O tome sam i ja razmisljao. Mozda se sazali vise.Sanchez_8 je napisao/la:Mislim da zna Surez koliko ovdje kenjamo presao bi u Liverpool i da smo 7-ma liga samo da prstanemo![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
O tome sam i ja razmisljao. Mozda se sazali vise.Sanchez_8 je napisao/la:Mislim da zna Surez koliko ovdje kenjamo presao bi u Liverpool i da smo 7-ma liga samo da prstanemo![]()
Jesi li vidio ono njegovo slavlje kod prvog gola?OTNYS_YNWA je napisao/la:U potpunosti se slazem sa tobom. Na sve je igrace pozitivno uticao, Torresa pogotovo. Lijepo je vidjeti
da Djecacic pogadja u gostima.
Dok nije na oficijalnoj, a nije jer sam pogledao prije 9 sekundi, onda ne vjerujem u to, ali velike su sanse da se transfer desi, to mogu potvrditi.Kop je napisao/la:Suarez potpisao !
dobar post.polga je napisao/la:Polako ljudi, imajte vjere.
Ja sam recimo potpuno siguran da cemo dovesti makar jedno pojacanje do kraja prijelaznog roka...
Nije 'Liverpool Way' ako ce Kenny zakazati pressicu i reci ''Dame i gospodo, mi zelimo Suareza, ponudili smo toliko i toliko, oni su odbili...'''
Kenny zna sta je Liverpool Way, i zato je poslije utakmice sa Wolvesom jasno rekao: ''Necu govoriti o pojacanjima, jer mi u Liverpoolu tako nikad nismo radili, i ja se drzim toga. Samo cu reci da pratimo neke igrace.''
Meni se licno tako vise svida, i ako nista na kraju ne dovedemo, to onda izmedu ostalog znaci da Kenny zeli da pruzi priliku svim igracima u timu, da vidi da li se na njih moze racunati ili ne.
Svi smo kenjali po Poulsenu, pa evo, polako nas sviju demantira i to je sve zahvaljujuci Kennyu, i moram reci i Clarkeu, koji izvanredno radi na treninzima sa svim igracima, i koji namece Chelseaev stil u eri Mourinha, kada mu je bio pomocnik, dakle 4-3-3, sa velikim presingom. Nikakva matematika, a vidimo da polako dolazi do rezultata. Svaka cast jos jednom Kennyu na dovodenju Clarkea kao pomocnika.
najgore mi je sto svako jutro cim se probudim moram na net da vidim jesmo li doveli nekog... jedva cekam da prođe ovaj prelazni period.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma samo nek' se vec jednom zavrsi ova sapunica.
Potpisao ili ne, hocemo kraj !
Bilo bi odlicno kada bi nam dosao Urugvajac ali bi osjecao olaksanje kada bih znao da od njegovog
dolaska nema nista. Ne mogu vise ovo, psihicki.
ma nekad bi mi bilo drago da nemam internet bar dok su ovi prelazni rokovi ovako osijedi vise cekajucipolga je napisao/la:Ja po cijeli dan, na RAWKU, po twitterima ovih poznatijih novinara, gledam izglede za transfere, pa se pojavi novi igrac...
Nema nista bolje od transfer roka, ali sto je previse, previse je.
Dobrodosao, po ko zna koji put.lfcbl je napisao/la:Pratim i citam vec duze vrijeme sva desavanja o Liverpool,pa odluci ovo jutro da se i ja prikljucim da pokazemo koliko nas uma u BiH!Pozdrav iz fanovima iz Banjaluke!!!A sada svi zajedno da cekamo i proslavimo prvo pojacanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.