FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako imas kvalitetnu,uigranu i dobro postavljenu ekipu,potpuno je nevazno ko je sudija. A nasa ekipa niti je kvalitetna,niti uigrana a postavci bi se isto moglo pricati. Ni po cemu ne odskacemo od Borca i poraz ne bi bio iznenadjenje. No,uzdati se u potez Bodula i sportsku srecu.
Da se ne zaboravi do iduceg derbija!
Danas lagano pogledati omladince protiv sisojinih pa onda seniore
C'mon Sarajevo

C'mon Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ko nema gdje besplatno gledati tekmu danas nek se javi u pp, broj je ograničen.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čekamo Benku da nam nađe sliku Bandića kako diže tri prsta pa nek sve izgori
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- NisamInSajder
- Kontakt:
Promjenjen je i mahač. Nema Smiljanića, umjesto njega je Mirza Demir iz Kaknja.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Mrtvi štrumf, a Smiljanić je FIFA.NisamInSajder je napisao/la: ↑25 sep 2021, 12:22Promjenjen je i mahač. Nema Smiljanića, umjesto njega je Mirza Demir iz Kaknja.
Danas oko 10 bilo 4.20 na nas sada je 2.85 

Juniori u Kupu FBiH igraju protiv Goražda u četvrtak od 15.30h
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Qrac je FIFA. Oni biraju glavnog a to je Peljto, ostale bira savez, zato je Gigović bio sa njim skoro, mislim da su sudili Lokomotiva-Marsille.FirstDown je napisao/la: ↑25 sep 2021, 12:25Mrtvi štrumf, a Smiljanić je FIFA.NisamInSajder je napisao/la: ↑25 sep 2021, 12:22Promjenjen je i mahač. Nema Smiljanića, umjesto njega je Mirza Demir iz Kaknja.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 25 sep 2021, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Bas ti je tesko pao poraz u derbiju izgledaAntikloc je napisao/la: ↑25 sep 2021, 10:32Ako imas kvalitetnu,uigranu i dobro postavljenu ekipu,potpuno je nevazno ko je sudija. A nasa ekipa niti je kvalitetna,niti uigrana a postavci bi se isto moglo pricati. Ni po cemu ne odskacemo od Borca i poraz ne bi bio iznenadjenje. No,uzdati se u potez Bodula i sportsku srecu.

Iskreno i X je danas premija
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jeste ali htio sam reći da je i Smiljanić internacionalac, baš zamijenio Udovičića od ove godine.BordoSarajevo je napisao/la: ↑25 sep 2021, 12:33Qrac je FIFA. Oni biraju glavnog a to je Peljto, ostale bira savez, zato je Gigović bio sa njim skoro, mislim da su sudili Lokomotiva-Marsille.FirstDown je napisao/la: ↑25 sep 2021, 12:25Mrtvi štrumf, a Smiljanić je FIFA.NisamInSajder je napisao/la: ↑25 sep 2021, 12:22Promjenjen je i mahač. Nema Smiljanića, umjesto njega je Mirza Demir iz Kaknja.
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Nadam se, da je Sablic vidio, da se Borac ne smije brezglavo napadati. Pustiti im igru, cekati priliku iz kontre. Fakticki pustiti ih, da se umaraju jer nakon 60 min pocinju padati polako. Onda bi trebali ubaciti Fanima, da ih sa brzinom siluje.
Dobra stvar sto su tu konacno Lazic i Ševelj.
Dobra stvar sto su tu konacno Lazic i Ševelj.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nažalost, ta FIFA značka ništa ne garantuje. Sigurno da je trebala biti muljaža neka, jer i zadnju utakmicu koju nam je Mujić sudio, ona protiv Borca prošle sezone, veliki pritisak je imao, ali je sudio. A sad nije...
Mahači nas danas najviše mogu pokrasti.
Mahači nas danas najviše mogu pokrasti.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 sep 2021, 10:25
Dominacija na terenu,dominacija na tribinama
Svaka cast jos jednom!

Sarajevo ljubavi moja.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, dacco, nedimmmm1337, Pantelija, samoFKS i 59 gostiju.