FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Ma ništa to. Sve je zatvoreno. Odoh na istok u nekoj zeleno-žutoj kombinaciji ili smeđoj, mislim sivoj pa od tamo pratiti derbi

Jasno je meni sve što se dešavalo posljednjih godina, pa i prije nego su ispali u federalnu, ali ako tako budemo rezonovali onda nam nema spasa, nikome od nas.bhsport je napisao/la: ↑22 sep 2021, 14:44Onog Veleza koji je sutio kada se nama to desavalo, onog Veleza koji je 2014 skandirao bit ce Zeljo k... sampion kad smo se borili sa Zrinjskim i kada su nas posteno pobijedili ili onog Veleza koji dodje na 100-ti rodjendan i gine 10 puta vise od utakmice protiv Zrinjskog?
Onog Veleza koji je nase navijace docekivao na noz a sa komsijama bratski na tribinama gledali utakmice u kako oni to nazvase derbiju Bosne i Hercegovine?
Mi moramo stati uz Velez u odbranu fudbala a ne Veleza kao Veleza jer oni nama prijatelji nisu nikad bili niti ce biti.
Ovdje treba reagovati udruzenje 4R a ne klubovi pojedinacno.
Svako će u određenom momentu reći "a šta su oni nama radili". Treba jednom prestati sa tim reciprocitetom, a ko će ako nećemo mi?
Ovaj problem je veći od naših prepucavanja jer kola će se uvijek lomiti na nekome. Nekad smo to bili mi, danas je Velež, sutra Tuzla City i Sloboda, prekosutra Sarajevo, itd.
Dobro si rekao na kraju posta, ovo je odbrana fudbala i legitimnosti takmičenja, ne konkretno Veleža.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
I on i Suba definitivno imaju to nesto fudbalsko, ali njihove radne navike su malo reci uzasne.
Upravu si,ali do kada ćemo onda tako,onda su šutili svi drugi i sada da šute...ispade samo jedno onda ova sudska org.odgovara ovakvaVeteranSA je napisao/la: ↑22 sep 2021, 14:11Da te pitam ako se sjećaš, ko ono stade uz nas kada se svira penal Zrinjskom u Bjeljini u 93 minuti? I kada popušismo titulu. JA se nešto ne sjećam da osim ujedanja, provociranja, smjeha i hinjaluka pročitah bilo šta drugo, od bilo kojeg kluba. Ovi što bi mi kao sada trebali stati uz njih navijaše " biće Željo k....c šampion" i sageše se Zrinjskom.segasega je napisao/la: ↑22 sep 2021, 13:58Ne shvatam ove sto kao traže da se klub ogradi od ovog incidenta...pa gospodo nije da želim zlo nekome ali i studije koje se upustaju u ovaj org.kriminal su doprinijele tome.. možda Ce se nakon ovoga mnogi zapitati da li je vrijednije to ili neka para ispod stola.koliko su nama nanijeli zla pa onaj penal u Bijeljini tu je titula izgubljena.Mislim da polovina nas da je bila u mogućnosti tada da ode do onog studije da bi isto uradila...ponavljam nije da volim agresiju i naselje ali....
Ne mislim da je ovdje išta u redu, kriminal kulminira, a društvo smo koje samo sebe gleda, i ako kako može da naguzi komšiju ili okruženje. Zato nam se i dešavaju ovakve stvari, i imamo ovakve kriminalce na funkcijama.
Danas Vico dao izjavu, oko ovih dešavanja. Kako god, Velež mora biti kažnjen, ali gdje je i jedan šatro novinar da ga priupita oko transparenata u Banja Luci? Oko skandiranja ratnim zločincima? Gdje je tu njegova izjava, gdje je tu hitna reakcija i sjednica komisija za takmičenje? Gdje su tu kazne za Borac? NIko da pita, to govori i o sportskom novinarstvu u Bosni i Hercegovini između ostalog. Kriminal, mito, korupcija, plaćeni i naručeni tekstovi, i tako godinama...ovo je vrhunac definitivno, i nadam se da gore od ovoga ne može.
- Shategabri
- Kontakt:
Halali, samo da te pitam kako se suzdržiš od reakcija, ja ne znam kako bi recimo na derbiju na vašem istoku i zabijemo gol, pa da budem mrtav hladan

Koševo Zapad
Ma ni ja ga ne kontam nikakoShategabri je napisao/la: ↑22 sep 2021, 15:41Halali, samo da te pitam kako se suzdržiš od reakcija, ja ne znam kako bi recimo na derbiju na vašem istoku i zabijemo gol, pa da budem mrtav hladan![]()

A moras iskulirati, lako je iskulirati kad da go Zeljo a ja medju pitarima, a veoma tesko kada vi date gol, a svi oko tebe skacu i slaveShategabri je napisao/la: ↑22 sep 2021, 15:41Halali, samo da te pitam kako se suzdržiš od reakcija, ja ne znam kako bi recimo na derbiju na vašem istoku i zabijemo gol, pa da budem mrtav hladan![]()

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sa ovim se slažem,netreba stati uz Velez već u postupak citav,koji treba da se pokrene...i nije mi zao nimalo sudija neka su im ovo uradili,da smo bogdom mi ovako onda onog iz Bijeljine srce bi mi bilo ko IgmanVirtu4l je napisao/la: ↑22 sep 2021, 15:30Jasno je meni sve što se dešavalo posljednjih godina, pa i prije nego su ispali u federalnu, ali ako tako budemo rezonovali onda nam nema spasa, nikome od nas.bhsport je napisao/la: ↑22 sep 2021, 14:44Onog Veleza koji je sutio kada se nama to desavalo, onog Veleza koji je 2014 skandirao bit ce Zeljo k... sampion kad smo se borili sa Zrinjskim i kada su nas posteno pobijedili ili onog Veleza koji dodje na 100-ti rodjendan i gine 10 puta vise od utakmice protiv Zrinjskog?
Onog Veleza koji je nase navijace docekivao na noz a sa komsijama bratski na tribinama gledali utakmice u kako oni to nazvase derbiju Bosne i Hercegovine?
Mi moramo stati uz Velez u odbranu fudbala a ne Veleza kao Veleza jer oni nama prijatelji nisu nikad bili niti ce biti.
Ovdje treba reagovati udruzenje 4R a ne klubovi pojedinacno.
Svako će u određenom momentu reći "a šta su oni nama radili". Treba jednom prestati sa tim reciprocitetom, a ko će ako nećemo mi?
Ovaj problem je veći od naših prepucavanja jer kola će se uvijek lomiti na nekome. Nekad smo to bili mi, danas je Velež, sutra Tuzla City i Sloboda, prekosutra Sarajevo, itd.
Dobro si rekao na kraju posta, ovo je odbrana fudbala i legitimnosti takmičenja, ne konkretno Veleža.
Ne znam, neka samokontrola jbgShategabri je napisao/la: ↑22 sep 2021, 15:41Halali, samo da te pitam kako se suzdržiš od reakcija, ja ne znam kako bi recimo na derbiju na vašem istoku i zabijemo gol, pa da budem mrtav hladan![]()

Iskreno teško da možemo zabiti večeras, imamo problema s realizacijom pa sam miran s te strane.
Ma eto valjda mi završe kartu jbg, nigdje nikog kad treba.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa i to...ne znam fakat, ja ne bih rizikovaobhsport je napisao/la: ↑22 sep 2021, 15:44A moras iskulirati, lako je iskulirati kad da go Zeljo a ja medju pitarima, a veoma tesko kada vi date gol, a svi oko tebe skacu i slaveShategabri je napisao/la: ↑22 sep 2021, 15:41Halali, samo da te pitam kako se suzdržiš od reakcija, ja ne znam kako bi recimo na derbiju na vašem istoku i zabijemo gol, pa da budem mrtav hladan![]()
![]()
![]()

Koševo Zapad
Lako je njemu jer zna da necemo zabitiShategabri je napisao/la: ↑22 sep 2021, 15:41Halali, samo da te pitam kako se suzdržiš od reakcija, ja ne znam kako bi recimo na derbiju na vašem istoku i zabijemo gol, pa da budem mrtav hladan![]()
ja ću u tom slučaju zaplakat, mislit će da plačem od srećeShategabri je napisao/la: ↑22 sep 2021, 15:47Pa i to...ne znam fakat, ja ne bih rizikovaobhsport je napisao/la: ↑22 sep 2021, 15:44A moras iskulirati, lako je iskulirati kad da go Zeljo a ja medju pitarima, a veoma tesko kada vi date gol, a svi oko tebe skacu i slaveShategabri je napisao/la: ↑22 sep 2021, 15:41
Halali, samo da te pitam kako se suzdržiš od reakcija, ja ne znam kako bi recimo na derbiju na vašem istoku i zabijemo gol, pa da budem mrtav hladan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ExBlueone brat ti je zavrsio ,hajde u pp
Kad je bio derbi na Grbavici 2018. cini mi se 2:2 na istoku su bila trojica vasih navijaca tik pored mene. Iz pocetka su ono se pravili da se nerviraju sto su nam ponistavali golove, ali nisu izdrzali u glumi do kraja.Shategabri je napisao/la: ↑22 sep 2021, 15:41Halali, samo da te pitam kako se suzdržiš od reakcija, ja ne znam kako bi recimo na derbiju na vašem istoku i zabijemo gol, pa da budem mrtav hladan![]()

Nije im vala niko nista rekao jer nisu ni provocirali nit bilo sta slicno. Normala sve.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Eto čovjek zaradio pivu. Možda i dvije.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ferroviere1987, Levin i 38 gostiju.