AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Covjece ko nam je ovaj na klupi Calvano ja nisam nikad cuo ni da je u Primaveri 

-RIVALDO-
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
nikad čuo ni ja za tog calvana, a merkela je ona lopta iznenadila, mislim da je nije ni vidio od igrača ispred sebe, a i treba ga shvatiti ovu mu je prva koju započinje u seriji a, 1992. godište, dobro on i igra koliki je pritisak na njemu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- senad_flamin
- Kontakt:
Sta ste toliko napali na momka....A_d_0 je napisao/la:Jel moguce da igrac koji igra u Milanu nezna osnovno a to je loptu smiriti? Govorim o Merkelu. Preleti lopta sve igrace odbrane i od njeg se odbi ko od panj. Cast momku trudi se to se vidi al je ocigledno sa tehnikom zaratovao.

-RIVALDO-
Moguce i da ga je iznenadila lopta al ono protiv vecih ekipa MORA biti gol. Yepes daleeeko najbolji nam igrac veceras.
- tony-mortale
- Kontakt:
a ovog emanuelsona očekujem na lijevom beku taman da je u ajaxu bio golman, pa ovog antonija nemogu više gledati, svaki put kad je lopta kod njega to je bar poluprilika za protivnike
Takodjer ga ocekujem na lijevom beku jer ovi nasi bekovi su prevrsili svaku mjeru.tony-mortale je napisao/la:a ovog emanuelsona očekujem na lijevom beku taman da je u ajaxu bio golman, pa ovog antonija nemogu više gledati, svaki put kad je lopta kod njega to je bar poluprilika za protivnike
- kupus army
- Kontakt:
Veliki Ibraga za 2-0 i konacnu pobjedu,kakav je majstor Ibrahimovic,po meni najbolji spic na svijetu trenutno.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- senad_flamin
- Kontakt:
Opet Ibrahimovic
Robinho stavrno odlicno igra asistencije,driblinzi ali brate sto je puno puno jee ... mogao je veceras hat-trick upisati...mora popraviti realizaciju !
Odlicna utakmica,mogao je Milan i vise dati,ali eto ...
Sve jedno brvo Binho za Assist
Ibrahimovicu treba milimetar da ga zakuca... dok Binha nece,stativa,pa mu odbrani imao je jos jednu 100%

Robinho stavrno odlicno igra asistencije,driblinzi ali brate sto je puno puno jee ... mogao je veceras hat-trick upisati...mora popraviti realizaciju !
Odlicna utakmica,mogao je Milan i vise dati,ali eto ...
Sve jedno brvo Binho za Assist
Ibrahimovicu treba milimetar da ga zakuca... dok Binha nece,stativa,pa mu odbrani imao je jos jednu 100%
-RIVALDO-
- tony-mortale
- Kontakt:
zadovoljan sam igrom i bodovima, rezultatom i ne baš, trebalo se ovo dobiti s većom razlikom, koliko šansi su napravili na kraju je mogao biti i debakl cesene koja u drugom pol. nije ništa napravila.
golman im je skinuo 3-4 zicera robinjo sam na njega,ibra sam, pa stativu pogodi kad je prošao sve čak i golmana
ibri skine dobar slobodnjak, uglavnom trebalo se tu zabiti još koji gol, al ok bodovi su na kraju jedini bitni.
opet +4 za prvim pratiocima,
yepes i papa dobri u odbrani, trebao je alegri davati grku šansu prije nego boneri ono na početku sezone kad je imao par kikseva mu treba zaboraviti, silva extra na zadnjem veznom, koja je to igračina,
abate isto sasvim solidan, trudi se dečko, sa kolegu na drugoj strani je doktor, sad ubaciti u tim emnuelsona i lagano utakmicu po utakmicu do scudeta
golman im je skinuo 3-4 zicera robinjo sam na njega,ibra sam, pa stativu pogodi kad je prošao sve čak i golmana

ibri skine dobar slobodnjak, uglavnom trebalo se tu zabiti još koji gol, al ok bodovi su na kraju jedini bitni.
opet +4 za prvim pratiocima,
yepes i papa dobri u odbrani, trebao je alegri davati grku šansu prije nego boneri ono na početku sezone kad je imao par kikseva mu treba zaboraviti, silva extra na zadnjem veznom, koja je to igračina,
abate isto sasvim solidan, trudi se dečko, sa kolegu na drugoj strani je doktor, sad ubaciti u tim emnuelsona i lagano utakmicu po utakmicu do scudeta

Ja ovo ne bih brojao za asistenciju jer samo jedan covjek odavde moze gol dat a to je Ibrakadabra. Mrtvi ugao i majstor. Robinho mi se popeo na onu stvar. Prvo fula jednu 100% nakon sto ga Ibra izbacuje al haj desi se, pa fula drugu pa haj desi se, pa trecu iz mrtvog ugla suta kada je prosao golmana a 2 igraca na gol liniji a Pato sam na 7-8 metara od gola da je dao povratnu liku prazan gol al haj desi se eto hoce da se upise al kada je osutao iz mrtvog ugla a Ibra sam na drugoj samo da je digao onda mi je puko film i spuco sam od sto glavom umal rupa da ostane (NAPOMENA: stol je od punog drveta). Tad mu se Ibra sjetio mame. Igra dobra al treba uzeti u obzir da je ova Cessena ocajna i da ja neznam kako su nas u prvoj dobili. Sve u svemu nije lose al nije ni dobro. Stoperi najjaci dio tima danas. Svaka cast.
A jbte, sta ga je botova u Milanu, bruka.
Sefikov mali je Milan, kao sto je Walter bio Sarajevo.
Trebalo je da bude 10+:0 za Milan, a bilo je samo 1 nula do zadnjeg napada.
Upropastice vas Tham, ako ovako budete igrali.
TSilva megacar. Antonini bot na kvadrat.

Sefikov mali je Milan, kao sto je Walter bio Sarajevo.

Trebalo je da bude 10+:0 za Milan, a bilo je samo 1 nula do zadnjeg napada.
Upropastice vas Tham, ako ovako budete igrali.
TSilva megacar. Antonini bot na kvadrat.
- senad_flamin
- Kontakt:
Evo nesrece !!!!!
Nesta povrijedjen na duzi period !!!
Nije meni sto se on povredi,vec sto bi Allegri mogao stavit Boneru,ali valjda nije toliko lud
Pa Sokratis i Yepes doktori za njega...
Mislim da ne bi trebao Bonera igrati..joj to ce me muciti do subote ili nedjelje
Nesta povrijedjen na duzi period !!!
Nije meni sto se on povredi,vec sto bi Allegri mogao stavit Boneru,ali valjda nije toliko lud

Pa Sokratis i Yepes doktori za njega...
Mislim da ne bi trebao Bonera igrati..joj to ce me muciti do subote ili nedjelje

-RIVALDO-
ne se**te .. Merkel je kraljj ... ubrzo vidim vezu emanuelson , boateng , merkel
..Siamo l'armata Rossonera..
- tony-mortale
- Kontakt:
poslije večerašnje utakmice ako ikad više pored zdravih sokratisa i yepesa stavi boneru za ludnice je, jbg šteta za nestu velik je to hendikep iako u zadnje vrijeme i nije baš na nekom nivou.
napadate robinja svi, i imate donekle i pravo frajer je bar 3 šanse promašio koje su za ovu zadnju kad je ibra zabio mega prilike, al zato se vraćao sto puta na svoju polovinu po loptu pretrčao puno, mjenjao strane, asistrirao, ja sam s njim zadovoljan valjda i realizacija jednom proradi u reprezentaciji je ubica
napadate robinja svi, i imate donekle i pravo frajer je bar 3 šanse promašio koje su za ovu zadnju kad je ibra zabio mega prilike, al zato se vraćao sto puta na svoju polovinu po loptu pretrčao puno, mjenjao strane, asistrirao, ja sam s njim zadovoljan valjda i realizacija jednom proradi u reprezentaciji je ubica
- tony-mortale
- Kontakt:
ma ko je rekao da je loš, nije nešto posebno se istakao al je odigrao sasvim korektno, a za prvu cijelu utakmicu u seniorskom sastavu i više od toga.leonardo je napisao/la:ne se**te .. Merkel je kraljj ... ubrzo vidim vezu emanuelson , boateng , merkel
http://3.bp.****/_TGaFUPJleS4/T ... Bmerda.jpg
hehe sad ti nick i nije baš prikladan

- senad_flamin
- Kontakt:
Ja sam u svakoj utakmici zadovoljan igrom Robinha ali zato znam ko nije @A_D_O
Svega mi bio je veceras odlican,kao sto rece tony-mortale dosta je trcao !
Merkel sasvim dobar..
Kad bi ispred Abatea bilo 5 igraca on bi njih pretrcao,samo jos da popravi centarsut...
Silva no coment !
FanAntonio Cassano kakav osjecaj jbt

Svega mi bio je veceras odlican,kao sto rece tony-mortale dosta je trcao !
Merkel sasvim dobar..
Kad bi ispred Abatea bilo 5 igraca on bi njih pretrcao,samo jos da popravi centarsut...
Silva no coment !

FanAntonio Cassano kakav osjecaj jbt

-RIVALDO-
- tony-mortale
- Kontakt:
izgleda da s nestom ipak nije nešto ozbiljno, 2 do 3 sedmice ga nema.
u srijedu kup s sampdoriom, neće valjda alegri to s najjačim sastavom igrati
mada u polufinalu pobjednik ide na palermo-parma čini mi se, tako da bi se tu moglo lako do finala otići, ali nebitan je to trofej sad kad je scudeto i više nego realan, ako se uzme i to usput
super.
@leonardo
evo i par pjesmica ima o tebi heheh
u srijedu kup s sampdoriom, neće valjda alegri to s najjačim sastavom igrati

mada u polufinalu pobjednik ide na palermo-parma čini mi se, tako da bi se tu moglo lako do finala otići, ali nebitan je to trofej sad kad je scudeto i više nego realan, ako se uzme i to usput

@leonardo
evo i par pjesmica ima o tebi heheh
Nista specijalno odigrana utakmica Milana, ali dovoljna za pobjedu i ostanak na prvom mjestu.
Nisam gledao do kraja utakmicu, samo negdje do 75. minute, i po onome sto sam vidio, Robinho je bio veoma zapazen, nekoliko dobrih passova Cassana za Ibru, pa tako i za prvi gol, koji je na kraju eto ispao i auto-gol. Allegri se izgleda ''zaljubio'' u Merkela, i moram da priznam da mladic igra sasvim dobro, s obzirom da na svom kontu nema ni pet utakmica.
Prelijep gol Ibre (vidio na youtubeu), nevjerovatno kako covjek moze iz svih mogucih pozicija pogoditi mrezu, to je stvarno nevjerovatno.
Nisam gledao do kraja utakmicu, samo negdje do 75. minute, i po onome sto sam vidio, Robinho je bio veoma zapazen, nekoliko dobrih passova Cassana za Ibru, pa tako i za prvi gol, koji je na kraju eto ispao i auto-gol. Allegri se izgleda ''zaljubio'' u Merkela, i moram da priznam da mladic igra sasvim dobro, s obzirom da na svom kontu nema ni pet utakmica.
Prelijep gol Ibre (vidio na youtubeu), nevjerovatno kako covjek moze iz svih mogucih pozicija pogoditi mrezu, to je stvarno nevjerovatno.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Sto se meni tice za vecerasnju utakmicu,ja bar mislim da smo odlicno odigrali,ali robinho je promasio 2-3 ciste sanse i to nas ubi do bola i u ovoj utakmici sam se jos jednom uvjerio da je Ambrosini ocajan igrac koji sve pokusa a nista ne uradi,a ja mislim da je Ronaldinho bolji od Robinha,zao mi je sto smo prodali Ronaldinha,vjerujte i sami prokontajte da li bi Ronaldinho pogodio ono sto Robinho ne pogodi? A za Ibrahimovica i T.Silvu mislim sve najbolje zato sto i jesu najbolji,po meni treba ovo uraditi,Cassano da pocne i igra do poluvremena pa da onda tek Pata ubaci i slozio bi se sa tim da Pato igra od 1 minute a ne ko sinoc cojek udze u 85 minuti lol...
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.