ExBlueone je napisao/la: ↑23 sep 2021, 08:20Tako je.Shategabri je napisao/la: ↑23 sep 2021, 08:18Šta treba, ko Turci noževima da se bodu ili pak ko ovi iz bg huligani, podzemlje?!
Smanjite malo doživljaj! Neka nama HZ i Manijaka![]()

ExBlueone je napisao/la: ↑23 sep 2021, 08:20Tako je.Shategabri je napisao/la: ↑23 sep 2021, 08:18Šta treba, ko Turci noževima da se bodu ili pak ko ovi iz bg huligani, podzemlje?!
Smanjite malo doživljaj! Neka nama HZ i Manijaka![]()
Nas bi realno po kucama dolazili tukli majke mi
U Hercegovini nemas SPJ na utakmicama kao u Sarajevu i Zenici. Zivio sam dole 2 godine u Zaliku, kod njih je policija sasvim nešto drugo nego kod nas.
Zato i kažem, ne može se porediti Sarajevo i Zenica sa Mostarom i Hercegovinom uopcenito. Jednostavno na dan ili noc utakmice pa i noc prije skoro da nema sanse za neki belaj, jer se svaka grupica koja se uoci automatski legitimise i ako im je cejf privodi. Nije ovo vise 2005-2010 godine pa da se šprdaš sa njima.
Pa kad je bila ona naša sačekuša Ultrasima prije sad će 2 godine, kakve je samo tortura išla poslije toga.OsmaDolazi je napisao/la: ↑23 sep 2021, 10:09Zato i kažem, ne može se porediti Sarajevo i Zenica sa Mostarom i Hercegovinom uopcenito. Jednostavno na dan ili noc utakmice pa i noc prije skoro da nema sanse za neki belaj, jer se svaka grupica koja se uoci automatski legitimise i ako im je cejf privodi. Nije ovo vise 2005-2010 godine pa da se šprdaš sa njima.
I tu ste probali ucoravo, dignuto na parolu "Otpor sistemu parole i laži, kod vas ultra kodeks odavno ne važi. Od novinara primate nagrade i priznanja, a kazne za pirotehniku sva su vaša s*anja Prodajtete zastave, igrate se navijača, dok vam klub iz svoje kase vaše kazne plaća, pa je tako na jug stigla furka nova, navijačka policija, talovi i lova". Parola koja iskljucivo proziva navijacku grupu. Rijec "klub" se spominje na samo jednom mjestu i to ni blizu konteksta u kojem ste probali odgovorit. Ne brukajte se vise s ovim pokusajima, ucoravo napisete parolu koja se moze na 100 drugih odnosit i furate se da ste provalili nestasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 09:47“Vi dižete parole u vezi našeg kluba, a vas jadne stvorila je udba.” Zaboravili ovo¿
Šmekerske ****
Hvala Bogu pa su dva razlicita derbija sa razlicitim nabojem. Razumijem vas, tek ste izasli iz ŠABAN mentaliteta pa vam je to glupost sa prozivanjem suparnicke grupe, ali nadoci cete vremenom.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑23 sep 2021, 11:38Hvala Bogu pa u Mo derbiju nema ovih paroli i gluposti.
Napisi mi paroluOsmaDolazi je napisao/la: ↑23 sep 2021, 12:08Hvala Bogu pa su dva razlicita derbija sa razlicitim nabojem. Razumijem vas, tek ste izasli iz ŠABAN mentaliteta pa vam je to glupost sa prozivanjem suparnicke grupe, ali nadoci cete vremenom.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑23 sep 2021, 11:38Hvala Bogu pa u Mo derbiju nema ovih paroli i gluposti.
+1RodjeniiBrato je napisao/la: ↑23 sep 2021, 11:38Hvala Bogu pa u Mo derbiju nema ovih paroli i gluposti.
Nista mi nismo probali ucoravo sve se dobro zna, ti da si neka horda znao bi i ko je osmekao i to 3 dana pred derbi.napoleon72 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 11:10I tu ste probali ucoravo, dignuto na parolu "Otpor sistemu parole i laži, kod vas ultra kodeks odavno ne važi. Od novinara primate nagrade i priznanja, a kazne za pirotehniku sva su vaša s*anja Prodajtete zastave, igrate se navijača, dok vam klub iz svoje kase vaše kazne plaća, pa je tako na jug stigla furka nova, navijačka policija, talovi i lova". Parola koja iskljucivo proziva navijacku grupu. Rijec "klub" se spominje na samo jednom mjestu i to ni blizu konteksta u kojem ste probali odgovorit. Ne brukajte se vise s ovim pokusajima, ucoravo napisete parolu koja se moze na 100 drugih odnosit i furate se da ste provalili nestasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 09:47“Vi dižete parole u vezi našeg kluba, a vas jadne stvorila je udba.” Zaboravili ovo¿
Šmekerske ****
I stani hoces da kazes da iako smo znali da je parola ošmekana, opet smo je digli? Pa ja se divim vašoj inteligenciji. Za neke stvari nije potrebna škola da bi se naučilo. Samo uključiš mozak i malo urođene inteligencije koju je dragi Bog dao gotovo svakom insanu, ali je evidentno 90% vas zapostavio.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 12:51Nista mi nismo probali ucoravo sve se dobro zna, ti da si neka horda znao bi i ko je osmekao i to 3 dana pred derbi.napoleon72 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 11:10I tu ste probali ucoravo, dignuto na parolu "Otpor sistemu parole i laži, kod vas ultra kodeks odavno ne važi. Od novinara primate nagrade i priznanja, a kazne za pirotehniku sva su vaša s*anja Prodajtete zastave, igrate se navijača, dok vam klub iz svoje kase vaše kazne plaća, pa je tako na jug stigla furka nova, navijačka policija, talovi i lova". Parola koja iskljucivo proziva navijacku grupu. Rijec "klub" se spominje na samo jednom mjestu i to ni blizu konteksta u kojem ste probali odgovorit. Ne brukajte se vise s ovim pokusajima, ucoravo napisete parolu koja se moze na 100 drugih odnosit i furate se da ste provalili nestasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 09:47“Vi dižete parole u vezi našeg kluba, a vas jadne stvorila je udba.” Zaboravili ovo¿
Šmekerske ****
Šmekerske ****
Poslije utakmice su saznale horde ko je osmekao parolu i kako. Pitaj drugove HORDO ako meni ne vjerujes. PozzOsmaDolazi je napisao/la: ↑23 sep 2021, 12:56I stani hoces da kazes da iako smo znali da je parola ošmekana, opet smo je digli? Pa ja se divim vašoj inteligenciji. Za neke stvari nije potrebna škola da bi se naučilo. Samo uključiš mozak i malo urođene inteligencije koju je dragi Bog dao gotovo svakom insanu, ali je evidentno 90% vas zapostavio.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 12:51Nista mi nismo probali ucoravo sve se dobro zna, ti da si neka horda znao bi i ko je osmekao i to 3 dana pred derbi.napoleon72 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 11:10
I tu ste probali ucoravo, dignuto na parolu "Otpor sistemu parole i laži, kod vas ultra kodeks odavno ne važi. Od novinara primate nagrade i priznanja, a kazne za pirotehniku sva su vaša s*anja Prodajtete zastave, igrate se navijača, dok vam klub iz svoje kase vaše kazne plaća, pa je tako na jug stigla furka nova, navijačka policija, talovi i lova". Parola koja iskljucivo proziva navijacku grupu. Rijec "klub" se spominje na samo jednom mjestu i to ni blizu konteksta u kojem ste probali odgovorit. Ne brukajte se vise s ovim pokusajima, ucoravo napisete parolu koja se moze na 100 drugih odnosit i furate se da ste provalili nesta
Šmekerske ****
Ja sam HordA (![]()
![]()
) sa dna kace.
2 ili 3 ali mislim da ste 3 dana ranije radili parolu vas covjek osmekao, a informacija je dosla do nas malo pred utakmicu.napoleon72 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 13:01Pa ako je osmekana i ako ste znali sta ce pisat, i tri dana ste smisljali i na kraju smislili "Dizete nam parole na racun kluba, a vas jadne stvori UDBA", divim se vasoj inteligenciji.![]()
![]()
![]()
Isto kad je Combe svunoc smisljao pjesmicu i smislio "Glasajte za nas".![]()
![]()
![]()
Haj nam daj slike sa gostovanja da vidimo. 80-100 ljudi na gostovanju je za respect u trećoj ligiConvicts1988 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 23:20?
To za fukare stoji što si napisao, a naša brojka je ista i na strani i kući već izvjesno vrijeme, 80-100 gore dole.
Pa koliko su vas satrali poslije derbija u kupu 2014., ja ne pamtim onakvo izivljavanje (mada mi je drug manijak pricao da je najavljena tortura nad navijacima radi februarskih protesta, par mjeseci kasnije su nas satrali na Grbavici). Zatim prije 3-4 gola pred Kosevom bila neka carka, skupise se sa svih strana da krpe. U Zenici su jos i gori...ExBlueone je napisao/la: ↑23 sep 2021, 10:27
Pa kad je bila ona naša sačekuša Ultrasima prije sad će 2 godine, kakve je samo tortura išla poslije toga.
Ljude su proganjali po gradu gdje su stigli.
I još poslije samo nekoliko dana nakon toga gostovanje Zrinjskom, nikad nas nisu toliko trkeljali prilikom ulaska u buseve. Murija baš bila nadrkana.