Premijer liga BiH - aktuelno

User14
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la User14 » 24 sep 2021, 21:41

mostar_mo je napisao/la:
24 sep 2021, 21:37
Mostarwolf1981 je napisao/la:
24 sep 2021, 21:27
Prodjose 24h a nijedan od ovih sto su pustili jezik ne smiju reci odakle se finansiraju :rol:
Sta ce smijet kad su im prolazi , zidovi , ulice puni Pavelića , Francetića , Vokića i Lorkovića ..nisu jos makli iz 1943. ˝europejci˝
Znas kako se liska ulica zove

Ulica Kneza Mihajla Visevica Humskog

Sa kime mi zivimo majko moja
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Herero
Kontakt:

Post Postao/la Herero » 24 sep 2021, 21:43

mostar_mo je napisao/la:
Prodjose 24h a nijedan od ovih sto su pustili jezik ne smiju reci odakle se finansiraju :rol:
Sta ce smijet kad su im prolazi , zidovi , ulice puni Pavelića , Francetića , Vokića i Lorkovića ..nisu jos makli iz 1943. ˝europejci˝
Evo nositelja ljudskih vrijednosti. Zapali vozilo svom bošnjaku, šta bi tek radio drugoj naciji :hmmmmm:
Pogrdna riječ "balija" upravo je namijenjena za takve kao vi, pozdrav svim normalnim bošnjacima kojih ima u Bosni.
HŠKZ

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 24 sep 2021, 21:45

OnlyLeft22 je napisao/la:
24 sep 2021, 21:41
mostar_mo je napisao/la:
Znas kako se liska ulica zove

Ulica Kneza Mihajla Visevica Humskog

Sa kime mi zivimo majko moja
I sta je tu problem? Povjesno bitna osoba za ovo podrucje, ako se stidis idi iz Mostara nije problem.

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 24 sep 2021, 21:49

Herero je napisao/la:
24 sep 2021, 21:03
slika

Drugovi, jel poćelo?
Uprava zelje pred poreznom 🤣🤣🤣🤣

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 24 sep 2021, 21:50

Prema informacijama kojima raspolaže portal sportdc.net, sudija Elvis Mujić nije siguran da će suditi sutrašnji premijerligaški duel između Borca i Sarajeva.

Kako javlja ovaj portal, od momenta delegiranja Mujiću dolaze brojne prijetnje, zbog čega želi da se povuče sa ove utakmice i prepusti arbitražu na istom nekom drugom.

Sportdc.net javlja i da je Komitet za sudije i suđenje Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH organizovao telefonsku sjednicu i da se čeka konačna Mujićeva odluka.

Majku li vam lopovsku yebem, svi cete se vi odreci sudjenja uskoro

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 24 sep 2021, 21:51

24 sep 2021, 21:50
Prema informacijama kojima raspolaže portal sportdc.net, sudija Elvis Mujić nije siguran da će suditi sutrašnji premijerligaški duel između Borca i Sarajeva.

Kako javlja ovaj portal, od momenta delegiranja Mujiću dolaze brojne prijetnje, zbog čega želi da se povuče sa ove utakmice i prepusti arbitražu na istom nekom drugom.

Sportdc.net javlja i da je Komitet za sudije i suđenje Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH organizovao telefonsku sjednicu i da se čeka konačna Mujićeva odluka.

Izrezirano, sad ce neki đikan na centar.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 24 sep 2021, 21:51

Cuj Bosnjaku su, sta bi tek drugom. Jos jedna recenica koja potvrdjuje u kakvoj su dubiozi Međugorci 2021 godina gledaj kakve oni budalastine pisu.

Bola boli nas qrac ko je ko bio Eskim ili Bosnjak samo nas nemoj budalama pravit i sve je udure. :kafa:
Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 24 sep 2021, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Quagliarella27
Kontakt:

Post Postao/la Quagliarella27 » 24 sep 2021, 21:52

mostar_mo je napisao/la:
Nasli se pravi za prozivanja, ko je gdje makao.

Pa vi niste makli jos iz osmanskog carstva nikud.
Zapadna strana je za istocnu New York.
Zaostajete ekonomski,kulturom i napredkom 100godina.
Osjeti se kad covjek predje bulevar kao da je dosao u Kandahar.
I sav taj jad i bjeda vas je toliko sprcio da se trosite samo u smjeru fasizma nacionalizma i nemoguce mrznje prema nebosnjacima.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 24 sep 2021, 21:56

Ja Narcis sin Zejnala trazim dobrog odvjetnika :rol: :rol: :rol:

Smrt Velezu sloboda narodu :bih:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 24 sep 2021, 21:58

Koji stepen shizofrenije moraš biti da dio grada koji je ispunjen nacističkim, ustaškim i grafitima posvećenim ratnim zločincima, smatraš naprednim i New Yorkom. Imam osjećaj da se komšije sa najnižim IQ-om ovdje javljaju.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 24 sep 2021, 21:59

Činjenice.
Klub je javno podcrtao da ne opravdava događaje koji su se dogodili na stadionu a naročito napad koji se odigrao 100 Km od stadiona.
Predsjednik Veleža je ne tako davno podnio ostavku zbog topovskog napada na golmana Slobode, te njegovo povezivanje sa huliganima gubi svaki smisao.
Mnogi su ga oklevetali u to treba na sudu završiti.
Mnogo gore stvari su se dešavale na bh stadionima i okolo njih pa niko nije dobio ni približnu kaznu.
Za primjer je navedena utakmica Zrinski-Velež, i nigdje nije spomenuto da je Zrinski nešto kriv, već se kao primjer navode kazne za pomenutu utakmicu.
Slažem se da je ovo politička borba na obje strane.
Politika je u svakom klubu, svakoj pori društva..i manite se te mantre..sve su to teške lopine heble vas one.
Mene politika ne zanima, barem se trudim biti van nje kako bi ostao pri pameti.
Velež je kažnjen ne viđenom kaznom i tu jedino leži problem u cjeloj priči. Da je kazna optimalna, razumio bih. Ova kazna je bezobrazluk.
Ovo je pišanje po svim navijačima Veleža koji su pokazali svoju ljubav i žrtvu..u nadi da sport bude u vrhu vijesti, a ne dnevna politika.
Razumijem zajebanciju ako je to, ali, ako je ovo većini normalno, da podržavamo očigledni kriminal i kriminalce, ne bih više komentarisao.
Čisto gubljenje vremena.
Savez NAPOLJE!!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Herero
Kontakt:

Post Postao/la Herero » 24 sep 2021, 22:01

Napadnes 4. Bošnjaka u vozilu, zapalis im auto....ide ova izjava....

"Ja već imam prve indikacije da je sudija Topalović slabo održavao automobil i da je do požara došlo zbog zapaljenja kočionog sistema i da se požar prenio na kompletan auto. Mislim i da je njegovim upravljačkim mehanizmom upravljano s daljine tako da nije mogao kontrolisati svoj auto. Drago bi mi bilo da u buduće svi oni koji puno putuju povedu malo računa o ispravnosti upravljačkog i kočionog sistema",

...pa.zatim pišeš ove bajke....

Sve ono čemu je od strane struktura u Nogometnom savezu BiH izložen Velež samo je dio orkestriranog napada na državu Bosnu i Hercegovinu, kojem svjedočimo u parlamentima i vladama, odnosno pokušaj saplitanja zdravih snaga koje se zalažu za pravnu državu, pa tako i za pošteno suđenje na fudbalskim terenima. Uz nas su u našoj borbi samo iskreni prijatelji sporta, oni koji u toj borbi, osim želje za boljitkom domaćeg fudbala, nemaju ličnih interesa.

Zdrave snage za pravnu državu :rol:
Kakva je ovo lobotmija :bow:
Zadnja izmjena: Herero, dana/u 24 sep 2021, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
HŠKZ

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 sep 2021, 22:04

Kockoglavi je napisao/la:
24 sep 2021, 21:49
Herero je napisao/la:
24 sep 2021, 21:03
slika

Drugovi, jel poćelo?
Uprava zelje pred poreznom 🤣🤣🤣🤣
Dokle je porezna sa burgijanjem našeg Željkana? Hoće li im ostati bar tribina kad završe s njima?
Bahati, bahati Željkan!
1946

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 24 sep 2021, 22:05

Gdje mi je onaj pjenić što pita je li počelo :rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 24 sep 2021, 22:08

napoleon72 je napisao/la:
24 sep 2021, 19:23
VenamaHrabrih je napisao/la:
24 sep 2021, 16:04
Hajdeee je napisao/la:
24 sep 2021, 15:48

Vojvoda Mujic.

Piz.da mala raspala.
Zašto odmah, mijenja vjeru? Radi jasnijeg izražavanja, mijenja se religija, a vjera ostaje ista.
Očigledno je da Mujić sjedi u nekom planinarskom domu i sl. Možda naručuje tri kafe, tri loze, pokazuje nekom ko ga ne čuje koliko ih je itd. Ovako su i Prosinečkog prozivali da je četnik dok je vodio Zvezdu, a samo je kapitenu pokazivao koliko minuta je sudija produžio utakmicu, jer ovaj nije vidio.
Uostalom, kakva se to religija pokazuje sa tri prsta?? I koju to religiju mogu uzvisiti i/ili poniziti nečija tri prsta??? Stvarno ste počeli pretjerivati, mada to ne amnestira Mujića od neznanja. Ali voditi računa o tome ko, kako, gdje, zašto i koliko prsta i kome pokazuje, ne dolikuje pametnim momcima koje inače cijenim radi načina razmišljanja.
Za ovakvo porucivanje u kafanama u FBiH puca pichka ko u filmu Inglorious Basterds.
Ne hodam po zadimljenim krajputaškim krčmetinama gdje se dižu tri prsta i konobarica štipa za goozove masnijem ručetinama. Niti na mjesta na kojima "puca pichka" iz bilo kojeg razloga. Kafana mi je mjesto zadovoljstva, opuštanja i ugodnog druženja.
Svako vidi ono što želi vidjeti. Nije to stvar prstiju, nego percepcije.

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 24 sep 2021, 22:09

Ljudi kako vam se da vise to mi nije jasno,mozete li se prebacit na temu Zr-Vel ili prepucavanja,a da ovde procitamo ponesto o utakmicama.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 24 sep 2021, 22:09

Prpa :ljepota: neka neka mamu vam mafijasku.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 24 sep 2021, 22:09

Wanderson je napisao/la:
24 sep 2021, 21:51
24 sep 2021, 21:50

Izrezirano, sad ce neki đikan na centar.
Eno Bandić. Nek vam je sa srećom raja. Ne srame se više.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 24 sep 2021, 22:10

Mujic nije kasko osigurao auto ili sta...?

Mujicu pi+cko.
- FKS -

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 24 sep 2021, 22:10

Prema posljednjim informacijama sutrašnji duel Borca i Sarajeva sudit će Antoni Bandić iz Gruda.

Lijepi strah :rol: sto je odustao ako je imao dobre namjere :shh:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, mma_hz, MostarReds22, Paromlinac, VolimBiH96 i 22 gosta.