Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tjeraj stoku u najnizi rang!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
"U skladu s planom osiguranja policijski službenici PU Mostar gostujuće nogometaše i službenike Nogometnog saveza BiH službenim policijskim vozilima dopratili su do mjesta Aleksin Han, gdje ih preuzimaju policijski službenici PU Konjic. U mjestu Jablanica autobus s gostujućim nogometašima uz policijsku pratnju nastavlja kretanje u smjeru Prozor-Rama, dok službenici Nogometnog saveza samovoljno napuštaju kolonu i kreću u smjeru Sarajeva magistralnom cestom M-17, bez obavještenja policijske pratnje", navedeno je.
Hmm, nešto ovdje smrdi opasno . . .
Hasić iskoristio priliku da pozove sve koji često putuju da pripaze na ispravnost kočnica.
A u Međugorje i čekaj gospu da se ukaže, srce će te zbog Veleža opalit jadan...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
DOKTOR SEMSUDIN HASIC !
-
- Kontakt:
Heben je on igrac. A naljutili su ga balijenderi sa bracom iz RS-a. Nije tako lahko stekao toliko milione.MortemHz je napisao/la: ↑22 sep 2021, 12:55"Ja već imam prve indikacije da je sudija Topalović slabo održavao automobil i da je do požara došlo zbog zapaljenja kočionog sistema i da se požar prenio na kompletan auto. Mislim i da je njegovim upravljačkim mehanizom upravljano s daljine tako da nije mogao kontrolisati svoj auto. Drago bi mi bilo da u buduće svi oni koji puno putuju povedu malo računa o ispravnosti upravljačkog i kočionog sistema", cinično je prokomentarisao predsjednik Rođenih.
![]()
- Shategabri
- Kontakt:

Koševo Zapad
- Simpatizer
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑22 sep 2021, 12:55"Ja već imam prve indikacije da je sudija Topalović slabo održavao automobil i da je do požara došlo zbog zapaljenja kočionog sistema i da se požar prenio na kompletan auto. Mislim i da je njegovim upravljačkim mehanizom upravljano s daljine tako da nije mogao kontrolisati svoj auto. Drago bi mi bilo da u buduće svi oni koji puno putuju povedu malo računa o ispravnosti upravljačkog i kočionog sistema", cinično je prokomentarisao predsjednik Rođenih.
![]()

Nadrealno. Pelenom ga Vico!
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 22 sep 2021, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ide covjek za zenicu, nece u BL valjda?ExBlueone je napisao/la: ↑22 sep 2021, 12:56"U skladu s planom osiguranja policijski službenici PU Mostar gostujuće nogometaše i službenike Nogometnog saveza BiH službenim policijskim vozilima dopratili su do mjesta Aleksin Han, gdje ih preuzimaju policijski službenici PU Konjic. U mjestu Jablanica autobus s gostujućim nogometašima uz policijsku pratnju nastavlja kretanje u smjeru Prozor-Rama, dok službenici Nogometnog saveza samovoljno napuštaju kolonu i kreću u smjeru Sarajeva magistralnom cestom M-17, bez obavještenja policijske pratnje", navedeno je.
-
- Kontakt:
"Osjećam se kao da sam u logoru, kada dođem na utakmicu. Imaju ljudi koji znaju jasno kome će dati kartone, kome će svirati ili ne svirati penal, kako i na koji način će koga osakatiti, a mi smo svi nijemi posmatrači i sudionici toga. Tačno kao u logoru, kada te čuvar koji je apsolutna vlast u tom prostoru, stavi na radni zadatak i tvoje je da radiš, a njegovo da te kosntantno kažnjeva. I ne smiješ se buniti, jer ćeš tek onda da nagrabusiš", rekao nam je jedan trener prije par sedmica u privatnom razgovoru.
Gospodo iz saveza ne pravite od terena logore, a od službenih lica egzekutore naredbi. Vratite fudbal fudbalerima i navijačima, prvenstveno za vaše dobro, a potom i za dobro svih nas koji volimo ovaj sport.
Gospodo iz saveza ne pravite od terena logore, a od službenih lica egzekutore naredbi. Vratite fudbal fudbalerima i navijačima, prvenstveno za vaše dobro, a potom i za dobro svih nas koji volimo ovaj sport.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ja, i?Devils021 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 12:59Pa ide covjek za zenicu, nece u BL valjda?ExBlueone je napisao/la: ↑22 sep 2021, 12:56"U skladu s planom osiguranja policijski službenici PU Mostar gostujuće nogometaše i službenike Nogometnog saveza BiH službenim policijskim vozilima dopratili su do mjesta Aleksin Han, gdje ih preuzimaju policijski službenici PU Konjic. U mjestu Jablanica autobus s gostujućim nogometašima uz policijsku pratnju nastavlja kretanje u smjeru Prozor-Rama, dok službenici Nogometnog saveza samovoljno napuštaju kolonu i kreću u smjeru Sarajeva magistralnom cestom M-17, bez obavještenja policijske pratnje", navedeno je.
-
- Kontakt:
Jel realno da je dao ovakvu izjavu?MortemHz je napisao/la: ↑22 sep 2021, 12:55"Ja već imam prve indikacije da je sudija Topalović slabo održavao automobil i da je do požara došlo zbog zapaljenja kočionog sistema i da se požar prenio na kompletan auto. Mislim i da je njegovim upravljačkim mehanizom upravljano s daljine tako da nije mogao kontrolisati svoj auto. Drago bi mi bilo da u buduće svi oni koji puno putuju povedu malo računa o ispravnosti upravljačkog i kočionog sistema", cinično je prokomentarisao predsjednik Rođenih.
![]()
"JOŠ OD 1926"
**** Hasic i ne vadi…
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jes' majke mi hahahaveteran 1987 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 13:00Jel realno da je dao ovakvu izjavu?MortemHz je napisao/la: ↑22 sep 2021, 12:55"Ja već imam prve indikacije da je sudija Topalović slabo održavao automobil i da je do požara došlo zbog zapaljenja kočionog sistema i da se požar prenio na kompletan auto. Mislim i da je njegovim upravljačkim mehanizom upravljano s daljine tako da nije mogao kontrolisati svoj auto. Drago bi mi bilo da u buduće svi oni koji puno putuju povedu malo računa o ispravnosti upravljačkog i kočionog sistema", cinično je prokomentarisao predsjednik Rođenih.
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sudije će sad provjeravati ima li koga na stražnjem sjedištu.
-
- Kontakt:
Hasic nije zapalio ali je huskao*p!p!t@* je napisao/la: ↑22 sep 2021, 12:44Ispast će na kraju da je Hasić zapalio i Sabriju i auto. Vidi se da si nastao kad je medo yebo bukvu. Smeta Hasić jer ukazuje na lopovluke, a Vico je toliko glup da to ovim svojim javnim ispadima potvrđuje, jer očito se već znaju odluke koje nijedna komisija ne donosi nego on. Ali treba aminati na takvo stanje zbog debila kao ti. Zato u Evropi Borca svak sprči, a u ligi ga Real Madrid ne bi dobio. Yebo vas otac glupavi...PatriceKwedi je napisao/la: ↑22 sep 2021, 12:40Za ljude poput Hasica ne bi trebalo biti mjesta u bh. nogometu.
🔹
-
- Kontakt:
Pa ovom covjeku treba pomoci, nije ovo vise za ismijavanje.MortemHz je napisao/la: ↑22 sep 2021, 13:01Jes' majke mi hahahaveteran 1987 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 13:00Jel realno da je dao ovakvu izjavu?MortemHz je napisao/la: ↑22 sep 2021, 12:55"Ja već imam prve indikacije da je sudija Topalović slabo održavao automobil i da je do požara došlo zbog zapaljenja kočionog sistema i da se požar prenio na kompletan auto. Mislim i da je njegovim upravljačkim mehanizom upravljano s daljine tako da nije mogao kontrolisati svoj auto. Drago bi mi bilo da u buduće svi oni koji puno putuju povedu malo računa o ispravnosti upravljačkog i kočionog sistema", cinično je prokomentarisao predsjednik Rođenih.
![]()
"JOŠ OD 1926"
-
- Kontakt:
Ne vadi Hasicu, nema te kazne koju mi ne mozemo platiti

Ti si naša ljubav jedina!
- ElCartel11
- Kontakt:
Zamislite, da su sudije bili Hrvati ili Srbi ne bi mogli živjeti od izjava njihovih preCednika 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!