Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 24 sep 2021, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A šta očekivati od izbjeglica iz KninaFSB je napisao/la: ↑22 sep 2021, 15:58Neutral je napisao/la: ↑22 sep 2021, 15:45Navijači Borca u petak su na utakmici protiv Širokog Brijega poslali političku poruku.
Ispod tribine na kojoj su smješteni vatreni fanovi Banjalučana (Lešinari) istaknut je transparent:
- U krajiškoj ljepotici trobojka se vije, Republika Srpska dio je Srbije - pisalo je.
Političkom porukom nije se bavila Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na sjednici održanoj u utorak.
- Delagat Radika Marić iz Bijeljine u svom izvještaju nije naveo povredu disciplinskog pravilnika pa članovi komisije transparent nisu tretirali kao prekršaj - rečeno je Faktoru iz Disciplinske komisije FSBiH.
Možda je nestanak električne energije na Gradskom stadionu u Banjoj Luci utjecao na delegatov vid, ili Marić jednostavno nije želio da vidi transparent istaknut preko cijele tribine.
Fudbalski savez BiH ranije je zbog transparenta podrške generalu Armije Republike Bosne i Hercegovine Atifu Dudakoviću kažnjavao Željezničar.
Borac će i ovoga puta proći nekažnjeno, baš kao što nije kažnjen ni kada su njihovi navijači u utakmici sa Zrinjskim skandirali ime i veličali Ratka Mladića, ratnog zločinca pravosnažno osuđenog za genocid nad Bošnjacima u Srebrenici.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Reprezentaciju je unistio senilni starac Bajevic jedini selektor bez ijedne pobjede ikada i plus ispadanje u barazu za EP kuci iako se igrala samo jedna utakmica.Harise je napisao/la: ↑22 sep 2021, 15:56Reprezentacija nikad gorja da nemoze Kazahstana kod kuce pobijedit, nakon 2 godine su pobijedili jednu utakmicu i to jedva protiv Kuvajit sa 1-0. Nisu nikada vise menadzerski bili na spisku kao sad. Neki znaju po godinu nikada igrati i uvijek bude na spisku, a neki igrace su zaostavljeni koji igraju u Top od najbolje lige na Svijetu. Ja sam navijac od Zelje i moram priznati da su ukrali titulu od Sarajeva prosle sezone, pa se ekipa sistematicki raspala. Izbacili su Mladost iz lige koja je najstopena ekipa bila i koja gurala najvise igrace ispod u21 i nije ni zakon tada bila da moraju dvje igrace ispod u21 igrati u prvi jedanest. Napisao sam upocetka da ce ovaj mali kurvin sin iz Laktasi dobit batine. Nece moc njegov dajdza pomagati kada dodze masovno navijaci pred Savezom. Prosle sezone su hteli Veleza sprecit da idu u evropi i ove sezone pokusavaju, jer Tuzla, Zrinjski i Sarajevo 100% igrati u evropu dok su ove klubove iz RS svakako raspali. Jedino nema Radnik strah da kaze istinu sta se desava i oni najvise naj.ebani... Podrska za VELEZ
Tog senilnog starca koji je uvezao niz bez pobjeda i ispadanje i totalni fijasko su izabrali Bosnjaci.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sto budala može zamisliti 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ovo nema ni kod nas u 3 ligi po selima da se neko popne na tunel i sve sutira. Divljaštvo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Na braniku otadžbine i zeničani stoje!
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Bajevic unistio reprezentaciju
pa ovaj avenija je vrh

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
.
-
- Kontakt:
Cim je njemu erdogan na avataru ne moze normalan bit
Botina zelena
Botina zelena
- feniksptica
- Kontakt:
Ovo oko napada je tako sumnjivo......
Zasto i kojeg qurca su stajala na benzinsku tako blizu Mostaru, zasto su se odvojili od kolone kad su znali kakve opasnosti prijete i kako to da ih policija nije skontala.
Drugo od baklje ne gori auto tako brzo.
Trece otkud spusteni prozori navecer po ovoj zimi.
Po meni treba ostaviti prostora da je izrezirano..
Zasto i kojeg qurca su stajala na benzinsku tako blizu Mostaru, zasto su se odvojili od kolone kad su znali kakve opasnosti prijete i kako to da ih policija nije skontala.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
FSB je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:03- Utakmica je registrovana 0:3, a pokrenut je postupak protiv predsjednika Veleža Šemsudina Hasića. Njega je u dopunskom izvještaju prijavio glavni sudija Sabrija Topalović, koji je napisao kako mu je Hasić prijetio da će ga "u životu oštetiti onoliko koliko on ošteti Velež". Mi smo uradili svoje, a konačnu odluku o svemu donijet će Disciplinska komisija (zasjeda u 15 sati, op. a.) - rekao je za Faktor Dušan Marković, predsjednik Takmičarske komisije FSBiH.

Vidi kriminalca i dopunskog izvještaja.
Ovo je tek početak, biće svakom po zasluzi

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
+ koliko je kamera usput i da do sad nisu uspjeli naci "pocinioce"feniksptica je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:06Ovo oko napada je tako sumnjivo......
- tutankamon1905
- Kontakt:
dscile je napisao/la: ↑22 sep 2021, 15:53Najgore u svemu je sto imas maloumnike koji ovo opravdavaju, traze neke izgovore ili izmisljaju neke zavjere. Jos malo ce ispasti da su ovi sami sebi zapalili auto jer mrze Velez.Machak je napisao/la: ↑22 sep 2021, 15:27Trebali su normalno da zavrse utakmicu a onda udare svim mogucim saopstenjima na sudije, savez, pozivanje na regularnost...itd.
Navijaci Veleza su medvjeđu uslugu klubu napravili uletanjem na teren, a ovih par pojedinaca sto su zapalili auto to je za zatvora.
Kazem, ogromna sramota za NEKAD veliki klub.
Nezvanicno iz MUP.a HNK - Auto Golf 5 doslo iz pravca Prozora a prije toga zadnji put vidjeno u Bugojnu,sumnja se na Vicinu igru,gdje je u dogovoru sa Sabrijom koji je svjesno napustio kolonu, izvrsena iscenirana paljevina automobila, koja ce im pomoći u namjeri da se Semso optuzit za istu..feniksptica je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:06Ovo oko napada je tako sumnjivo......
Max Allegri
- Tristan
- Kontakt:
Kaze pokrali su nas na Grbavici, ali ne da poguraju Zelju nego da nas zavade.
Sad sami sebi zapalili auto da optuze Hasica.
Pijacari su doktorirali teorije zavjere.
Sad sami sebi zapalili auto da optuze Hasica.
Pijacari su doktorirali teorije zavjere.
Zadnja izmjena: Tristan, dana/u 22 sep 2021, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
.
- feniksptica
- Kontakt:
I Vico od svega odmah udario po Semsi. Nigdje veze. Pa jasno je barem da je i on sam kritikovao iste navijace i sad eto on ih kao napucao da sve urade.
U tako kratkom roku je vec toliko rupa u svemu ovome...
U tako kratkom roku je vec toliko rupa u svemu ovome...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Velež nije stvorio šansu za gol cijelo drugo poluvrijeme.
- Tristan
- Kontakt:
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,