FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
20%
2. Borbu za Evropu
98
48%
3. Sredinu tabele
38
18%
4. Borbu za opstanak
28
14%

Ukupno glasova: 206

Semper
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Semper » 22 sep 2021, 13:20

Machak je napisao/la:
22 sep 2021, 13:16
Semper je napisao/la:
22 sep 2021, 12:26
Klub danas treba izdati saopcenje u kojem ostro osudjuje vandalski napad na igrace Borca i sudije.
Zeljo je gospodski klub koji je najvise ostecen i koji je skoro ugasen radi sudijski lakrdija ali se nikada nismo sluzili gerilskim nacinom borbe.
Idemo tom istom Borcu uskoro i nas ceka Ggigovic ili neki njihov, tako da nista se ne oglasavati.
Nama Borac nije konkurent, nama su Posusje , Leotar , Radnik konkurenti za opstanak u ligi. S obzirom na to, mi trebamo stati uz Vicu a kad ojacamo onda trebamo krenuti u borbu za postenim takmicenjem.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 22 sep 2021, 13:28

Pa povaliće te ako su Leotar ili Radnik u pitanju, šta ti je. Izbacili su Mladost jer nema reflektore, a ubacili Leotar, koji ih takođe nema...

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 22 sep 2021, 13:32

VeteranSA je napisao/la:
22 sep 2021, 13:28
Pa povaliće te ako su Leotar ili Radnik u pitanju, šta ti je. Izbacili su Mladost jer nema reflektore, a ubacili Leotar, koji ih takođe nema...
Ako namirišu priliku za naše ispadanje, vjerujem da će učiniti sve da to i iskoriste. Zato je bitno držati sigurnu distancu od zone ispadanja. Mi smo svakako jako slabi a uz sudijsko iživljavanje pitanje je da li bi mogli boda osvojiti igdje.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 sep 2021, 13:34

timpramosavePla je napisao/la:
22 sep 2021, 12:20
Oni kako su krenuli i nama ce dati besplatan ulaz
:kralj: :rol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 22 sep 2021, 13:35

Dejan1921 je napisao/la:
22 sep 2021, 13:32
VeteranSA je napisao/la:
Ako namirišu priliku za naše ispadanje, vjerujem da će učiniti sve da to i iskoriste. Zato je bitno držati sigurnu distancu od zone ispadanja. Mi smo svakako jako slabi a uz sudijsko iživljavanje pitanje je da li bi mogli boda osvojiti igdje.
Naravno. Navedi mi jednu ekipu koje ne bi bila sretna da mi ispadnemo. Svi bi dernek pravili. I onda mi ponovo kuhamo između sebe, i povaljujemo jedni druge. Sramota....

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 22 sep 2021, 13:42

VeteranSA je napisao/la:
22 sep 2021, 13:35
Dejan1921 je napisao/la:
22 sep 2021, 13:32
VeteranSA je napisao/la:
Naravno. Navedi mi jednu ekipu koje ne bi bila sretna da mi ispadnemo. Svi bi dernek pravili. I onda mi ponovo kuhamo između sebe, i povaljujemo jedni druge. Sramota....
Jedinstvo i maksimalna podrška je osnovno što nam treba sada. Ne smijemo nasjesti ni na kakve podvale, provokacije. Ja se nadam da će nakon ove proslave mnogima doći iz guzice u glavu.

segasega
Kontakt:

Post Postao/la segasega » 22 sep 2021, 13:58

Ne shvatam ove sto kao traže da se klub ogradi od ovog incidenta...pa gospodo nije da želim zlo nekome ali i studije koje se upustaju u ovaj org.kriminal su doprinijele tome.. možda Ce se nakon ovoga mnogi zapitati da li je vrijednije to ili neka para ispod stola.koliko su nama nanijeli zla pa onaj penal u Bijeljini tu je titula izgubljena.Mislim da polovina nas da je bila u mogućnosti tada da ode do onog studije da bi isto uradila...ponavljam nije da volim agresiju i naselje ali....

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 22 sep 2021, 14:11

segasega je napisao/la:
22 sep 2021, 13:58
Ne shvatam ove sto kao traže da se klub ogradi od ovog incidenta...pa gospodo nije da želim zlo nekome ali i studije koje se upustaju u ovaj org.kriminal su doprinijele tome.. možda Ce se nakon ovoga mnogi zapitati da li je vrijednije to ili neka para ispod stola.koliko su nama nanijeli zla pa onaj penal u Bijeljini tu je titula izgubljena.Mislim da polovina nas da je bila u mogućnosti tada da ode do onog studije da bi isto uradila...ponavljam nije da volim agresiju i naselje ali....
Da te pitam ako se sjećaš, ko ono stade uz nas kada se svira penal Zrinjskom u Bjeljini u 93 minuti? I kada popušismo titulu. JA se nešto ne sjećam da osim ujedanja, provociranja, smjeha i hinjaluka pročitah bilo šta drugo, od bilo kojeg kluba. Ovi što bi mi kao sada trebali stati uz njih navijaše " biće Željo k....c šampion" i sageše se Zrinjskom.
Ne mislim da je ovdje išta u redu, kriminal kulminira, a društvo smo koje samo sebe gleda, i ako kako može da naguzi komšiju ili okruženje. Zato nam se i dešavaju ovakve stvari, i imamo ovakve kriminalce na funkcijama.
Danas Vico dao izjavu, oko ovih dešavanja. Kako god, Velež mora biti kažnjen, ali gdje je i jedan šatro novinar da ga priupita oko transparenata u Banja Luci? Oko skandiranja ratnim zločincima? Gdje je tu njegova izjava, gdje je tu hitna reakcija i sjednica komisija za takmičenje? Gdje su tu kazne za Borac? NIko da pita, to govori i o sportskom novinarstvu u Bosni i Hercegovini između ostalog. Kriminal, mito, korupcija, plaćeni i naručeni tekstovi, i tako godinama...ovo je vrhunac definitivno, i nadam se da gore od ovoga ne može.

SoulEclipsee
Kontakt:

Post Postao/la SoulEclipsee » 22 sep 2021, 14:18

Svi zaboravljaju naše situacije i mi smo se prvi počeli oglašavati još dok je Begić bio. Pa primjer penal u Bijeljini,pa klanje sudija nema šta nismo proživli ostale je bolio q .I evo danas se nastavlja isti taj kriminal,đaba sve kad Uefu boli qarina za našu ligu,nebitni smo.Neki su slali nekakve email,dopise a Uefin odgovor je bio "razmotrićemo" ili "istraga u toku" i nikad ništa od toga nije bilo.Uostalom danas igra Željo i idemo aBd po tri boda :mrgreen: :opaopa:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 sep 2021, 14:25

Hilmo123 je napisao/la:
22 sep 2021, 13:12
Dosta raje pesimisticno ,mirise mi na onaj derbi 2019e u novembru,kad nas je Siroki mlatno kolo prije derbija
Ona ekipa Želje bi ovoj strpala jedno 3 komada :mrgreen:

Ja se uzdam u mrljavi x i bio bih prezadovoljan sa tim, koliko god da su oni loši opet su individualno osjetno kvalitetniji od nas, imaju 2-3 igrača koji svojom kvalitetom mogu napraviti razliku, mi nemamo nijednog.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 sep 2021, 14:44

Virtu4l je napisao/la:
22 sep 2021, 10:55
Nadam se da će naš klub stati u odbranu Veleža u ovoj novonastaloj situaciji i svemu što će se dešavati narednih dana.
Onog Veleza koji je sutio kada se nama to desavalo, onog Veleza koji je 2014 skandirao bit ce Zeljo k... sampion kad smo se borili sa Zrinjskim i kada su nas posteno pobijedili ili onog Veleza koji dodje na 100-ti rodjendan i gine 10 puta vise od utakmice protiv Zrinjskog?
Onog Veleza koji je nase navijace docekivao na noz a sa komsijama bratski na tribinama gledali utakmice u kako oni to nazvase derbiju Bosne i Hercegovine?
Mi moramo stati uz Velez u odbranu fudbala a ne Veleza kao Veleza jer oni nama prijatelji nisu nikad bili niti ce biti.
Ovdje treba reagovati udruzenje 4R a ne klubovi pojedinacno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 22 sep 2021, 15:04

bhsport je napisao/la:
22 sep 2021, 14:44
Virtu4l je napisao/la:
Nadam se da će naš klub stati u odbranu Veleža u ovoj novonastaloj situaciji i svemu što će se dešavati narednih dana.
Onog Veleza koji je sutio kada se nama to desavalo, onog Veleza koji je 2014 skandirao bit ce Zeljo k... sampion kad smo se borili sa Zrinjskim i kada su nas posteno pobijedili ili onog Veleza koji dodje na 100-ti rodjendan i gine 10 puta vise od utakmice protiv Zrinjskog?
Onog Veleza koji je nase navijace docekivao na noz a sa komsijama bratski na tribinama gledali utakmice u kako oni to nazvase derbiju Bosne i Hercegovine?
Mi moramo stati uz Velez u odbranu fudbala a ne Veleza kao Veleza jer oni nama prijatelji nisu nikad bili niti ce biti.
Sve na stranu, ali ovo boldirano je glupost da me je prosto sramota da ovo Zeljin navijač napiše. Eto trebali su nam se naguzit da mi slavimo rođendan.

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 22 sep 2021, 15:08

voltron30 je napisao/la:
22 sep 2021, 15:04
bhsport je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Sve na stranu, ali ovo boldirano je glupost da me je prosto sramota da ovo Zeljin navijač napiše. Eto trebali su nam se naguzit da mi slavimo rođendan.
Da, trebao se golman Veleža skloniti s gola da ona gluperda Juričić zabije iz penala.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 22 sep 2021, 15:10

Hoce li se moci na zapad ali prema Jug-u

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 sep 2021, 15:12

ExBlueone je napisao/la:
22 sep 2021, 15:08
voltron30 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Da, trebao se golman Veleža skloniti s gola da ona gluperda Juričić zabije iz penala.
Fulao si cio fudbal.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 22 sep 2021, 15:13

bhsport je napisao/la:
22 sep 2021, 15:12
ExBlueone je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:

Fulao si cio fudbal.
Nisam ja izvodio taj penal prijatelju

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 22 sep 2021, 15:14

ExBlueone je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Mogao se on sklanjati 3 dana. Treba prvo po golu opucati,pa tek onda trazit od Veleza sklanjanje golmana i skidanje gaca da guzimo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 sep 2021, 15:15

@bhsport

Bezveze ti je rezon druže, ovo kao da je pisao navijač Posušja ili Leotara a ne Želje.

Eto toliko od mene.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 22 sep 2021, 15:16

BarbareZeljin je napisao/la:
22 sep 2021, 15:14
ExBlueone je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:

Mogao se on sklanjati 3 dana. Treba prvo po golu opucati,pa tek onda trazit od Veleza sklanjanje golmana i skidanje gaca da guzimo.
Opalio je Luka kao Subasic talenat zadnje dvije godine :plac:

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 22 sep 2021, 15:18

KANA je napisao/la:
22 sep 2021, 15:10
Hoce li se moci na zapad ali prema Jug-u
Ja kako sam skontao, to je sad njihova porodicna tribina

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Brkooo, Google Adsense [Bot] i 47 gostiju.