Nemoj da te toliko sekira.Jackk je napisao/la: ↑25 sep 2021, 15:04Misterija svih misterija, zašto Rodri nije igrao finale Lige prvaka?! Eksperiment ravan samoubistvu, to sam i tada rekao.wadethegreat je napisao/la: ↑25 sep 2021, 14:44Al u kurcu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑25 sep 2021, 14:43Da Pep nije u finalu standardno nepotrebno eksperimentisao, City bi vjerovatno bio i prvak Evrope.
Tuchel ga skolovao 3 puta za redom red je bio da Pep pruzi otpor.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Re: English Premier League
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Ovo ako izgube je do Tuhela.. predefanzivno, a sada je veoma teško to stići... da je krenuo samo malo ofanzivnije City nebi dao gola do Božića i Bajrama.. City vjerovatno uzima ali plavci su veoma ozbiljni.. i vjerovatno bez obzira na mogući poraz veoma konkurentni za titulu..
Jel moguće Ramsey 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
117 miliona 
Mendy je već sada prestigao Didu kao najbolji crni golman svih vremena.
Na mrvama spavali ljudi. 1 na 1, i čovjek se okliznu
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Ovo ko kraj termina kad niko ne moze maknuti pa si sa 2 pasa u gol sansi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
City je morao imati barem 2-0 dosad, ovako ce strepiti do zadnje sekunde od kakvog odbijanca.
⚽FK Garaže⚽
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Gotov Tuchelov honeymoon period i odmah problemi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ruben stavio u dzep Lukakua
- Donnie Darko
- Kontakt:
Tuchel na kraju može bit sretan što nije petardu primio na sred Stamforda. Bukvalno je trebalo 5:0 bit.
Roberto di Tuchelo.
Roberto di Tuchelo.
Ma ja, Villa zasluženo.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Oleeeeeeeee
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sacked in the moooooooorning
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Još Liverpool da isprati Chelsea rezultatom večeras i nema više neporažene momčadi.
City nadoknadio poraz. Lagano ce i ove godine do titule.
- feniksptica
- Kontakt:
Moze jedan penal za naseg Manchu..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Gusenje od Rune uveliko pocelo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT