Premijer liga BiH - aktuelno

FSB

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la FSB » 22 sep 2021, 13:56

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 24 sep 2021, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 22 sep 2021, 13:57

Azzuri je napisao/la:
22 sep 2021, 13:53
Opća mobilizacija na kosevu...prvo dzaba sjever, zatim dzaba ulaz ko ima proslogodisnju, i dzaba ulaz ko ima kartu od proslog derbija bez navijaca...pa ko da vam dolazi real a ne Željo :rol: a nama dali 1500, inace bi dominacija bila...a i ovako ce sigurno.. lijepi strah. :kralj:
:rol:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 22 sep 2021, 13:58

Neutral je napisao/la:
22 sep 2021, 13:54
Takmičarska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine suspendovala je mostarski stadion "Rođeni", nakon što je sinoćnja utakmica 10. kola m:tel Premijer lige BiH Velež - Borac (0:2) prekinuta u 81. minuti.

- Također, utakmica je registrovana 0:3, a pokrenut je postupak protiv predsjednika Veleža Šemsudina Hasića i ostalih odgovornih lica za organizaciju utakmice, saznajemo u NSBiH.

Inače, delegat utakmice Dragomir Đajić (Istočno Sarajevo) je u svom izvještaju napisao da policija nije htjela garantovati bezbjednost na stadionu i zbog toga je prekinuta utakmica...

Za 15 sati zakazana je sjednica Disciplinske komisije NSBiH koja će odrediti tačnu kaznu FK Velež.
Pa koji q su onda radili, šta je njihov posao ako ne da garantuju bezbjednost?
Ovo samo kod nas ima, nije naša nadležnost...koga je trebalo zvati, vatrogasce :tokralju:
Koševo Zapad

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 sep 2021, 14:00

Mrzim ono "nezvanicno nam je potvrdjeno" i onda se svi uhvatili tog nezvanicnog da je policija garantovala sigurnost i miran nastavak utakmice, a sad zvanicno delegat utakmice objavi kako nije policija mogla garantovati gore navedeno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

jozospricalo
Kontakt:

Post Postao/la jozospricalo » 22 sep 2021, 14:00

Shategabri je napisao/la:
22 sep 2021, 13:47
jozospricalo je napisao/la:
22 sep 2021, 13:42
"Od početka prvenstva, svih deset utakmica, suđenje Veležu nije bilo na nivou neutralnosti, već je uvijek bilo protiv našeg kluba. To mogu potvrditi svi neutralni stručnjaci iz te oblasti", kazao je Hasić.
Popisa se Hasic i po sarajevskim blizancima :lolno:
U prevodu sve mu smeta, zauzeo je ovakav stav od prošle sezone, nije mu naravno smetalo što je išao u Evropu, a neće odbiti ni lovu od iste za odigrano.
Bitno se buniti za sve i što jest i što nije.
Jučer su baš loše igrali, dijelom je to i zbog velikog pritiska i negativne atmosfere koja je došla do usijanja tokom utakmice, a dijelom što je igrački kadar neadekvatan i ne može se boriti za zacrtane ciljeve.
Uostalom, jel ovo bi prvi poraz Veleža od Borca na domaćem terenu? Nije ni čudo što je ovako završilo :mrgreen:
A Sabrija dobi po p.i.cki :lol:
Smeta im sve jer su nakon AEK-a vec upisali titulu sampiona i minimum grupnu fazu europskog takmicenja, a onda su se morali probuditi i vratiti u realnost( sredina tabele). A mrske ujke preko gaze sve redom.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 sep 2021, 14:01

FSB je napisao/la:
22 sep 2021, 13:56
Beduin je napisao/la:
22 sep 2021, 13:32
Ja ne procitah nista konkretno o Sabriji, dobil i on batine, jel zavrsio u bolnici, kucnom lijecenju, njegov kratki komentar (vjv. ne smije govoriti detaljno zbog izjave policiji i samog postupka), saljevanje strava...
Anadolu Agency je napisao/la:”Na magistralnoj cesti M-17 u tunelu Lendava u Jablanici sinoć u 23.45 sati putničko motorno vozilo Golf V sive boje u kojem su se nalazile četiri nepoznate osobe presrelo je putničko motorno vozilo Mercedes u kojem su se nalazila tri djelatnika Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Na vozilu je izazvana veća materijalna šteta, ubačena je zapaljiva baklja unutar vozila koje je izgorjelo. Nakon što su lica napustila zapaljeno vozilo fizički su napadnuta”, rekli su Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona, prenosi Anadolu Agency (AA).
Samo to je navedeno, a zatim jedan prevezen u Zenicku bolnicu, jednom rebra stradala, dobio udarac u glavu, samo Sabriju niko ne spomenu, sta je, gdje je, kako je...

075 ❤

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 22 sep 2021, 14:04

Po izjavama auto je zapaljeno bakljom koja je ubačena kroz prozor i samo je jedna osoba lakše povrijeđena. Nema bas nikakve logike. Prvo izadjes samovoljno iz kolone, a znas sta si napravi. Drugo ko drži otvoren prozor kada je napolju 12 stepeni i kakav majstor moraa biti da ubaciš baklju u vožnji, a da je neko od prisutnih ne izbaci.
Treće ako te vec stignu i sve to urade onda sigurno nema lakših tjelesnih povreda, nego su to fakture svim onima koji su bili u autu, a najviše Sabriji.
Sve govori da je ovo izrezirano da bi se povalio Velez I ljudi koji ga vode.
Vico I kompanija na sve su spremni, a Sabrija je poznat kao netko ko bi za marku majku prodao.
Mislim da Velez treba podnijeti prijavu protiv sve troje sudija, igraca i predstavnika Borca za lažno svjedočenje i huskanje.
P.S. Evo izjava gospodina Hasića, nije čovjek to sigurno uradio.
Ja već imam prve indikacije da je sudija Topalović slabo održavao automobil i da je do požara došlo zbog zapaljenja kočionog sistema i da se požar prenio na kompletan auto. Mislim i da je njegovim upravljačkim mehanizmom upravljano s daljine tako da nije mogao kontrolisati svoj auto. Drago bi mi bilo da u buduće svi oni koji puno putuju povedu malo računa o ispravnosti upravljačkog i kočionog sistema”, cinično je prokomentarisao predsjednik Rođenih
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 22 sep 2021, 14:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo i oni tebe selame!

Devils021
Kontakt:

Post Postao/la Devils021 » 22 sep 2021, 14:04

Ovako to radi GOSPODSKI klub kada je neki divljak nezadovljan sudjenjem bacio kamen na sudiju:
https://fkborac.net/saop%C5%A1tenje-za- ... 05/04/2012

Procitajte ovo, a onda ove izjave iz veleza, shvaticete razliku.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 22 sep 2021, 14:06

Devils021 je napisao/la:
22 sep 2021, 14:04
Ovako to radi GOSPODSKI klub kada je neki divljak nezadovljan sudjenjem bacio kamen na sudiju:
https://fkborac.net/saop%C5%A1tenje-za- ... 05/04/2012

Procitajte ovo, a onda ove izjave iz veleza, shvaticete razliku.
Gospodski klub hahahahahahahahhahaha cetnicki klub*

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 22 sep 2021, 14:06

mostar_mo je napisao/la:
Mozete nam ga popusit svi vi dusmani BiH skupa sa domacim izdajnicima i placenicima !
I sta kad ga suspenduju on i dalje nezvanicno bude alfa i omega , a nekom samo prepusti potpis.
Tjerat cemo se bagro, samo mi mi imamo na hiljade srca koje zive za klub, a vase kuca samo za lovu i premalo vas je !

Hajde Sabrija majkuuuuuu **** pocetnicku.

Nema vecih dusmana BiH od lokalnih mocnika poput vaseg Hasica. Drzava pocinje biti drzava,tek kad takve utjera u sisu.
Koliko god se to vama ne svidjalo,ovdje Vico predstavlja i brani drzavu a vi je rusite !!
Treba vas u kantonalnu preventivno. Malo ste pretjerali s nasiljem,zasto bi to neko trpio !
Inace ,danas Sarajevo -Koferasi s Malte 3-0 :mrgreen:

TofiTofita
Kontakt:

Post Postao/la TofiTofita » 22 sep 2021, 14:08

Šta očekivati od navijača kluba kojem je sponzor vlada FBiH i premijer Fadil Novalić?

Kerovodja
Kontakt:

Post Postao/la Kerovodja » 22 sep 2021, 14:10

Azzuri je napisao/la:
Opća mobilizacija na kosevu...prvo dzaba sjever, zatim dzaba ulaz ko ima proslogodisnju, i dzaba ulaz ko ima kartu od proslog derbija bez navijaca...pa ko da vam dolazi real a ne Željo :rol: a nama dali 1500, inace bi dominacija bila...a i ovako ce sigurno.. lijepi strah. :kralj:
Razlika je u tome sto zeljo slavi stoti rodjendan i medju navijacima velika vlada euforija a osim toga jedina i najveca satisfakcija su utakmice protiv Sarajeva. Dok sa druge strane imas sarajevo koje je u neocekivanim problemima navijaci su nezadovoljni i ovo im je jos samo jedna utakmica u nizu.

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 22 sep 2021, 14:10

Prozivate Sabriju da je cetnik.. A lik prije 2 godine zaustavio utakmicu radi podrske skripara ratnom zlocincu praljku.. I zahtijevao da se isprazni tribina, sto je na kraju i ucinjeno kako bi se nastavila tekma..Tad je bio heroj. Bas me zanima koji bi od vas prekinuo tekmu tad, jer valja izaci iz Sirokog..
Greski je bilo, al' samo lud covjek zrel za psihijatrije moze napasti i zapaliti ljudima vozilo, a svi koji to opravdavate ste takodjer za psihijatrije.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 22 sep 2021, 14:11

Moze li neko iz Mostara objasniti kako je uopste moguce da su navijaci onako upali i da ni u jednom trenutku nigdje nema specijalne policije? Da se ono desilo u Sarajevu, Grbavica ili Kosevo nebitno, bilo bi najmanje 30 ljudi na kumu od posljedica pendreka :D

Herero
Kontakt:

Post Postao/la Herero » 22 sep 2021, 14:12

Sinkronizirano djelovanje se to zove
HŠKZ

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 sep 2021, 14:13

obrijanopile je napisao/la:
22 sep 2021, 14:04
Po izjavama auto je zapaljeno bakljom koja je ubačena kroz prozor i samo je jedna osoba lakše povrijeđena. Nema bas nikakve logike. Prvo izadjes samovoljno iz kolone, a znas sta si napravi. Drugo ko drži otvoren prozor kada je napolju 12 stepeni i kakav majstor moraa biti da ubaciš baklju u vožnji, a da je neko od prisutnih ne izbaci.
Treće ako te vec stignu i sve to urade onda sigurno nema lakših tjelesnih povreda, nego su to fakture svim onima koji su bili u autu, a najviše Sabriji.
Sve govori da je ovo izrezirano da bi se povalio Velez I ljudi koji ga vode.
Vico I kompanija na sve su spremni, a Sabrija je poznat kao netko ko bi za marku majku prodao.
Mislim da Velez treba podnijeti prijavu protiv sve troje sudija, igraca i predstavnika Borca za lažno svjedočenje i huskanje.
P.S. Evo izjava gospodina Hasića, nije čovjek to sigurno uradio.
Ja već imam prve indikacije da je sudija Topalović slabo održavao automobil i da je do požara došlo zbog zapaljenja kočionog sistema i da se požar prenio na kompletan auto. Mislim i da je njegovim upravljačkim mehanizmom upravljano s daljine tako da nije mogao kontrolisati svoj auto. Drago bi mi bilo da u buduće svi oni koji puno putuju povedu malo računa o ispravnosti upravljačkog i kočionog sistema”, cinično je prokomentarisao predsjednik Rođenih
Malo si ti to pomijesao sve. Kako sam ja skonto presretnuto im je auto, porazbijana stakla (ili staklo) i onda ubacena baklja unutra. Oni ocito u panici (jer u tako malo prostoru i plodnom mjestu za sirenje vatre brzo sve plane) su izletili napolje i docekani na batine. Ja vjerujem da je to bilo par udaraca u svoj toj brzini i bjezanija onda.

075 ❤

Devils021
Kontakt:

Post Postao/la Devils021 » 22 sep 2021, 14:13

MrkiMedo je napisao/la:
22 sep 2021, 14:11
Moze li neko iz Mostara objasniti kako je uopste moguce da su navijaci onako upali i da ni u jednom trenutku nigdje nema specijalne policije? Da se ono desilo u Sarajevu, Grbavica ili Kosevo nebitno, bilo bi najmanje 30 ljudi na kumu od posljedica pendreka :D
I mene interesuje, koliko je uhapsenih?
Policija gleda, smijesno.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 sep 2021, 14:15

Hasic je oduvijek htio posteno sudjenje. On je htio platiti Milorada Mazica da sudi Velez - Zrinjski, nije mu savez dao. Covjek je cistog obraza a ne kao bl klosar koji u odijelu izgleda kao da je zalutao.

TofiTofita
Kontakt:

Post Postao/la TofiTofita » 22 sep 2021, 14:15

zenicanin je napisao/la:
22 sep 2021, 14:10
Prozivate Sabriju da je cetnik.. A lik prije 2 godine zaustavio utakmicu radi podrske skripara ratnom zlocincu praljku.. I zahtijevao da se isprazni tribina, sto je na kraju i ucinjeno kako bi se nastavila tekma..Tad je bio heroj. Bas me zanima koji bi od vas prekinuo tekmu tad, jer valja izaci iz Sirokog..
Greski je bilo, al' samo lud covjek zrel za psihijatrije moze napasti i zapaliti ljudima vozilo, a svi koji to opravdavate ste takodjer za psihijatrije.
Ne voli Sabro divljake.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Grk1234, held9, MikiPirs, riki46 i 28 gostiju.