Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Darko Bodul i Irfan Peljto:ljepota:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑22 sep 2021, 23:16Auh.mamonelafo je napisao/la: ↑22 sep 2021, 23:10Izgubili jesmo. Nismo zabili svoje. Ali vjerujte mi, saznalo se odmah: FKS radi mira u kući i pomirenja Sabrine za Hordama dalo Peljti slovom i brojem: 20.000 € (dvadeset hiljada eura). Nema to veze s našim neznanjem, ovog ili onog igrača, trenerol i slično, ali čisto da se zna šta se dešava u našem fudbalu.![]()

Sarajevo ljubavi moja.
E sad od srca, sretna stotka 
Kakvi mitomani, za 90min igrle imali 1 sut u okvir 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Uz lazica i npr Traku sa dupovcem 3 stopera sabanovica desno fanima lijevo to bi bilo top.mislim da ce tako i postavljati ekipu kad dodje mamba u optimalnu formuElCartel11 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 22:58Svaka čast.
Naš prvi gol iz ofsajda Oremuša, drugo poluvrijeme smo bili dosta bolji. Sve u svemu i bez tog ofsajda bi vas vjerovatno danas dobili. Mi smo bili malo manje losiji nego vi, da kazem.
Ali u globalu i mi smo kar.ine i jos Sablic fura ovu nakaradnu 3-5-2 formaciju a nema igrace za to.
- feniksptica
- Kontakt:
Kosoric najeva picketina veceri. Je l se tako daje primjer mladjim suigracima, zaleti se zamahni glavom pa lezi i glumi debila.
Ofsajd bio, vjerovatno bi na na kraju dobili, al bi bilo na guzove. Svejedno, zasluzeno smo dobili.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Nema od ovog ništa. Svaki sud će ovu odluku poništiti i narediti kriminalcima iz saveza da moraju poništiti odluku.
Prvo, ovo se desilo najmanje 30 kilometara od stadiona.
Drugo, covijek nije bio tu, a ovaj sto je rekao da je "cuo" morat će dokazivat na sudu. I to ide njegova riječ protiv Hasiceve.
Zivi bili pa vidjeli.
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 22 sep 2021, 23:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
@mamonelafo , odmah u policiju i prijavi to. Povedi i sve te koji su "saznali" kao svjedoke.sonpenn je napisao/la: ↑22 sep 2021, 23:28HordasOdMalena je napisao/la: ↑22 sep 2021, 23:16Auh.mamonelafo je napisao/la: ↑22 sep 2021, 23:10Izgubili jesmo. Nismo zabili svoje. Ali vjerujte mi, saznalo se odmah: FKS radi mira u kući i pomirenja Sabrine za Hordama dalo Peljti slovom i brojem: 20.000 € (dvadeset hiljada eura). Nema to veze s našim neznanjem, ovog ili onog igrača, trenerol i slično, ali čisto da se zna šta se dešava u našem fudbalu.![]()
![]()
![]()
Kako te ba nije stid lagati? Ofsajd je bio, ali to nije greška glavnog sudije vec pomoćnika. Zar je teško priznati sebi da niste iskoristili neke povoljne šanse i da je Sarajevo to uspjeli. Pobjeda je zaslužena....
Evo i oni tebe selame!
- Meraak1921
- Kontakt:
sonpenn je napisao/la: ↑22 sep 2021, 23:28HordasOdMalena je napisao/la: ↑22 sep 2021, 23:16Auh.mamonelafo je napisao/la: ↑22 sep 2021, 23:10Izgubili jesmo. Nismo zabili svoje. Ali vjerujte mi, saznalo se odmah: FKS radi mira u kući i pomirenja Sabrine za Hordama dalo Peljti slovom i brojem: 20.000 € (dvadeset hiljada eura). Nema to veze s našim neznanjem, ovog ili onog igrača, trenerol i slično, ali čisto da se zna šta se dešava u našem fudbalu.![]()
![]()
![]()

Vratio se lutvo

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pitanje za simpatičnu ekipu sa juga. Ima li neko snimak one ljepotice? Grehota bi bila da se ne objavi.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Cestitke Sarajevu. Mozda bi utakmica otisla u drugom smjeru da smo mi prvi zabili, a imali smo dvije prilike gdje moras zabiti. Da nisu zabili ono iz ofsajda, uvalili bi ga poslije sigurno jer smo se mi raspali.
Tuzno je da iz godine u godinu nogomet u Sarajevu sve vise i vise propada. Eto vi ste imali investitora unazad 7-8 godina, ali realno ovo je cirkus kakvih vi klaunova imate u ekipi. Mujezinovic je promasio profesiju, on je trebao raditi u kakvoj cvjecari, ali Pidro…. Pa dijete drago ti trebas kurban klati svaki dan da se zahvalis bogu sto uzimas pare od nogometa.
Treneri oba kluba su katastrofa. Hajd ovaj nas i nema izbora, a njihov tovar forsira 3-5-2 gdje mu se gubi pet igraca jer ne znaju linije kretanja. Da bog sacuva, za par godina ova liga ce biti amaterska i pratit ce je deset hiljada bolesnika
Tuzno je da iz godine u godinu nogomet u Sarajevu sve vise i vise propada. Eto vi ste imali investitora unazad 7-8 godina, ali realno ovo je cirkus kakvih vi klaunova imate u ekipi. Mujezinovic je promasio profesiju, on je trebao raditi u kakvoj cvjecari, ali Pidro…. Pa dijete drago ti trebas kurban klati svaki dan da se zahvalis bogu sto uzimas pare od nogometa.
Treneri oba kluba su katastrofa. Hajd ovaj nas i nema izbora, a njihov tovar forsira 3-5-2 gdje mu se gubi pet igraca jer ne znaju linije kretanja. Da bog sacuva, za par godina ova liga ce biti amaterska i pratit ce je deset hiljada bolesnika
-
- Kontakt:
Vjerovao ili ne, Pidro ima 11 hiljada platu.MrkiMedo je napisao/la: ↑23 sep 2021, 00:03Cestitke Sarajevu. Mozda bi utakmica otisla u drugom smjeru da smo mi prvi zabili, a imali smo dvije prilike gdje moras zabiti. Da nisu zabili ono iz ofsajda, uvalili bi ga poslije sigurno jer smo se mi raspali.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
E vala ste se odvojili.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Zivot nije ferMostarskiSin je napisao/la: ↑23 sep 2021, 00:06Vjerovao ili ne, Pidro ima 11 hiljada platu.MrkiMedo je napisao/la: ↑23 sep 2021, 00:03Cestitke Sarajevu. Mozda bi utakmica otisla u drugom smjeru da smo mi prvi zabili, a imali smo dvije prilike gdje moras zabiti. Da nisu zabili ono iz ofsajda, uvalili bi ga poslije sigurno jer smo se mi raspali.
pa nije zajebancija onaj naziv mitomaniHordasOdMalena je napisao/la: ↑22 sep 2021, 23:16Auh.mamonelafo je napisao/la: ↑22 sep 2021, 23:10Izgubili jesmo. Nismo zabili svoje. Ali vjerujte mi, saznalo se odmah: FKS radi mira u kući i pomirenja Sabrine za Hordama dalo Peljti slovom i brojem: 20.000 € (dvadeset hiljada eura). Nema to veze s našim neznanjem, ovog ili onog igrača, trenerol i slično, ali čisto da se zna šta se dešava u našem fudbalu.![]()

Izvinite Vaše visočanstvo, je l' se kaže po p.ički il' po pičci?

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Za 100 godina, je.bali gospodina!
Laku noc plave kur.ve!
Laku noc plave kur.ve!
Trenutno korisnika/ca: egocentrik, Pact1921, samirr, VolimBiH96 i 35 gostiju.