FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja poklona za 100.Izdrzacemo mi jaki smo.
Edis Mulalic
- svrakino1921
- Kontakt:
Dobro smo mi i prosli
Ko nas vodi
Ko nam igra
I naravno ko nam sudi
Ko nas vodi
Ko nam igra
I naravno ko nam sudi
- Meraak1921
- Kontakt:
Ivkovicev poraz definitivno
-
- Kontakt:
Nem ovdje igraca ni trenera.
Tomo hvala ti sto si preuzeo vruc krompir, nije tvoja krivica sto nemas IGRACA znamo svi ko je kriv.
Mi vec 4 utakmice nismo dali gola.
Sta ocekivat
Tomo hvala ti sto si preuzeo vruc krompir, nije tvoja krivica sto nemas IGRACA znamo svi ko je kriv.
Mi vec 4 utakmice nismo dali gola.
Sta ocekivat
-
- Kontakt:
Ljudi su ba dvije klase iznad nas, ova ekipa ne može meda
Baš je tužno biti osuđen na ovaku skupinu igrača, nema potrebe posebno ih imenovati. Al Mustafu moram, toliko beskorisnosti-strašno.
Amarovi jurišnici došli na svoje. Da li će Tomo ovo "preživjeti" vidjet čemo.
Preživio, nepreživio, ne smije se nikada zaboraviti da se za ovo "dobro" trebamo zahvaliti Amaru.
Amarovi jurišnici došli na svoje. Da li će Tomo ovo "preživjeti" vidjet čemo.
Preživio, nepreživio, ne smije se nikada zaboraviti da se za ovo "dobro" trebamo zahvaliti Amaru.
Individualni kvalitet i sudijska pomoc kod prvog gola presudile. Ovaj Bodul je njima bio ko nama Stilic 2019. Naravno ne u toliko mjeri jer nije taj kvalitet, ali u onih 5-6 minuta napravio pritisak, zavalio eurogol i tu ti je zvanicno kraj. U prvom smo ga fino zatvorili, ali nemamo svjezinu ni spremu da igramo slicno 90. minuta.
Nisam nesto specijalno ni razocaran ni ljut vise sam zabrinut jer nam se desava stalno u zadnjih nekoliko kola da nemamo kvalitet, rutinu i srecu da zavrsimo neke sanse. Tu ni trener nesto ne pokusava bar sa jednom izmjenom, zamjenom pozicije nesto.
Ivkovicu ne bih dao otkaz veceras ako ga sam ne da, ali po mom misljenju biti ili ne biti mu je Leotar. Previse teznije se diglo izmedju igraca i njega, njemu bitnije da ulijece za pitanje vezano za status Stilica nego da nesto oproba, proba, sjedne i skonta.
Nisam nesto specijalno ni razocaran ni ljut vise sam zabrinut jer nam se desava stalno u zadnjih nekoliko kola da nemamo kvalitet, rutinu i srecu da zavrsimo neke sanse. Tu ni trener nesto ne pokusava bar sa jednom izmjenom, zamjenom pozicije nesto.
Ivkovicu ne bih dao otkaz veceras ako ga sam ne da, ali po mom misljenju biti ili ne biti mu je Leotar. Previse teznije se diglo izmedju igraca i njega, njemu bitnije da ulijece za pitanje vezano za status Stilica nego da nesto oproba, proba, sjedne i skonta.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Babuka se smije u Trebinju. Grobar Zeljeznicara. DaBogda mu zadnji sampanjac bio.
@igrajlopte 🐦
Kad je tebi Mujezinovic kapiten i najbolji igrac jasno je kakav si **** od trenera. Najveca bruka definitivno da drugoligaski igrac bude kapiten kluba. Ne zna lik osutat loptu, da ne pricamo za Boju, talenta evo 4 godine jos mrljaviji i nesposobniji. Zdunic koji ga **** dovodis, nista bolji od Gasala nije. Subasic, kakav je to tek odron od igraca. Hajdarevic
Kako je usao lik u igru nismo se povezali. Svaka cast stoperima, Blazevicu, Crncevicu i donekle Benderu jer smo mogli i nastradat fino. **** nas je brkata prikaza, ali oporavit cemo se.
Ivkovicu hvala, ali opet nije niti ce veci klub voditi ma u kakvim **** da smo.

Ivkovicu hvala, ali opet nije niti ce veci klub voditi ma u kakvim **** da smo.
Cuva Bog Zelju svog!
Peljto je naš. Bio pored mene na istoku protiv Veleža.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 22:25Dobro smo mi i prosli
Ko nas vodi
Ko nam igra
I naravno ko nam sudi
Igrači preloši, trener ništa bolji.
Ne bih volio da imamo jaču ekipu a da nas Ivković vodi, ovako meh...
Volio bih da dobije otkaz a da nas Mulalić preuzme.
-
- Kontakt:
Gledanje ovih invalida je teski sadomazohizam.. Bender, Vrhovac, Kosoric, Mekic, Juricic, te donekle Zdunic i Crncevic i nekako mogu.. Od ovih mladjih Beca.. Ovo ostalo nije ni za federalne, racunajuci i sefa struke.. Nadam se da ce dati ostavku i da cemo probati sa Mulalicem na neku nafuranost ostati do zime iznad zone ispadanja, a onda na zimu vidjeti sta i kako..
Pročepit će negdje.
- Meraak1921
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑22 sep 2021, 22:28Individualni kvalitet i sudijska pomoc kod prvog gola presudile. Ovaj Bodul je njima bio ko nama Stilic 2019. Naravno ne u toliko mjeri jer nije taj kvalitet, ali u onih 5-6 minuta napravio pritisak, zavalio eurogol i tu ti je zvanicno kraj. U prvom smo ga fino zatvorili, ali nemamo svjezinu ni spremu da igramo slicno 90. minuta.

Nema se sta cekat.Leotar je ove pite uzeo 2-0.Nista mi nismo bolji od njih.Ovo je hitna situacija.Kad zub zaboli kasno je.
Jurčević je najgori napadač u ligi, i to ubjedljivo, ne hvalite ga tako vam svega
- svrakino1921
- Kontakt:
Peljto je qarinaSF6 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 22:30Peljto je naš. Bio pored mene na istoku protiv Veleža.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 22:25Dobro smo mi i prosli
Ko nas vodi
Ko nam igra
I naravno ko nam sudi
Igrači preloši, trener ništa bolji.
Ne bih volio da imamo jaču ekipu a da nas Ivković vodi, ovako meh...
Volio bih da dobije otkaz a da nas Mulalić preuzme.
On je Pilavov i od onog vola Salema koji je valjda otisao u penziju
I da poentiram-Irfan je Pitarska pudlica
I tako ja setam cuku, a kamata kaplje