Ko to jos nije primjetio je ocigledno glup ko ponoc. Vjerovatno mu je stari bio na gostovanju 74 protiv prvaka Engleske Derbija i Countija i sigurno je forco u Dortmundu 1987. Ali cemo ovome oprostit jer je nas kao sto kazesMostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 21:16Ma ovaj antipolitika mrtvi Velezovac vidi se, samo malo simpatise zrinjski al' oprostit cemo mu jer je nas
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 24 sep 2021, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Evo 2 mjeseca nakon mog prvog posta i dalje sve ide svojim tokom, radim update nakon mjesec dana.Cesc44 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:14Evo mjesec dana nakon mog posta, jesi i dalje zainteresiran za broj dileraoldschool72 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 23:40dobra roba što koristiš brato, javi mi na pm dilerov kontakt,
halucinacije i iluzije te pucaju pravo...![]()
Stay tuned

-
- Kontakt:
...
Zadnja izmjena: Bajramovic1999, dana/u 23 sep 2021, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Nemas razloga da se bojiš nekoga sto napises svoje misljenje pa ga obrises. Demokratija je.
Nego valja istrpit napad čopora onda pa bolje tri tačkice a?

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Moj bajramovicu koliki si post napisao, pa drugi stavio skraceni i sad tackice.. ko da ti je dosadno u zivotu
Pisi sta hoces, kad moze svak mozes i ti

Pisi sta hoces, kad moze svak mozes i ti
-
- Kontakt:
Ne da mi se raspravljat o ovoj temi iskreno. A napad copora je ovdje cim napises misljenje koje je razlicito od misljenja vecine.
A moj stav je: ispali su divljaci ogromni, i nema tu nikakvog opravdanja. I na Grbavici isto da je uradjeno, isto bih reagovao.
-
- Kontakt:
Kvota 1.05 da ce mujic povalit Sarajevo u subotu, e tek onda ide ludilo 

Ja čak mislim da neće. Ne samo zbog ovoga što se desilo Veležu, već će malo pokušati da se operu. Ono, navijač Želje sudi Sarajevu protiv borca, i odradi to regularno. I onda kasnije savezova priča :"Gledajte nas kako smo pošteni, fer i korektna utakmica"Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 22:41Kvota 1.05 da ce mujic povalit Sarajevo u subotu, e tek onda ide ludilo![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Antipolitika3
- Kontakt:
A sta ce biti ako FK Sarajevo pobjedi?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 22:41Kvota 1.05 da ce mujic povalit Sarajevo u subotu, e tek onda ide ludilo![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Da, 100% će biti sudjenje vrhunsko !Beli98 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 22:46Ja čak mislim da neće. Ne samo zbog ovoga što se desilo Veležu, već će malo pokušati da se operu. Ono, navijač Želje sudi Sarajevu protiv borca, i odradi to regularno. I onda kasnije savezova priča :"Gledajte nas kako smo pošteni, fer i korektna utakmica"Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 22:41Kvota 1.05 da ce mujic povalit Sarajevo u subotu, e tek onda ide ludilo![]()
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Beduin
- Kontakt:
J3bote led, znaci narednih 6 utakmica Velez valja jos i rentati drugi stadion i dodatno se izlagati trosku?
Zeljo im sigurno nece dati besplatno, oni bi ti i kamen ispred Grbavice naplatili, samo da ga dodirnes.
Tipujem da ce im Sarajevo Kosevo dati na raspolaganje, imaju pare, imaju obraza i razumijevanja i Velez nek ne ide u usljivo Trebinje ni pod koju cijenu.
Zeljo im sigurno nece dati besplatno, oni bi ti i kamen ispred Grbavice naplatili, samo da ga dodirnes.
Tipujem da ce im Sarajevo Kosevo dati na raspolaganje, imaju pare, imaju obraza i razumijevanja i Velez nek ne ide u usljivo Trebinje ni pod koju cijenu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ako bude posteno sudjenje imaju sansi da pobjede, al kad se borcu navlaci onda ih ni Man City ne moze pobjedit pogotovo u BL. Casno i posteno, pa ko koga i niko nece nista zamjeritAntipolitika3 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 22:46A sta ce biti ako FK Sarajevo pobjedi?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 22:41Kvota 1.05 da ce mujic povalit Sarajevo u subotu, e tek onda ide ludilo![]()
- Meraak1921
- Kontakt:
Realno jug nikad jaci nije bio, a jos realnije horde nikad gore zadnjih par godina, cinjenica ebiga, ekipa za opstanka a mi nikad bolji i odaniji. To vi nikad niste imali jer se to ne kupuje. Cestitke na pobjedi
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 24 sep 2021, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Reci da se zajebavasMeraak1921 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 22:54Realno jug nikad jaci nije bio, a jos realnije horde nikad gore zadnjih par godina, cinjenica ebiga, ekipa za opstanka a mi nikad bolji i odaniji. To vi nikad niste imali jer se to ne kupuje. Cestitke na pobjedi
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22, Rodman, TylerBurey, Zigazaga i 17 gostiju.