Otkud Zmaj od Sipova na Pecari?
Premijer liga BiH - aktuelno
- Tristan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
najveci problem sto mi dopustamo sto nas Vico kara je to sto mi balije nismo ujedinjeni. Znamo svi kakva nepravda se desava Velezu ali svi sutimo. Sto fanaticosi ne ustanu, sto Dzeko ne ustane, sto legende BH fudbala ne ustanu i ne kazu DOSTA. On nas kara jer mu mi balije to dopustamo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Otkud ti znas kako cobani zovu krave ili sta vec?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
killafrommanilla je napisao/la: ↑23 sep 2021, 13:52Otkud ti znas kako cobani zovu krave ili sta vec?
Sad sam se sjetio odakle mi je poznato

HŠKZ
Tačan 100% ..od sinoc kruzi po facebook stranicama i forumima , stotine poruka i poziva mu je upuceno garant!MortemHz je napisao/la: ↑23 sep 2021, 13:44
Bit će da je tačan onaj broj što je mostar_mo postavio![]()
"Od juče sam dobio na desetine prijetećih poruka i naravno da ću to sve da prijavim MUP-u. Prijete mi ubistvom i raznim glupostima, a mogu samo da kažem da se ne bojim i da me to neće pokolebati i da ću u budućnosti raditi kako treba", poručio je Zeljković.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Banjalucki klosar, novi heroj kosovskog boja.
Istina donekle.
I sam sam krajem prosle sezone pisao o guranju Borca, ali se debelo pretjeruje. Stava sam da se to vise ogleda u delegiranju odredjenih sudija koji ce ih pogurati poput Gigovica, a ne da sad postoji razradjena strategija i naredbe da bukvalno svaki sudija mora suditi u njihovu korist.
Ovu zadnju utakmicu pomislio bi covjek da ih je sudija osakatio, zabio im tri gola kakvo sranje su napravili.
-
- Kontakt:
Kako ovi veležovci okupiraše ovu temu povratkom u PL, ovdje nikad više nacionalističkog vrijeđanja, pominjanja balija ustaša i četnika 

-
- Kontakt:
Mislim da tebi nije mjesto na temi Premijer liga BiH - aktuelno.Convicts1988 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:07Kako ovi veležovci okupiraše ovu temu povratkom u PL, ovdje nikad više nacionalističkog vrijeđanja, pominjanja balija ustaša i četnika![]()
Nize lige je tvoja tema, hvala.
Nevjerojatno je ovo, ovaj iznad poziva na baniranje, samo na osnovu jedne riječi, a njihove psovke i kletve su opravdane i to je ok?Convicts1988 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:07Kako ovi veležovci okupiraše ovu temu povratkom u PL, ovdje nikad više nacionalističkog vrijeđanja, pominjanja balija ustaša i četnika![]()
Zamisli šta onim turistima pričaju po starom gradu...daleko najveća bagra ove države, nije ni čudo što ih nitko ne voli
HŠKZ
- Tristan
- Kontakt:
Pa i u Tuzli je bilo regularno sudjenje na Sloboda - Borac, a publika je skakala na svaku odluku i skandirala po defaultu lopovi, lopovi. A svi ste rekli da je bilo sve regularno.
Kad pogledas snimak iz Vrapcica vidis to isto iz Tuzle samo 10x jace. Naelektrisana publika skacu i na odluke koje su svirane njima u korist. Kao divlje pleme, na svaki prekid skace cijeli stadion. Ok je pritisak domace publike na sudiju, ali ovo je toliko neprirodno bilo, vjerovatno nikad vidjeno u PL. Pijacari krivicu trebaju traziti u sebi.
Kad pogledas snimak iz Vrapcica vidis to isto iz Tuzle samo 10x jace. Naelektrisana publika skacu i na odluke koje su svirane njima u korist. Kao divlje pleme, na svaki prekid skace cijeli stadion. Ok je pritisak domace publike na sudiju, ali ovo je toliko neprirodno bilo, vjerovatno nikad vidjeno u PL. Pijacari krivicu trebaju traziti u sebi.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
-
- Kontakt:
Ne brani se Bosna i Hercegovina u Zenici, dodji u Mostar da vidis stanjeConvicts1988 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:07Kako ovi veležovci okupiraše ovu temu povratkom u PL, ovdje nikad više nacionalističkog vrijeđanja, pominjanja balija ustaša i četnika![]()

#musvdg
Jucerasnjim porazom u derbiju od samo 0-2 zeljo je prestigao veleez na tabeli. Cestitamo
- Banjalucki
- Kontakt:
A jeste li razmišljali ikada o tome zašto se Velež toliko osilio i zašto su odriješili ruke ovom ćoravom milioneru....Eto odjednom se pojavio čovjek koji želi dobrobit BH fudbalu i koji će kada se otjera Vico donjeti renesansu...
Volio bi više nego išta da vam mostarci kroje kapu i da vidim samo kako se međusobno svadjate...
Prošle sezone su bili razmaženo derište pa su imali najviše penala u ligi dosuđenih a šta će biti tek kada oni budu djelili pravu !?
Počeli ljudi revoluciju sunce ti poljubim

Volio bi više nego išta da vam mostarci kroje kapu i da vidim samo kako se međusobno svadjate...
Prošle sezone su bili razmaženo derište pa su imali najviše penala u ligi dosuđenih a šta će biti tek kada oni budu djelili pravu !?
Počeli ljudi revoluciju sunce ti poljubim

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
-
- Kontakt:
Ne pretendira hasic ni na kakvu poziciju u savezu, to bi bilo neposteno jer je navijac i predsjednik jednog kluba.Banjalucki je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:16A jeste li razmišljali ikada o tome zašto se Velež toliko osilio i zašto su odriješili ruke ovom ćoravom milioneru....Eto odjednom se pojavio čovjek koji želi dobrobit BH fudbalu i koji će kada se otjera Vico donjeti renesansu...
Počeli ljudi revoluciju sunce ti poljubim![]()
![]()
![]()
![]()
Bez ijedne afere u 60+ godina zivota a milioner, zamisli mahera

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- Banjalucki
- Kontakt:
Dobro skontali smo da vam je on drugi Titokillafrommanilla je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:19Ne pretendira hasic ni na kakvu poziciju u savezu, to bi bilo neposteno jer je navijac i predsjednik jednog kluba.Banjalucki je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:16A jeste li razmišljali ikada o tome zašto se Velež toliko osilio i zašto su odriješili ruke ovom ćoravom milioneru....Eto odjednom se pojavio čovjek koji želi dobrobit BH fudbalu i koji će kada se otjera Vico donjeti renesansu...
Počeli ljudi revoluciju sunce ti poljubim![]()
![]()
![]()
![]()
Bez ijedne afere u 60+ godina zivota a milioner, zamisli mahera![]()

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA