Imam MojaTV i imam ovaj kanal, dolazi u regularnom paketu, ništa se ne mora doplatitiNeutral je napisao/la: ↑24 sep 2021, 15:57Večeras Sportklub HD prenosi Bayerna, naravno korisnici Moja tv nemaju taj kanal. Uglavnom, repriza utakmice je u 23:25 na SK1.
Ne trebamo pisati neke duboke analize oko ove utakmice, očekujem ubjedljivu pobjedu za nastavak dobre serije. Furth je igrački vjerovatno najslabija ekipa u ligi. Ako je Bochum nastradao, vjerujem da će i Furth. Očekujem možda jedno-dva iznenađenja u prvih jedanaest ekipe.
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Sent from my Philips Smart TV.
Na kojem ti je broju taj kanal.
10 SK kanala i još onaj dodatni SK 4K, ali ni on ne prenosi tekmu veceras. 

- Centre forward
- Kontakt:
Negdje je Haso dobre sadake dao pa nas je Dest zaobišo.
Šta se ovo piše za Sulea ? Kao, forsirao je agenta da mu nadje bilo koji klub, samo da ode iz Bayerna. Spominjao je čak i Arsenal.
Objesit' na Mejrinom placu, al' prije toga ga dobro istuć' motkom, i to gov.njivom, da prostite.

Šta se ovo piše za Sulea ? Kao, forsirao je agenta da mu nadje bilo koji klub, samo da ode iz Bayerna. Spominjao je čak i Arsenal.

Objesit' na Mejrinom placu, al' prije toga ga dobro istuć' motkom, i to gov.njivom, da prostite.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ipak bez iznenadjenja u pocetnom sastavu.
Idemo im utrpati petardu!
Idemo im utrpati petardu!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Iznenađenje je Davies na lijevom krilu.

Iako mislim da ce ovo na kraju biti 3-5-2
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Momci, dajte link 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
ma bravo Müller. Lagano
SK HD Srbija
Pokusajte naci direkt na Google od SportKluba link
SK HD Srbija
Pokusajte naci direkt na Google od SportKluba link
Mia San Mia
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kako ovi kake sa SK. Sve dali kanale i kao ne damo SK HD, bas nidje veze. Jos su mi gori ovi sa ES2 koji su prepustili prava…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jes' se Jetro Willems udeblj'o. Müller se vazda nadje tamo gdje treba.
Cast je gledati prvog i originalnog 'raumdeuter-a'.

- farinelli123
- Kontakt:
http://ash.freestreams-live1. com/sk1sr2/ evo ovdje mozete naci SK Streamove
https://streambible. org/matches/football/719402 a evo ovdje ima od DAZN
kad budete kopirali spojite tacku sa domenom
https://streambible. org/matches/football/719402 a evo ovdje ima od DAZN
kad budete kopirali spojite tacku sa domenom
Mia San Mia
-
- Kontakt:
Najbolji veznjak svijeta 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rijesite ljudi problem sa svim streamovima instalirajuci rokkr aplikaciju.
Ako nekom treba pomoc, rado cu pojasniti.
Previse se komplikuje veceras, nekako mi sve djeluje nonsalantno, preopusteno, nema ozbiljnosti.
Mozda ova nova formacija ne odgovara igracima ali ocito da Julian zeli implementirati nesto novo u ekipu.
S druge strane, imamo siguran rezultat koji garantuje u drugom dijelu malo vise sigurnosti.
Ako nekom treba pomoc, rado cu pojasniti.
Previse se komplikuje veceras, nekako mi sve djeluje nonsalantno, preopusteno, nema ozbiljnosti.
Mozda ova nova formacija ne odgovara igracima ali ocito da Julian zeli implementirati nesto novo u ekipu.
S druge strane, imamo siguran rezultat koji garantuje u drugom dijelu malo vise sigurnosti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Kako je glup ovaj Pavard igrac. Idiote.
-
- Kontakt:
Jako je neozbiljno i iritantno da Bayern godinama nije rijesio pitanje desnog beka. Pavard je potpuno neupotrebljiv u napadu, a u odbrani stalno pravi kikseve. Ovo sto on igra moze i Stanisic i to bolje. Zasto je ondje klizao to veze s mozgom nema. Nista ne bi bilo od napada Furtha. Steta da Lewat nije mogao izjednaciti rekord ali za to nek zahvali Pavardu.
Takodjer Sabitzer za sada jedno veliko nista. Igra previse srcem, a premalo glavom. A pored toga nema uopste definisanu poziciju i rolu u timu. Ja mislim da on ne zna ni koja mu je uloga. Nagelsmann treba poraditi na tome.
Takodjer Sabitzer za sada jedno veliko nista. Igra previse srcem, a premalo glavom. A pored toga nema uopste definisanu poziciju i rolu u timu. Ja mislim da on ne zna ni koja mu je uloga. Nagelsmann treba poraditi na tome.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ko ni rekao da ce Lewina serija stati protiv Furtha? 
Na kraju je ovo lagana pobjeda iako se moralo dobro potegnuti protiv nabrijanog domacina koji je cijeli mec igrao na ivici kartona i koji je eto na kraju uspio postici jedan gol na zadovoljstvo svojih navijaca cija je reakcija bila pomalo simpatična jer je ocito to za njih ogroman uspjeh.
Pavard je bezveze dobio crveni karton, poprilicno nesmotren i neodmjeren start no ni ti ekipu nije izbacilo iz kolosijeka pa su sa igracem manje dali treci gol.
Ne znam za vas ali je mene Sane cijeli mec nervirao.
Opet ga muci ista stvar, kurcobolja.

Na kraju je ovo lagana pobjeda iako se moralo dobro potegnuti protiv nabrijanog domacina koji je cijeli mec igrao na ivici kartona i koji je eto na kraju uspio postici jedan gol na zadovoljstvo svojih navijaca cija je reakcija bila pomalo simpatična jer je ocito to za njih ogroman uspjeh.
Pavard je bezveze dobio crveni karton, poprilicno nesmotren i neodmjeren start no ni ti ekipu nije izbacilo iz kolosijeka pa su sa igracem manje dali treci gol.
Ne znam za vas ali je mene Sane cijeli mec nervirao.
Opet ga muci ista stvar, kurcobolja.
Ne bi se slozio za Sanea, danas je sasvim ok izgledao. Sabitzer bi Mullerovu ulogu trebao igrati (ali ce se nacekati).
Nur der FCB
-
- Kontakt:
Solidan je bio Sane. Upisao je i asistenciju. Mene je jedino iznervirao Pavard jer je uskratio Lewatu rekord te natjerao tim da se dodatno trosi. A i vjerovatno ih onemogucio da zabiju jos par golova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.