Ja uzeo para od kantera koliko ti u zivotu nisi vidio mamlaze
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
-
- Kontakt:
Nisi ovo napisao.

Jesam napisao sam, i stojim iza toga. Tvoji te se odrekli mamlaze jedan od tvog svakodnevnog prdenja po forumu. Idi bolan lijeci se, nadji ustanovu, ne smaraj ljude po forumu.
M.M
Zato ste i dosli.
@krivispoj Sad se zaleti pogledaj sliku vase, kako volite reci, prve ekipe ispred katedrale. Pomalo kontradiktorno, al' sve je za ljude.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ovo je nasa Ćarsija, napali penzionere, koje seljacine 

Možda i najbolja brojka RA ove sezone na ligaskoj tekmi. Jako dobro

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Nije ja mislim odokativno da je vise bilo ljudi protiv Rudara i Sarajeva na navijackoj tribini nego jucer, ali bitna je konstanta.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Konstanta je takva da na prvi pogled vidiš uvijek isti broj i to u zadnjeg covjeka što je jedna odlicna stvar.
Kazu da je onaj masni influenser sa bjelava zajmio petoricu kod katedrale ali nije svezao tregere spale mu caksire u po frke.
-
- Kontakt:
Jel ovo horde bojkotuju navijanje?
-
- Kontakt:
Koja dominacija od pocetka do kraja.
Jedva cujes “jug jug javi se” koja ironija.
Zasto manijaci nisu navijali? Hajde sto nisu kupili svih 1500 ulaznica razumljivo je jer je kriza. Ali zasto nisu navijali?
- 19BordoBijeli46
Samo sutielevenblues je napisao/la: ↑22 sep 2021, 22:29Koja dominacija od pocetka do kraja.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Joj ovih glupih podjebavanja sto neko nije navijao i slicno...dobro izdanje obje grupe, horde dobre samo sto je centralni dio tribine navijao, a ovi sa strana manje vise ali to su oni sto su dzaba usli sigurno..nasi isto dobro navijanje, izgled i fina koreo..jedini minus za moj pojam je sto nije bilo nikakve ozbiljne koreografije da se iskoristi dobra popunjenost sjevera, jer je rijetkost da bude onoliko raje...nadam se da ce se ova brojka posjecenosti nastaviti i u buducnosti 

Svaki derbi u historiji je uvijek samo centralni dio navijao dakle pricam o vecini vremena istog isto ono što ti pišeš bio to beogradski derbi ili naš ispadanje iz ritma je što nikad niko nece riješiti..Azzuri je napisao/la: ↑23 sep 2021, 00:03Joj ovih glupih podjebavanja sto neko nije navijao i slicno...dobro izdanje obje grupe, horde dobre samo sto je centralni dio tribine navijao, a ovi sa strana manje vise ali to su oni sto su dzaba usli sigurno..nasi isto dobro navijanje, izgled i fina koreo..jedini minus za moj pojam je sto nije bilo nikakve ozbiljne koreografije da se iskoristi dobra popunjenost sjevera, jer je rijetkost da bude onoliko raje...nadam se da ce se ova brojka posjecenosti nastaviti i u buducnosti![]()
I nakon što grupa ispadne iz ritma mnogo puta tacno se iznerviraš što si uopšte i došao na derbi.
Jedino kratke pjesme mogu proci tipa vaše i naprijed i naprijed.
do 1,500 ljudi je najbolje dobar je derbi bio mislio sam da ce biti plafon 7 hiljada, a bilo je sigurno 10, 11..
Da smo pobjedili Leotar bilo bi 15.
Bila je kod nas mobilizacija među rajom za ovaj derbi da se malo trznemo budi uvjeren da je 10 maraka karta bila da bi isto ljudi na sjeveru bilo.