I kako je sudio mujic tada? Hajde reci.FSB je napisao/la: ↑23 sep 2021, 17:51Zasigurno, najviše pažnje će privući meč između FK Borac i FK Sarajevo koji se igra u subotu u 19 sati. Zanimljivo je to što će glavni sudija u Banjaluci biti Elvis Mujić iz Banovića, posebno ako se ima u vidu da se FK Sarajevo i prošle godine žalio zbog delegiranja Mujića za glavnog arbitra meča između ova dva kluba koji se tada igrao na Koševu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Heeeeeeellllllllvvvvvvviiiiisss

-
- Kontakt:
Milionske? Potkrijepi dokazima da je rijec o milionskim iznosima.miki651 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 17:51Kaže im predsjednik da model po kojem vlada federacije daje veležu milionske iznose na godišnjoj razini da je to zdrav i ekonomičan način poslovanja kluba. I da je to pravi način i svi se trebaju ugledati na to. Kad kaže svi misli naravno samo na svoj klub.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- ElCartel11
- Kontakt:
Evo Vico vec fura pricu, da ga ne volimo jer je Srbin 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nešto malo manje od dva miliona km za prošlu godinu.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Prvo, elokventni akademski gradjanin poput tebe bi trebao znati bar pristojno pisati, obzirom da glumis FGR.Antikloc je napisao/la: ↑23 sep 2021, 17:44Hoces reci politicari vas zloupotrebljavaju i iskoristavaju za licne ciljeve u politicke svrhe ! I vama je to dobro ?!? To je bolesno !killafrommanilla je napisao/la: ↑23 sep 2021, 16:47Pa ti si blago retardiranConvicts1988 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 16:36Jbt, koliko politike u i oko jednog kluba. Bruka ...![]()
pa normalno da ce se sad svi okupiti oko Veleza, velika armija navijaca, neki ga i vole fakat a neki ce svasta napisat zarad koristi na izborima, pokusavajuci pokupiti simpatije armije navijaca koju Velez ima
Sad ce i Fudo dat besplatno Bilino da igramo, vi mozete s Fortunom i na Kamberovica polju.
Npr kad bi se vama desilo, ne bi naletili na ovoliku podrsku, jer vas ima 500 na utakmicama, toliko ljudi pokupe busevima po okolnim mjestima iznad Zenice
al kako ce to tvoj zenicki mozak skontat, kad je jedini proizvod iz Zenice koji valja Mucenicka Grupa
A da vas vole ,mogu iz silnih budzeta ,sa silnih budzetskih plata ,skontati kakvo pristojno finansiranje Veleza,pa da imate pare za pristojne igrace i pristojan tim,za kvalitetnu omladinsku skolu,akademiju. Pa kad dodje Sabrija i Borac sa 22 igraca na terenu ,opusete ih 4-5 razlike,pa ko gospoda ,goste odvedete na vino i jagnjetinu a ne prosipate zadnji stadijum seljakluka i primitivizma po terenu i oko njega !!
Druga stvar, ne treba nama niko nista obezbjedjivati i posebno ne zelimo da se s lopovima i kriminalcima borimo tako sto cemo sloziti par miliona u ekipu i praviti 40-50% jacu ekipu od protivnika da bi ih dobili.
Treca stvar, niko ne moze nikome zabraniti podrsku Velezu u ovakvim situacijama. Koliko sam vidio dosad, podrsku su izrazili clanovi SDPa, NiPa i SDA, koliko su iskrene namjere, ne znam, ali cinjenica je da niko ne obecava nista nego su tu samo kao odredjeni vid podrske.
Adil Suta iz SDA je pred lokalne izbore pokusao da pripise sebi ili svojoj stranci neke stvari koje je pomogao (mozda) i tako pokusa da izvuce koji glas na foru "bicemo uz Velez ako glasate za nas", pa umalo glavu u gradu nije izgubio i na kraju je sklonio taj post sa FB.
Previse ti je godina da bi bio nepismen i povrsno shvatao stvari. Steta.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ja ovu temu inace ne pratim, ali mi zanimljivo od Velez-Zrinjski p do evo danas. I primijetio sam da se ti jedini najvise brines sa nasim kokuzlukom i bijedom. Da nam sjede u upravi takvi ko ti, davno bi stali na nogeLutakSutko je napisao/la: ↑23 sep 2021, 16:17djecacicu,
Sarajevo je imalo 3 miliona KM duga 2013 godine
tada je Tan to popeglao iz nekoliko puta
unazad desetak dana je zatvoren posljednji dug prema poreznoj 860.000 KM u cijelom iznosu
(novac od prodaje Vladana 1.000.000 KM)
jucer je uplaceno sve sto je bilo duga uposlenicima i bivsim igracima
sve sa doprinosima je placeno od onog miliona eura koji su Tan i Ismir uplatili
samo cinjenice
nismo mi kokuzni mitomani
mi smo ozbiljna ekipa sa vrlo ozbiljnim ljudima iza nas koji imaju ogromne pare
oni se ponadaju Dzekinim parama (koje nikad ne dodju), a kod nas vijest o uplati miliona EUR-a prodje neopazeno
https://vijesti.ba/clanak/546831/zavrsi ... ilion-eura
to je kao normalno
kokuzluk, jad i bijedu ostavljamo anamonima nek se oni sa tim bave

-
- Kontakt:
Gdje to pise? Bilo je jednokratnih pomoci za stadion, sto i treba biti, i da je HDZ uplatio, zahvalili bismo se na tome.
A mozes mi sad objasniti nacin finansiranja HSK Zrinjski, znam ga ja, ali volio bih da cujem odakle crpite novce za ovu sezonu, kada vidimo da nije bilo prihoda od Evrope?
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Kažu da će velež vratiti pare u centralu sda jer im se gade. Proleteri su to brate, svaka im čast.
Pravi su se nasli da prozivaju za budzetske pare.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
E pa vidis, to je vrhunac diskusije s vama, ja tebi odgovorih na sve, a ti ne bi da otvaras pandorinu kutiju nego pokusavas s ovakvim idiotarijama skrenuti s teme
Zivio, i nastavite pucati reket firmama da uplate Zrinjskom ukoliko zele poslove da dobiju

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Jedna je istina ma koliko bolna bila. Komplet bošnjački dio vlade federacije , najviše pozicionizirani članovi sda i njihovi nekadašnji članovi su dali podršku neredima na stadionu, udaranju igrača borca o ostalom kad istraga završi.
-
- Kontakt:
Hoces li nam odgovorit odakle lova za ovu sezonu?

- Kockoglavi
- Kontakt:
Kolko si siguran da mi je izvor slabtatastrumf je napisao/la: ↑23 sep 2021, 17:27A sta ako ne bude, sta cemo onda.
Slab ti je izvor informacija, ovo su samo vasi pusti snovi.
-
- Kontakt:
Vidjet ces i samKockoglavi je napisao/la: ↑23 sep 2021, 18:27Kolko si siguran da mi je izvor slabtatastrumf je napisao/la: ↑23 sep 2021, 17:27A sta ako ne bude, sta cemo onda.
Slab ti je izvor informacija, ovo su samo vasi pusti snovi.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Vidio vec
-
- Kontakt:
U nekoj uredjenoj drzavi Velez bi bio izbacen iz lige nakon ovih nemilih scena koje se vise ne dogadjaju ni u ruralnim dijelovima Somalije.
🔹
Trenutno korisnika/ca: Benko123, MostarReds22, Pact1921 i 32 gosta.