English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Chelsea previse defanzivno igra, sa ekipom kakvu imaju ovo je bruka.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Ozbiljno? Gledam City, al ne bi me cudilo da je tako. Dobit ce sreckovici kao sto su i Wolvese.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Molim da se ovaj centarsut Chelsea ubroji kao prilika, i to opasna.
4-IN-A-ROW
Jedan je ubio dijete jer je pijan vozio a drugi je dokazani lazov u pogledu rasizma, a da ne pricam kakvo je g.ovno na terenu. Hinjski te udari i onda se ispricava, smece kakvog nema. Sve najgore im zelim.Rooney88 je napisao/la: ↑25 sep 2021, 13:50Dajte ba **** vas takvi komentari.Lillard je napisao/la: ↑25 sep 2021, 13:43I ja se nadam isto za Alonsa i Rudigera, nejveca smeca na kugli zemaljskojcamparinho je napisao/la: ↑25 sep 2021, 13:42Istinski se nadam da ce grealishu nogu u koljenu slomit jednom neko![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Progresivnije. Sad su prisiljeni na negativni fudbal.
Inace, Grealish je velika greska Citya, morali su dovesti konkretnijeg igrača. Sterlinga vratiti u život i ovog klupirati.
100M je suludo. Precijenjen do bola.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 25 sep 2021, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma Targett prazan gol promašio.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- wadethegreat
- Kontakt:
Prije da City igra odlican presing.
Liverpool nam nije igrao ovakav presing mogli smo iznijeti loptu i sve.
Odradio Pep zadacu izgleda napokon.
Ove sezone nijedna ekipa nam nije sjekla ovako igru cak i sa 10 igraca protiv Liverpoola smo iznosili loptu iz odbrane.
Odradit ce Tuchel korekcije na poluvremenu.
Liverpool nam nije igrao ovakav presing mogli smo iznijeti loptu i sve.
Odradio Pep zadacu izgleda napokon.
Ove sezone nijedna ekipa nam nije sjekla ovako igru cak i sa 10 igraca protiv Liverpoola smo iznosili loptu iz odbrane.
Odradit ce Tuchel korekcije na poluvremenu.
Jedina razlika od njihovih prethodnih utakmica je ta što je Dias na nivou. Vrlo lako bi ovo opet mogli biti 1:0.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Kontraši standardno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jesus je bjelosvjetska prevara.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Tako je momci. Bolje i zavrsavat na sredini tabele sa fudbalom kakav se igrao pod IQom, nego ovu dosadu gledat.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Lukako bi onu Jesusovu šansu zakuco pod prečku, to je razlika.
Inače, Dias prekucao, kakvo čitanje igre i pozicioniranje...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Do sad im je donijelo dobre rezultate a i ušati trofej
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Najgluplja konstatacija 21. stoljeća: Neko previse defanzivno igra, sa ekipom kakvu imaju ovo je bruka.
Znači ako imaš malo jaču ekipu, moraš igrati napadački ili ćete forumaši s SS-a cancelovati. Odrastite više.
Znači ako imaš malo jaču ekipu, moraš igrati napadački ili ćete forumaši s SS-a cancelovati. Odrastite više.
De Gea opet na nivou. Chelsea i City dosadna tekma
Jos smo imali najboljeg igraca lige u nastanku (Pulisic) kojeg je Nijemac ug(t)ušio.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa nije prvi put da u duelima ove dvije ekipe City prvi promaši kolosalnu šansu.
Bezvezna utakmica. Da sam ja Pep, i ja bih stao na svoju polovicu i čekao. Problem je što Pepu ego to ne dopušta i on će radije primiti iz kontre gol nego igrati na 0:0.
- wadethegreat
- Kontakt:
Odlican presing Citya u prvom.
Kazem protiv Liverpoola iznosili loptu bez problema ali ovo je bilo maestralno od Pepa u prvom.
Inace to finale koje spominjete Celzi imao vise suteva i generalno i gol i 4 ciste prilike.
Guranje narativa nemojte to raditi.
Ocekujem korekcije Tuchela napokon ga je Pep iznenadio.
3 4 3 mozda da se malo rasire.
Cityu fali napadac to je svima ocito govorio sam kada nisu doveli Kanea da ce ih to najvise kostati ove sezone posebno u velikim tekmama.
Ne moze Jesus iz jedne sanse dati gol.
Kazem protiv Liverpoola iznosili loptu bez problema ali ovo je bilo maestralno od Pepa u prvom.
Inace to finale koje spominjete Celzi imao vise suteva i generalno i gol i 4 ciste prilike.
Guranje narativa nemojte to raditi.
Ocekujem korekcije Tuchela napokon ga je Pep iznenadio.
3 4 3 mozda da se malo rasire.
Cityu fali napadac to je svima ocito govorio sam kada nisu doveli Kanea da ce ih to najvise kostati ove sezone posebno u velikim tekmama.
Ne moze Jesus iz jedne sanse dati gol.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Bing [Bot] i 1 gost.