Bakljada poslije tekme na zeljeznickoj stanici
19.09 Nedjelja
Jug iza 22h poslije proslave

Jah... Koliko godina ima momak koji je vodio navijanje prvo poluvrijeme?NAPADAJ je napisao/la: ↑25 sep 2021, 11:03Pa zamisli koliko moras biti ogranicen da uzmes crtati nekakve djecije zastave sa motivima druge grupe hahaha
Kaze ne biju nas kompleksi pa uradis ovo, uradis zastavu mrzim zeljeznicar, i najretardiranija pjesma koju sam imao priliku cuti je ova mrzim manijake, serem vam se na sto godina hahaha
Da li stvarno kontate da ste ujeli nekog sa tim?
Tacno se po ovim stvarima moze vidjeti prosjek godina koji vodi tribinu, prava balavurdija.
Pa koliko vi imate pjesama o nama? Vas vrhunac je skandiranje "**** vam mater u picku"NAPADAJ je napisao/la: ↑25 sep 2021, 11:03Pa zamisli koliko moras biti ogranicen da uzmes crtati nekakve djecije zastave sa motivima druge grupe hahaha
Kaze ne biju nas kompleksi pa uradis ovo, uradis zastavu mrzim zeljeznicar, i najretardiranija pjesma koju sam imao priliku cuti je ova mrzim manijake, serem vam se na sto godina hahaha
Tacno se po ovim stvarima moze vidjeti prosjek godina koji vodi tribinu, prava balavurdija.
Zamisli tek osobe koje pjevaju yebemo vam mater u picku 5 puta u 15 minutaNAPADAJ je napisao/la: ↑25 sep 2021, 11:03Pa zamisli koliko moras biti ogranicen da uzmes crtati nekakve djecije zastave sa motivima druge grupe hahaha
Čim reagujete znači da vam smetaNAPADAJ je napisao/la: ↑25 sep 2021, 11:03Pa zamisli koliko moras biti ogranicen da uzmes crtati nekakve djecije zastave sa motivima druge grupe hahaha
Bilo je puno vise raje od "dozvoljenog".
Dakle, kad je Leh Poznan nacrtao grb Hordi Zla ti si dosao do zakljucka da tu tribinu vodi balavurdija? PredobroNAPADAJ je napisao/la: ↑25 sep 2021, 11:03Pa zamisli koliko moras biti ogranicen da uzmes crtati nekakve djecije zastave sa motivima druge grupe hahaha
dejavu je napisao/la: ↑25 sep 2021, 09:22
Ljudi vam bodu jos odu u stanicu i prijave sve to hahahahah i vi nekome dizete parole za pjevanje po stanicama...
Prozivate i za kopiranje parola pa se sami sebi poserete u usta i za 100 godina kluba iskopirate parolu od lesinara a da ne govorim za parolu o majorizaciji koju su horde dizale prije 10 godina opet toliko o vasem smislu za parole...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.