...JimmyPage je napisao/la: ↑22 sep 2021, 10:22Kad već komentarišeš, napiši post kako treba.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑22 sep 2021, 09:55
Čekaj, Velež je stvarno za ovo tražio penal? Jel me zajebavate ljudi...
Ova slika je svakom pametnom dosta i kraj polemike...penala ni vidjelo, nevješto simuliranje ofarbanog.
Pogledaj lijevu ruku i pokret tijelom, jasno je da ga gura sa leđa.
![]()
Treba navuć da savez izšmirgla i ofarba ogradu Bilino polja.
Ček, ček, ovo svirao u korist Borca?
Slažem se sa komentarom, penal nije čist ko suza ali kriterij je problem. Da je bilo obrnuto svirao bi ga bez oklijevanjaSariel1987 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 10:30ovo je mogao svirat i jedno i drugo. problem u ovoj ligi je sto se nekima uvijek svira a nekima skoro pa nikad. i tu je ta razlika.
e ovo je problem koji je ra nabacio hasicu, namjerno ili ne vidjecemo.tatastrumf je napisao/la: ↑22 sep 2021, 10:35Evo Vico na klix-u izjavi da ce drakonski kazniti Velez i njihovog predsjednika, tek sada krecu zajebancije
E kakve veze ima Hasic sa ovim evo ti meni objasni, nit’ je utrčao, nit’ je išta radio osim sjedio na VIP tribini… a ja klaunovi, samo pokazujete šta želiteSariel1987 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 10:36e ovo je problem koji je ra nabacio hasicu, namjerno ili ne vidjecemo.tatastrumf je napisao/la: ↑22 sep 2021, 10:35Evo Vico na klix-u izjavi da ce drakonski kazniti Velez i njihovog predsjednika, tek sada krecu zajebancije
znaju da vico jedva ceka
"Najoštrije osuđujem sinoćnja dešavanja. Takvim stvarima nije mjesto u sportu, u nogometu i u društvu. Danas su zakazane vanredne sjednice Takmičarske i Disicplinske komisije NS BiH i očekujem najstrožije kazne za organizatora utakmice FK Velež, ali i za njihovog predsjednika Šemsudina Hasića koji je izazvao sve ovo što se desilo", kazao je Zeljković za Klix.ba, objasnivši svoj stav:
"Hasić unazad mjesecima u medijima daje zapaljive izjave i ide putem koji nije nogometni, ali to je njegov izbor i sramota. To što obrće stotine miliona KM u zdravstvu i što je dobar privrednik zaslužuje čestitke, ali u nogomet je zalutao. Napad koji se desio na sudije mogao je završiti tragično i mogle su pasti mrtve glave. Zato ćemo tražiti najoštrije moguće kazne i da stanemo tome u kraj, jer NS BiH je ozbiljna organizacija koja mora da stane iza službenih lica i sigurno kazna mora biti drastična za primjer drugima", istakao je Zeljković.
"Čuo sam se s mnogim ljudima jutros, uključujući i legendu Veleža Seada Kajtaza koji je također razočaran onim što se desilo. Žao mi je što će istinski navijači Veleža narednih sedmica ispaštati zbog onoga što se desilo, ali sankcije su neminovne. Pravilnik je jasan i propisane su kazne. Logično je da će stadion biti suspendovan i da će gospodinu Hasiću biti zabranjeno obavljanje funkcije predsjednika. Mi kao NS BiH imamo tu mogućnost, pogotovo jer je nekoliko puta već dobivao novčane kazne, ali to očigledno kod njega ne igra nikakvu ulogu. On ima svoje ciljeve koji nisu ispravni", zaključio je Zeljković.
Trenutno korisnika/ca: prijeratni mangup, Proximic i 33 gosta.