Premijer liga BiH - aktuelno
- Tristan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pise na Velezovoj stranici: utakmica je pocela. Kako zavrsi?
Izgleda da im je Vranjes iskljucio internet.
Izgleda da im je Vranjes iskljucio internet.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- Beduin
- Kontakt:
Ne lazi. Sto me onda preko PP pitas?LutakSutko je napisao/la: ↑23 sep 2021, 16:28necuBeduin je napisao/la: ↑23 sep 2021, 16:25De ponovo procitaj sta sam ja napisao.LutakSutko je napisao/la: ↑23 sep 2021, 16:17
djecacicu,
Sarajevo je imalo 3 miliona KM duga 2013 godine
tada je Tan to popeglao iz nekoliko puta
unazad desetak dana je zatvoren posljednji dug prema poreznoj 860.000 KM u cijelom iznosu
(novac od prodaje Vladana 1.000.000 KM)
jucer je uplaceno sve sto je bilo duga uposlenicima i bivsim igracima
sve sa doprinosima je placeno od onog miliona eura koji su Tan i Ismir uplatili
samo cinjenice
nismo mi kokuzni mitomani
mi smo ozbiljna ekipa sa vrlo ozbiljnim ljudima iza nas koji imaju ogromne pare
oni se ponadaju Dzekinim parama (koje nikad ne dodju), a kod nas vijest o uplati miliona EUR-a prodje neopazeno
https://vijesti.ba/clanak/546831/zavrsi ... ilion-eura
to je kao normalno
kokuzluk, jad i bijedu ostavljamo anamonima nek se oni sa tim bave
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 24 sep 2021, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Za ovakve stvari kazne moraju biti drasticne, nebitno o kome se radi. Jedino u nasim, nacionalno opterecenim drustvima, je najbitnije radi li se o "nasima" ili "vasima". U kakvom drustvu zivimo kad par huligana izvrsi teroristicki napad i pokusa zapaliti suce u automobilu, a dobar dio javnosti opravdava taj cin? Na trenutke pomislim da se nalazim u Somaliji ili Afganistanu.FSB je napisao/la: ↑23 sep 2021, 19:12PatriceKwedi je napisao/la: ↑23 sep 2021, 18:36U nekoj uredjenoj drzavi Velez bi bio izbacen iz lige nakon ovih nemilih scena koje se vise ne dogadjaju ni u ruralnim dijelovima Somalije.
Nešto se ne sjećam da je Zrinjski izbačen iz lige...
🔹
-
- Kontakt:
Koji klubovi su do sad istupili iz lige, javlja ĺi iko išta, zna li se šta?
"JOŠ OD 1926"
Taj video je gledao cijeli svijet. Za razliku od vašega kojega združeno skrivaju svi mediji.
Koliko se sjećam taj isti MILE se morao izvinjavati čitavoj državi, a sada čitava država podržava paljevinu vozila. Nisu to dvostruki aršini, to se naziva licemrje i mrznja

HŠKZ
Popij praljkovacu, smiri strasti kralju.
Ja sam furda i klosar zadnji. Da se po tome gleda navijao bi za one anamo preko.killafrommanilla je napisao/la: ↑23 sep 2021, 19:28Dokle cemo postavljati pitanje, odakle novci za ovu sezonuje li MMM prodao auto ili Herero imanje u Kocerinu?
Ontopic: istupate li?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Nevjerovatno koliko su optereceni Velezom
Strasno.

Strasno.
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 24 sep 2021, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Samo sto im se taj politicki klub zove Zrinjski, umjesto Tuzla City.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 19:55Pa normalno kad navijaju za Velez, a moraju pisat kontra Velezanije im lahko
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
To se druze zove GENETIKA. Ne mogu protiv nje. Isto k'o i kod guznih havera im iz GT.FSB je napisao/la: ↑23 sep 2021, 19:57Svi igrači Veleža su zaštitili igrače Borca (nemaju se za šta izvinjavati).Herero je napisao/la: ↑23 sep 2021, 19:47Taj video je gledao cijeli svijet. Za razliku od vašega kojega združeno skrivaju svi mediji.
Koliko se sjećam taj isti MILE se morao izvinjavati čitavoj državi, a sada čitava država podržava paljevinu vozila. Nisu to dvostruki aršini, to se naziva licemrje i mrznja![]()
Tada je čitav hrvatski dio države podržavao i ismijavao paljevinu busa Fukara kao i svako razbijanje i paljevinu auta protivničkih navijača u zapadnom dijelu Mostara ili Širokom brijegu.
Sjecam se kad je zapaljen bus i koliko su generalno ljudi bili sj3bani zbog toga, a pojedinci iz njihovog tabora se sprdali. Kao i za Vedrana kad se navijalo "javi se". To su oni, tako ce biti dok je svijeta i vijeka.
075 ❤
075 ❤
"Ponesi deku , tamo gdje ides hladno je."
Jedna od poruka na koju se Vico zali kao prijetecu, a covjek se samo brine da se jadnicak ne prehladi.
Jedna od poruka na koju se Vico zali kao prijetecu, a covjek se samo brine da se jadnicak ne prehladi.

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Oni koji su nedavno na forumu slavili ulazak talibana u Kabul, danas slave paljevinu automobila i teroristicki napad na suce. To je njihov nacin "rjesavanja" problema, razmisljanja, zivljenja. Takve treba izolirati, koliko god da su smijesni, toliko mogu biti i opasni jer izgleda da ne prezaju ni od cega.
🔹
-
- Kontakt:
Hoće li prestati moderacija dopuštati ovakve nebuloze više?PatriceKwedi je napisao/la: ↑23 sep 2021, 20:04Oni koji su nedavno na forumu slavili ulazak talibana u Kabul, danas slave paljevinu automobila i teroristicki napad na suce. To je njihov nacin "rjesavanja" problema, razmisljanja, zivljenja. Takve treba izolirati, koliko god da su smijesni, toliko mogu biti i opasni jer izgleda da ne prezaju ni od cega.
Hoćete li učiniti ovaj forum normalnim mjestom za raspravu, ili baš vi ovo svjesno podržavate svojim (ne)djelovanjem?
- oldschool72
- Kontakt:
zamišljam face kockoglavih ako Velež predje u HNL,
neprocjenjivo
ali pomislice još neko da je to pravno moguće
neprocjenjivo

ali pomislice još neko da je to pravno moguće

Velež do groba
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, kontra, laszlo i 32 gosta.