Poenta price je neko napisao da je vakcina sigurna, potvrdio taj, taj i taj i ti sad to govoris kao apsolutno 100% tacno misljenje.dscile je napisao/la: ↑24 sep 2021, 15:48Je l ti nosis recimo aspirin ili kafetin na hemijsku analizu pa da si siguran da je siguran? Da li recimo pivo ili kolu analiziras da vidis ima li sta stetno u njima? Hljeb koji jedes? Meso koje jedes? Ili ti je neko poturio pricu da je sve to navedeno sigurno?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 sep 2021, 12:09Vakcinacija nije jedini nacin da se rijesi sve ovo. Postoji i slabljenje virusa (sto mnogi najavljuju) kao i sticanje prirodnog imuniteta.
Sve sto govorim je sloboda izbora.Ko hoce nek se vakcinise, ali koristenje represivnog aparata za sprovodjenje ukazuje na to da nisu cista posla.
Tebi neko nije poturio pricu da su vakcine sigurne?? Koji je sastav vakcine pa apsolutno tvrdis da su sigurne ili si samo procitao to negdje?
Takodje, kako znas kad ce stati?? Ja vidim da i vakcinisani i dalje moraju postovsti mjere? Maske, testiranja itd.Gdje je kraj?
Ako su napravili stetnu vakcinu sa ciljem depopulacije (sto je glavna teorija), moze se reci da su amateri. Em ih ljudi skontali, em im nesto ne ide ta depopulacija, eno svi u mom okruzenju em zivi, em plodni![]()
Sta je onda s periodom kad su imale privremenu dozvolu a davale se? Ako su i tad bile sigurne sto se odmah nije dala vazeca dozvola? Cemu privremena?
Nisam ja u tim teoreticarima zavjere, ali zdravorazumski razmisljam. Imam sumnju u brzinu pravljenja ove vakcine,imam sumnju kad direktor Pfizera kaze da ce se ubrzo pojaviti soj za koji ova vakcina nece biti dostatna i to su oni spremni u 90 dana (ako se dobro sjecam) da naprave novu.Imam sumnje da nesto nije cisto jer se koristi represivni aparat(sta bi sa silnim lockdownima i njihovim rezultatima?) i nevjerovatna kolicina medijske agende da se vakcinise protiv bolesti koju 98% prezivi i to vec 2 godine.Imam sumnju u to da mi farmaceutske kompanije koje poznaju samo zakon novca zele dobro itd itd
Moje pravo, a ja svojom odlukom ne ugrozavam nikog ni manje ni vise nego vakcinisani. Cemu onda presija? Vakcinisi se i zivi brate.