FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve ovo stanje i sranje je plod tih koje pominjete. Sva **** jedemo svi skupa sada i jest ćemo ih još dugo.
-
- Kontakt:
Ako se sad navade ovi amarovci moracu pocet psvat, u rupe misevi jedni, zbog tog retarda kojeg sam smatrao za idola sada gledam svog Zelju u rasulu sa ekipom koja vrijedi ko bosna iz visokog (no hard feelings). Fuj. Fuj kako smo izgledali veceras, fuj za ovaj period. Ne mogu da skontam kako se bojo moze gurat na desetku, meni oci krvare evo 6. Tekmu zaredom. Svaka cast sto je ostao, ima moje postovanje, ali ne zna **** majku, ne zna. Ne mozes ga natjerat da zna kad ne zna. Subasic zadnju dobru utakmicu odigrao protiv rudara kad je igrao desetku, i ti ga nakon toga zavaljujes na krilo, a on trom ko moja nana od 80 godina. Ko je ba ovdje lud?
Znam da ce se sada mnogi javit reci jedva docekali da pljuju, kude, seru, peto deseto, samo podrska itd. Moja podrska nikad nece izostati, al ne ide i ovim tempom sa rasporedom koji imamo smo 90% u dnu tabele do zime. Nazalost nemam nikakvo povjerenje da ova ekipa moze vilo sta napraviti… vrlo lose… cak sta cise prelose. **** majku treniras fudbal 20 godina i iz peterca be mozes da uputis korektan udarac, sa 16 metara sutas nebu pod oblake, ne znam Bgm. Previse sam razocaran i mozda previse srcano pisem ovaj post, al ovi navijaci nisu ovo zasluzili.
Znam da ce se sada mnogi javit reci jedva docekali da pljuju, kude, seru, peto deseto, samo podrska itd. Moja podrska nikad nece izostati, al ne ide i ovim tempom sa rasporedom koji imamo smo 90% u dnu tabele do zime. Nazalost nemam nikakvo povjerenje da ova ekipa moze vilo sta napraviti… vrlo lose… cak sta cise prelose. **** majku treniras fudbal 20 godina i iz peterca be mozes da uputis korektan udarac, sa 16 metara sutas nebu pod oblake, ne znam Bgm. Previse sam razocaran i mozda previse srcano pisem ovaj post, al ovi navijaci nisu ovo zasluzili.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Na stranu sto nemamo kvalitet ,ali sa ovom taktikom mi nemozemo nikoga dobiti ,a gol mozemo dati na neku ludu srecu.Kako cemo dobiti Leotar ni sam neznam
Sudija Peljto i njegovi pomocnici pokazali su da nisu iznad drugih sudija ,a ovo nije prvi put da nas zavali.

Sudija Peljto i njegovi pomocnici pokazali su da nisu iznad drugih sudija ,a ovo nije prvi put da nas zavali.
Možemo svi mi reći da nemamo para i da nismo mogli očekivati puno. Raspravljati jel moglo bolje sa ovim što imamo ili nije, ali vidjeti na nekom ravnodusnost nakon poraza u derbiju i dvije pobjede u 10 tekmi u ligi nikad losijoj (izuzetak tc i zrinjski), je za mene katastrofa i zrelo za otkaza.
Mozes znati ili ne znati, ali pokazi bar da ti je stalo. Raja je to vazda cijenila kod igraca, pa i da se ne znas sastavit sa loptom. Isto tako sa trenerom. Mozda mulalic nije elokventan ko ivkovic, mozda mu fali nekog iskustva, neke zrelosti, ali znam da bi dijelio brat emociju, pa se i iz tog nesto izrodi, a nije ni mulalic jedini.
Na pozeljenu srecu sa osmijehom reći hvala trebace nam i to sa osmijehom, je katastrofalno. Uredu nije bajno, ali si zeljo brate, pa cuvaj dostojanstvo, a ne kupuj sebi izgovor za neuspjeh.
Mozes znati ili ne znati, ali pokazi bar da ti je stalo. Raja je to vazda cijenila kod igraca, pa i da se ne znas sastavit sa loptom. Isto tako sa trenerom. Mozda mulalic nije elokventan ko ivkovic, mozda mu fali nekog iskustva, neke zrelosti, ali znam da bi dijelio brat emociju, pa se i iz tog nesto izrodi, a nije ni mulalic jedini.
Na pozeljenu srecu sa osmijehom reći hvala trebace nam i to sa osmijehom, je katastrofalno. Uredu nije bajno, ali si zeljo brate, pa cuvaj dostojanstvo, a ne kupuj sebi izgovor za neuspjeh.
Pa to su nam i ciljevi za ovu sezonu,sredina tabele.Kakvo više gašenje i bolesna priča.timpramosavePla je napisao/la: ↑22 sep 2021, 22:45Od Ivkovica sam ocekivao da ce vise forsirati mlade igrace. Da ce od nekog nesto novo izvuci i da ce Zeljo imati koga prodati. Aki sve sto covjrk uradi, uradi naopako. Sve on fino prica, kulturan i vidi se da je normalan covjek.
Ali sta da mu kazem, kad kaze da je dobar osjecaj u sarajevskom derbiju kojeh izgubis. Jebote osjecaj tvoj.
Od mladjih malo su sanse dobili Vrhovac, Malic, Subasic i to ljutom nevoljom jer nema ko drugi da udje.
Ivkovicu treba suditi po rezultatima koji su uzasni. Mladi igraci van rostera, od silnih pojacanja jedino Crncevic valja. Mislim da bi to bilo to. Sretno Tomo !
Naravno dio krivice nose mahalci, znate na koga mislim. I tu nema pomoci. Rak kluba igraci-navijaci.
Proci cemo valjda nekad kroz ovu krizu sto nam je Amar Osim priredio. Tri godine je dosao nakon Misketa, da srede klub. Oni su ga doveli pred gasnjem. Ostavio je rasulo u administraciji,klub bez mladih igraca,sponzora, uzasan roster na nivou 8-12 ekipe ove smijesne lige. Hvala svima koji su mu pomogli !!
Podnesi krivičnu prijavu protiv tih što nabrajaš ili šuti zauvjek.
Dobiti Leotara i proći u kupu,to je to za prvi dio.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- svrakino1921
- Kontakt:
I ovog naseg predsjednika treba otjerat
Njemu se na faci vidi da je Pitar
Mi nismo ovakvi kao sto on izgleda
Jos stanuje na Kosevu gore ili Kosevsko brdo ili neka vukojebina oko tih naselja
Koje smo mi budale
Njemu se na faci vidi da je Pitar
Mi nismo ovakvi kao sto on izgleda
Jos stanuje na Kosevu gore ili Kosevsko brdo ili neka vukojebina oko tih naselja
Koje smo mi budale
Znam da ću u Nedelju biti na tekmi protiv Leotara i pružiti Želji punu podršku. ja druge opcije nemam.
Ovom prilikom bi poručio trebinjcu da će mu sve ovo što nam je napravio "na nos skočit" jednog dana akoBogda. Za Mujezonovića je trebinjac, kurchevito 20 tauzenki odštete izbrojo Veležu. To je taj stručnjak!!!
Ivković ili Mulalić, isti racku, odnosno nije, sa Edisom bi tek prava mahala bila. Yebo Bracu gumenu glavu u šta bi se mi pretvorili...
DO polusezone pokušati klepiti još koji bod gdje, i očekivati bar djelimičnu konsolidaciju sa novim investitorima tokom zime. Pojačati ekipu, a Bogmi i klupu. Ne ljava ovo ništa.
Ovom prilikom bi poručio trebinjcu da će mu sve ovo što nam je napravio "na nos skočit" jednog dana akoBogda. Za Mujezonovića je trebinjac, kurchevito 20 tauzenki odštete izbrojo Veležu. To je taj stručnjak!!!
Ivković ili Mulalić, isti racku, odnosno nije, sa Edisom bi tek prava mahala bila. Yebo Bracu gumenu glavu u šta bi se mi pretvorili...
DO polusezone pokušati klepiti još koji bod gdje, i očekivati bar djelimičnu konsolidaciju sa novim investitorima tokom zime. Pojačati ekipu, a Bogmi i klupu. Ne ljava ovo ništa.
10 kola je proslo a skoro citava ekipa mu je van forme, taktika je stran pojam za naseg trenera, vodjenje ekipe cista 0, fizicka sprema igraca 0, izmjene 0 a on pogubljen maksimalno. Ma katastrofa ziva, ovi igraci jesu losi ali uz boljeg trenera imali bi vjerovatno i bolju atmosferu u ekipi, zdravije odnose itd..
Nadam se da ce Ivkovic sam podnijeti ostavku, to bi bilo moralno sa njegove strane, jer ako nema trenerski kvalitet, nadam se da makar ima obraz. Nema ni kvalitet a ni znanje da preokrene situaciju. Ako ostane na klupi, istih prvih 11 ce poceti i protiv Leotara i opet ce biti ova patnja i samo produzetak agonije, jer nema ni kvalitet a ni znanje da preokrene situaciju..
Nadam se da ce Ivkovic sam podnijeti ostavku, to bi bilo moralno sa njegove strane, jer ako nema trenerski kvalitet, nadam se da makar ima obraz. Nema ni kvalitet a ni znanje da preokrene situaciju. Ako ostane na klupi, istih prvih 11 ce poceti i protiv Leotara i opet ce biti ova patnja i samo produzetak agonije, jer nema ni kvalitet a ni znanje da preokrene situaciju..
-
- Kontakt:
Od A do Ž.VeteranSA je napisao/la: ↑22 sep 2021, 23:23Znam da ću u Nedelju biti na tekmi protiv Leotara i pružiti Želji punu podršku. ja druge opcije nemam.
zeljodogroba je napisao/la: ↑22 sep 2021, 23:18Ako se sad navade ovi amarovci moracu pocet psvat, u rupe misevi jedni, zbog tog retarda kojeg sam smatrao za idola sada gledam svog Zelju u rasulu sa ekipom koja vrijedi ko bosna iz visokog (no hard feelings). Fuj. Fuj kako smo izgledali veceras, fuj za ovaj period. Ne mogu da skontam kako se bojo moze gurat na desetku, meni oci krvare evo 6. Tekmu zaredom. Svaka cast sto je ostao, ima moje postovanje, ali ne zna **** majku, ne zna. Ne mozes ga natjerat da zna kad ne zna. Subasic zadnju dobru utakmicu odigrao protiv rudara kad je igrao desetku, i ti ga nakon toga zavaljujes na krilo, a on trom ko moja nana od 80 godina. Ko je ba ovdje lud?
Suština svega.
A jbg nemamo igraca, Subasica ja nikad ne bi ubacio u početnoj postavi, covjek se ppgubi, ne moze so gola da dobaci sa šesnaest metara, a volio bi da nas Mulalic preuzme, ako se sjecate kad je on dosao tek je tada Tiago dobio minute i bio odlican, a prije toga stalno bio na klupi i cekao ovako ko Bekrić i Beca da udju u 70 min.
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Momenat kad mijenja Mujezinovića i zagrljeni se smješkaju kao da je rezultat obrnut je previše i za nas koji smo svjesni naše limitiranosti. Kad god bude pucao šuplju da trebamo bit skrušeni, samo ga na ovu situaciju podsjećati.
Tanki smo apsolutno, ali treba objasniti frajeru da ne vodi Rudeš i da se očekuje da barem pokušaš pobijediti, a ne konstantno igrati na 0-0. Od ove 2 pobjede, navijači su izvojevali jednu, protiv Rudara kada se zagmilo na početku drugog poluvremena. Sad smo na nivou Slobode kad ih nije vodio Musemić - kući rat, ne može nas niko lagano dobiti, na strani ne pokušavaš ništa.
Tanki smo apsolutno, ali treba objasniti frajeru da ne vodi Rudeš i da se očekuje da barem pokušaš pobijediti, a ne konstantno igrati na 0-0. Od ove 2 pobjede, navijači su izvojevali jednu, protiv Rudara kada se zagmilo na početku drugog poluvremena. Sad smo na nivou Slobode kad ih nije vodio Musemić - kući rat, ne može nas niko lagano dobiti, na strani ne pokušavaš ništa.
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Puna podrška Tomi i Marenciju, i Upravnim odboru i Skupštini koji rade na stabilizaciji kluba nakon uhljupa koji su ga doveli pred gašenje.Raonffa je napisao/la: ↑22 sep 2021, 23:17Pazi, pošteno je rekao, prije sezone je rečeno da je nama faktički jedini cilj da ne ispadnemo iz lige (ne tako direktno, ali upakovano sa istim zaključkom) i to za sada ide po planu.LjoZee je napisao/la: ↑22 sep 2021, 22:56"Ja kad bih smatrao da je ova situacija drugačija nego što sam očekivao, ja bih onda podnio ostavku, ali pošto ovo nije situacija koja nije očekivana. I vi znate kakva je i pokušavate nešto izvući iz mene i dovest me na tanak led. Ja vam kažem od prvog dana da moramo biti realni i da espektiram. Ni u kojem slučaju neću podnijeti ostavku. Rekli smo već koji je plan i program kluba i imali ste priliku čuti to u utorak", istakao je Ivković.
Ali previše mi je on opušten po tom pitanju, ne znam je li svjestan da mi ako ne pobjedimo Leotar (jer Borac nećemo sigurno), postoji izgledna šansa da od zone ispadanja za dva kola budemo udaljeni samo bod ili dva, što je već alarmantno.
A tim konkurentima (Rudaru i Posušju) ćeš gostovati, a mi na gostovanju ja mislim još uvijek nismo zabili gol iz igre (samo Lukin penal u Tuzli), ne znam razmišlja li naš Tomo o tome i da li ga to imalo brine![]()
Željo mi te volimo kako god završio.
- TheTruth34
- Kontakt:
Bravo,ovo je ponizenje sta radi.Otkaz.Kova991 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 23:20Možemo svi mi reći da nemamo para i da nismo mogli očekivati puno. Raspravljati jel moglo bolje sa ovim što imamo ili nije, ali vidjeti na nekom ravnodusnost nakon poraza u derbiju i dvije pobjede u 10 tekmi u ligi nikad losijoj (izuzetak tc i zrinjski), je za mene katastrofa i zrelo za otkaza.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne znam samo kako niste skontali jos uvijek kakvu amatercinu od igraca imamo na lijevom beku. Pa oci krvave kad ga gledas kako igra odbranu. Sve ijedan napad sve ijedne ekipa protiv koje smo igrali jeo je njegovu stranu i pravio prilike. Sa svojih 19 godina on ne zna trcati! Ustvari on uopste ne trci kad se vraca u odbranu iz kontre vec brzo hoda. U zivotu nisam vidio veceg amatera u dresu Zeljeznicara. Ko gura ovog Malica antitalenta?!
Pored Juricica izdvojio bih jos stpoerski par i Blazevica za prolaznu ocjenu, tj. da su odigrali OK utakmicu ni tamo ni vamo.
Mekic iz utakmice u utakmicu sve slabiji.
Subasic - crkni u najgorim mukama amatercino od igraca
Mujezinovic - crkni u najgorim mukama amatercino od igraca
Ivokvicu - amatercino od trenera brzo ces ti nogu!
Pored Juricica izdvojio bih jos stpoerski par i Blazevica za prolaznu ocjenu, tj. da su odigrali OK utakmicu ni tamo ni vamo.
Mekic iz utakmice u utakmicu sve slabiji.
Subasic - crkni u najgorim mukama amatercino od igraca
Mujezinovic - crkni u najgorim mukama amatercino od igraca
Ivokvicu - amatercino od trenera brzo ces ti nogu!
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
VeteranSA je napisao/la: ↑22 sep 2021, 23:23Znam da ću u Nedelju biti na tekmi protiv Leotara i pružiti Želji punu podršku. ja druge opcije nemam.

Subašić
Mujezinović
Ivković i izmjene

Mujezinović

Ivković i izmjene

Po meni, ja ne vidim na terenu da njima nije stalo, iskreno.TheTruth34 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 23:32Bravo,ovo je ponizenje sta radi.Otkaz.Kova991 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 23:20Možemo svi mi reći da nemamo para i da nismo mogli očekivati puno. Raspravljati jel moglo bolje sa ovim što imamo ili nije, ali vidjeti na nekom ravnodusnost nakon poraza u derbiju i dvije pobjede u 10 tekmi u ligi nikad losijoj (izuzetak tc i zrinjski), je za mene katastrofa i zrelo za otkaza.
U svih ovih 10 utakmica ni u jednoj nisam pomislio da igraju bez žara i volje, doduše tako je djelovalo protiv Zrinjskog dole iako je ono više plod nekvaliteta nego loše motivacije.
Fazon je što su nekvalitetni i možemo se mi na qurac nasaditi al' to je tako. Može neko misliti "nikad lošija liga, mi u 10 tekmi 2 pobjede imamo" ali je to činjenica, pa mi nismo osjetno kvalitetniji ni od jedne ekipe u ovoj ligi.
Možda smo, donekle, kvalitetniji od Leotara, Radnika, Rudara i Posušja al' ljudi igraju jarane i bore se isto kao i mi, pogotovo Rudar i Posušje, Radnik je bezveze ali ni njih nismo uspjeli dobiti u Bijeljini, sa Leotarom ćemo vidjeti sad za vikend ali siguran sam da će i sa njima biti patnja.
Edit: Mi kao navijači smo negdje izgubljeni u ovim zayebanim vremenima za klub, i svjesni smo da smo qita al' opet sa druge strane teško ko može prihvatiti da su nam sada konkurenti Leotar, Radnik, Rudar i Posušje, a ne Sarajevo ili Zrinjski što je bilo posljednjih 10 i kusur godina.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 22 sep 2021, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- svrakino1921
- Kontakt:
FK SARAJEVO - FK ŽELJEZNIČAR (1 : 0) 2 : 0svrakino1921 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 22:55Hvala za sliku
I pazi sad koliko je bilo gledalaca gore
11000
Zato sto je nas protiv Veleza bilo 10000
Datum: 22.09.2021 20:30
Stadion: Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase - Sarajevo
Gledalaca: 11000
Sudija: Peljto Irfan (Sarajevo)
A1: Ibrišimbegović Senad (Travnik) | A2: Beljo Davor (Mostar)
Delegat: Gvozden Haris (Sarajevo)
Posmatrač suđenja: Mrković Rusmir (Sarajevo)
SVAKA MENI CAST
DIVIM SE SAM SEBI
-
- Kontakt:
Ovo je tragedija ko nama igra u ofanzivnom dijelu ekipe za jubilarni 100.rodjendan. Oca mi mrtvog niko od njih 4 ne zna ošutati. U životu ovo nisam vidio. Pa njih 4 zajedno nemaju 20 postignutih golova u seniorskom fudbalu i to je suština.
Tomo, Edis, Amar, Tuchel, Nalić, Zidane... apsolutno je svejedno.
Tomo, Edis, Amar, Tuchel, Nalić, Zidane... apsolutno je svejedno.
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Anpa, Hrammm1921, lakilone i 50 gostiju.