Eto zasto imamo najvise smrtnih od korone. Nije do doktora.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
I dobijes po glavi za cenera + te voze u kediju kasnijeArtemisFowl je napisao/la: ↑22 sep 2021, 14:58U Orašju u Sova night clubu bude cener party. Platiš na ulazu 10KM i piješ cijelu noć koliko hoćeš. Znači za 25KM možeš i tri hamburgera pojest.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Gdje si se to ti smucao
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Eno na olxu lik prodaje stećak, kako ga on naziva "Kamenje za temelj".

- AshburtonG
- Kontakt:
Pa za 30KM 10 piva i hamburger mozes imat vjerovatno u svakom gradu, osim u Sarajevu. Mada cisto sumnjam da i tu nema birtija gdje mozes popit pivo za 2.5KM i pojest obicni hamburger za 5aka.
Normalno neces sigurno pit Stellu ili Paulaner za te pare, ali je moguce.
Ma nije moguce. Piva je u Bosni 4 marke najmanje, a u Njemackoj su svi periguzani i nema plate preko 2 milje bruto.AshburtonG je napisao/la: ↑22 sep 2021, 15:41Pa za 30KM 10 piva i hamburger mozes imat vjerovatno u svakom gradu, osim u Sarajevu. Mada cisto sumnjam da i tu nema birtija gdje mozes popit pivo za 2.5KM i pojest obicni hamburger za 5aka.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Pa Nije ni minhen neki Oberkirchen da ga poredis s Banovicima.
U Minhenu vjerovatno govoris o lokalu u kojem sjednes i neko ti donese hranu i pice na sto, imas escajg, dobijes staklenu casu, sjedis na normalnoj stolici, u relativno normalnom okruzenju... nemoj ni ovamo porediti hamburger koji kod trovaca pojedes u svom krilu, a pivo pijes iz konzerve koju spustas na zidic, placa se i usluga, i u bosni u u njemackoj neki Balkanac iza tebe mora pobrisati sto, pocistiti... sve to kosta
U Minhenu vjerovatno govoris o lokalu u kojem sjednes i neko ti donese hranu i pice na sto, imas escajg, dobijes staklenu casu, sjedis na normalnoj stolici, u relativno normalnom okruzenju... nemoj ni ovamo porediti hamburger koji kod trovaca pojedes u svom krilu, a pivo pijes iz konzerve koju spustas na zidic, placa se i usluga, i u bosni u u njemackoj neki Balkanac iza tebe mora pobrisati sto, pocistiti... sve to kosta
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Naučiš i plivat u Saviharden je napisao/la: ↑22 sep 2021, 15:01I dobijes po glavi za cenera + te voze u kediju kasnijeArtemisFowl je napisao/la: ↑22 sep 2021, 14:58U Orašju u Sova night clubu bude cener party. Platiš na ulazu 10KM i piješ cijelu noć koliko hoćeš. Znači za 25KM možeš i tri hamburgera pojest.![]()
WTF? U Mostaru najlosiji piva od 3-4KM hamburger od8-10. Napominjem najlosije i najjeftinije.AshburtonG je napisao/la: ↑22 sep 2021, 15:41Pa za 30KM 10 piva i hamburger mozes imat vjerovatno u svakom gradu, osim u Sarajevu. Mada cisto sumnjam da i tu nema birtija gdje mozes popit pivo za 2.5KM i pojest obicni hamburger za 5aka.
Max Allegri
je li ovo dovoljno dostojanstveno za tebe, sefeadmin je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:03Pa Nije ni minhen neki Oberkirchen da ga poredis s Banovicima.
za donji srednji stalez je, ali ne mozes uci nevakcinisan, tako da nema puno periguzana i kockastih glava
- AshburtonG
- Kontakt:
De ne lupaj.Mig_Mig je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:11WTF? U Mostaru najlosiji piva od 3-4KM hamburger od8-10. Napominjem najlosije i najjeftinije.AshburtonG je napisao/la: ↑22 sep 2021, 15:41Pa za 30KM 10 piva i hamburger mozes imat vjerovatno u svakom gradu, osim u Sarajevu. Mada cisto sumnjam da i tu nema birtija gdje mozes popit pivo za 2.5KM i pojest obicni hamburger za 5aka.
U Hindinom Hanu sam prosle godine licno pio flasirano Ozujsko za 2.5KM, a to je otprilike restoran a ne neka birtija koja sluzi sendvice i burgere. Jeo punjenu pljeskavicu od minimalno 300g, a ni ona nije bila preko 10KM ja mislim. Niko nije rekao da ce ti i popusit konobarica, dok ti jedes zlatnim priborom za 30KM a noge ti vise iznad Neretve.
Za 8-10KM i u Sarajevu dobijes burger meni, a da ne pricam o Mostaru.
Jedino ako su se cijene ekstremno digle, ali nesto ne vjerujem u skok sa 2KM na 4+ nikako.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 22 sep 2021, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Nikad necu razumjeti ove njihove cijene. 4.20, 5.70 ....
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jesam li te dobro skonto da kažeš da su lošiji hamburgeri od 8 do cenera?
- AshburtonG
- Kontakt:
Mora da u Mostaru samo prave sa Kobe govedinom. Cuj 10km hamburger. 
Ma ta patoka se ne pije u Bosni osim ispred granapa, a i to samo ako nestane Jelena i Tuzlanskog. Samo premijum pive i haburgeri od cener+.
mozda je od wagyu fasiranogAshburtonG je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:24Mora da u Mostaru samo prave sa Kobe govedinom. Cuj 10km hamburger.![]()
Zato za vlasnike foruma i alfa muzjake nije skupo ni 8 KM za Sarajevsko Premium u Parku Princeva.
Da mi je vidit taj hamburger od 10km, je l' ima jedno 6 spratova i 4 vrste sira?
Ovo Bosne sto sam ja prosao, pivu svugdje mozes popiti za 2-3km, a hamburger pojesti za 3+ marke (u zavisnosti od gramaze).
Ovo Bosne sto sam ja prosao, pivu svugdje mozes popiti za 2-3km, a hamburger pojesti za 3+ marke (u zavisnosti od gramaze).
Pretjeruješ majstore.Mig_Mig je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:11WTF? U Mostaru najlosiji piva od 3-4KM hamburger od8-10. Napominjem najlosije i najjeftinije.AshburtonG je napisao/la: ↑22 sep 2021, 15:41Pa za 30KM 10 piva i hamburger mozes imat vjerovatno u svakom gradu, osim u Sarajevu. Mada cisto sumnjam da i tu nema birtija gdje mozes popit pivo za 2.5KM i pojest obicni hamburger za 5aka.
Možda je ovo u Del Riu, tamo sam bio jednom i nikad više.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
shanklys pub. Prosječno mjesto za izaci i poptiti pivo u Mostaru. O del riu necemo pricati.Jackk je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:34Pretjeruješ majstore.Mig_Mig je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:11WTF? U Mostaru najlosiji piva od 3-4KM hamburger od8-10. Napominjem najlosije i najjeftinije.AshburtonG je napisao/la: ↑22 sep 2021, 15:41Pa za 30KM 10 piva i hamburger mozes imat vjerovatno u svakom gradu, osim u Sarajevu. Mada cisto sumnjam da i tu nema birtija gdje mozes popit pivo za 2.5KM i pojest obicni hamburger za 5aka.
Možda je ovo u Del Riu, tamo sam bio jednom i nikad više.![]()
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.