Sad cesljam malo ove svoje postove i naletim na ovo.OTNYS_YNWA je napisao/la: -29,5+ Danska 2
-26,5+ Srbija 1
-5,5+ Hansen 2
-4,5+ Ekberg 2
Probacu Bahrain - Australija 2 [ 5,50 kvota ]
Pa Inter preko 3 gola najsigurnije .
Kako strasne prognoze !
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Sad cesljam malo ove svoje postove i naletim na ovo.OTNYS_YNWA je napisao/la: -29,5+ Danska 2
-26,5+ Srbija 1
-5,5+ Hansen 2
-4,5+ Ekberg 2
Probacu Bahrain - Australija 2 [ 5,50 kvota ]
Pa Inter preko 3 gola najsigurnije .
ok , hvala onda cu schiavone hendikep odigratWilly je napisao/la:Onda Noleta i Rogera over, kod žena tražiti duhove i igrati na Schiavone.
Gledao sam danas treći set Kuznetsova - Schiavone, Italijanka me podsjetila na igre u Parizu, kad je ide baš je opasna. A Karolina je precijenjena igračica, hoće je zdravlje, nema povreda, pa redovno igra turnire i kupi bodove, pa je prva jer Belgijanke stalno muku muče s povredama, a i sestre Williams puno odsustvuju. Igraću na Schiavone, a OK je da igraš hendikep na Francescu.$eLLa je napisao/la:ok , hvala onda cu schiavone hendikep odigratWilly je napisao/la:Onda Noleta i Rogera over, kod žena tražiti duhove i igrati na Schiavone.
Prek'sutraOTNYS_YNWA je napisao/la:Samo jedna utakmica NBA, sutra bi trebalo da je masa utakmica ili se varam ?
10 tekmi sutra najzanimljivija po meni je Golden state - San antonioOTNYS_YNWA je napisao/la:Samo jedna utakmica NBA, sutra bi trebalo da je masa utakmica ili se varam ?
88-89hodža je napisao/la:upravu si
evo nađoh nešto...ja ću staviti X2 da se osiguram :
Izrael 1. liga, košarka, 18:40
I. Ashkelon - Macc. Rishon LZ.......2@1,90
Ashkelon-u ozliheđeni Gur Porat (inače dobija oko 20-ak minuta po utamici), Ahiad Bukra, Lior Lifshitz ( također oko 20- ak minuta igra) a Rahson Turner je upitan jel je povrijedio gležanj ( on im je najbolji igrač)
Domaćini katastrofa zadnje vrijeme, zadnju utakmicu spušili sa 30 razlike, gosti skroz dobra forma i uz sve izostanke Askhelona ja igram 2

Ma ja. To sam prvo i mislio napisati, majkemi. Ali reko da ne bude kakve zabune.mandraX je napisao/la:Prek'sutraOTNYS_YNWA je napisao/la:Samo jedna utakmica NBA, sutra bi trebalo da je masa utakmica ili se varam ?
200OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma ja. To sam prvo i mislio napisati, majkemi. Ali reko da ne bude kakve zabune.mandraX je napisao/la:Prek'sutraOTNYS_YNWA je napisao/la:Samo jedna utakmica NBA, sutra bi trebalo da je masa utakmica ili se varam ?
100% ?
hodža je napisao/la:@ mandrax
probaj odigrati listić bez tog' jednog što bi te oborio![]()

mandraX je napisao/la:hodža je napisao/la:@ mandrax
probaj odigrati listić bez tog' jednog što bi te oborio![]()
još

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.