FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
41
21%
2. Borbu za Evropu
93
47%
3. Sredinu tabele
37
19%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 198

1921blue
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 1921blue » 25 sep 2021, 14:22

LjoZee je napisao/la:
25 sep 2021, 14:05
1921blue je napisao/la:
25 sep 2021, 14:02
Izvrijeđam? Normalno da ću izvrijeđat jel trebam slaviti lika koji je unazadio klub 10 godina,zadužio ga za milione i namirisao da će prodati njegovu imovinu?
Je li to bilo moje pitanje upuceno tebi? Da li trebas vrijedjati ili hvaliti Amara ili sam te nesto drugo pitao?
Vidi,ja tebi ne želim ništa loše samo ti želim da shvatiš situaciju.
Kamatar iz Trebinja nas je unazadio 10 godina,zadužio nas je svugdje i svagdje,sad hoće i imovinu Željinu da proda.
Jel vidiš samo koliko plaćenih i naručenih tekstova ima protiv Ivkovića,spletke mu prave samo da ga sruše isti oni koji su nam ovo napravili,ćovjek izvlači najboljr moguće iz svakog,kasnilo se sa pripremama nije bilo dovoljno igraca itd...
I opet sa ovim kadrom mi imamo jednu ptelijepu igru,to što nemamo kvaliteta u završnici je nešto druga.
Diže se hajka nakon očekivanog poraza

A ustvari mi vodimo jrdnu veliku bitku van terena i dobro nam ide na tom polju,plaćaju se reprogrami i vraćaju se dugovi,uskoro dolazi i investitor i umjesto da budemo sretni mi dižemo neku hajku koja nema obrazloženja uopće
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 25 sep 2021, 14:29

@ljoze skloni ove budale s teme. 55.profil pravi balavac i hrače ovuda.

Činjenica je, po meni bar, da igramo sasvim solidno. Veza i odbrana nam djeluju sasvim ok s obizrom čime raspolažemo. Kao što sam već pisao, a @braco potvrdio, nama kompletna ofanzivna linija nije zabila 20 golova u seniorskom fudbalu i tu leži naš najveći problem. Sasvim dovoljan broj šansi smo napravili protiv Radnika, Širokog, Slobode, možda Veleža i protiv pitara da izvučemo 4-6 bodova više. Glupost je otjerati Ivkovića sada jer dolaskom Sablje Subašić, Bojo i Mustafa NEĆE NAUČITI ŠUTATI!!
Željezničar za život cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 sep 2021, 14:30

1921blue je napisao/la:
25 sep 2021, 14:22
Kamatar iz Trebinja nas je unazadio 10 godina,zadužio nas je svugdje i svagdje,sad hoće i imovinu Željinu da proda.
Jel vidiš samo koliko plaćenih i naručenih tekstova ima protiv Ivkovića,spletke mu prave samo da ga sruše isti oni koji su nam ovo napravili,ćovjek izvlači najboljr moguće iz svakog,kasnilo se sa pripremama nije bilo dovoljno igraca itd...
I opet sa ovim kadrom mi imamo jednu ptelijepu igru,to što nemamo kvaliteta u završnici je nešto druga.

A ustvari mi vodimo jrdnu veliku bitku van terena i dobro nam ide na tom polju,plaćaju se reprogrami i vraćaju se dugovi,uskoro dolazi i investitor i umjesto da budemo sretni mi dižemo neku hajku koja nema obrazloženja uopće
Opet mi nisi odgovorio na ono sto sam te pitao, a mislim da sam vrlo direktno objasnio sta te pitam i sto te pitam.

A za ovo ostalo vezano sad samo za Ivkovica ne gledam takvim ocima kao ti. Svaki tekst koji u sebi ima istinu, ono sto mozemo vidjeti svi ne smatram nekim placenim tekstom vec iznosenjem misljenja novinara sto je i dio njihovog posla da bi privukli citatelje.

A ovo zadnje za reprogram sacekat cemo jos 5-6 dana kad ce porezna transparentno izbaciti dugove, tj. onaj presjek od juna do kraja septembra. Ukoliko je taj dug smanjen onda se placaju reprogrami kao sto se kaze, a zadnji put je taj dug iznosio nesto vise od 1,7 miliona KM, a sa kamatama preko 4 miliona KM. Vidjet cemo pocetkom oktobra je li istina da se placa ili ne. Prenaivan si, ne moze se svemu vjerovati na rijec.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Mamla
Kontakt:

Post Postao/la Mamla » 25 sep 2021, 14:33

@ljoze sto mi brises komentare a ovaj degenerik pise sta hoce. @1921blue debilu mali napisi mi iz kojeg si zaseoka doci cu i tebe i tatu da ti oderem

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 25 sep 2021, 14:34

1921blue je napisao/la:
25 sep 2021, 14:17
Samo ga ti nemoj branit,ti si do sad promjenio 20 mišljenja o upravi,igračima i trenerima...
Brate sta je tu do mene samo reci :damn: to sto su nas svi naguzili to nije do mene .Do zadnjeg dana bio za Misketa I nikad nista lose nisam rekao za njega ,dosao Amar dao maksimalnu podrsku ( normalno da nakon 2 godine sto je srozao klub da sam promjenio misljenje) na Badzaka smo svi svrsavali I njemu dao podrsku isti nas naguzio ..... Evo I ovim dajem podrsku ne radi njih nego radi Zelje,25 godina nisam propustio utakmicu na Grbavici I sve dok sam ziv ja cu biti tu milion posto .Lobotomci su za Amara ispali nazalost upravu ali njihov hinjaluk I sve sto su radili nikad ih nista nece oprati .

1921blue
Kontakt:

Post Postao/la 1921blue » 25 sep 2021, 14:34

LjoZee je napisao/la:
25 sep 2021, 14:30
1921blue je napisao/la:
25 sep 2021, 14:22

Opet mi nisi odgovorio na ono sto sam te pitao, a mislim da sam vrlo direktno objasnio sta te pitam i sto te pitam.

A za ovo ostalo vezano sad samo za Ivkovica ne gledam takvim ocima kao ti. Svaki tekst koji u sebi ima istinu, ono sto mozemo vidjeti svi ne smatram nekim placenim tekstom vec iznosenjem misljenja novinara sto je i dio njihovog posla da bi privukli citatelje.

A ovo zadnje za reprogram sacekat cemo jos 5-6 dana kad ce porezna transparentno izbaciti dugove, tj. onaj presjek od juna do kraja septembra. Ukoliko je taj dug smanjen onda se placaju reprogrami kao sto se kaze, a zadnji put je taj dug iznosio nesto vise od 1,7 miliona KM, a sa kamatama preko 4 miliona KM. Vidjet cemo pocetkom oktobra je li istina da se placa ili ne. Prenaivan si, ne moze se svemu vjerovati na rijec.
Svega što se sjećam je to da ovakvu hajku i tjeranje nisi imao kad je dotični kriminalac sjedio na klupi,možda ga u nekom postu jesi tjerao ali ovako konstantno nisi
A to što ti padaš na naručene tekstove govori zapravo ko je naivan,još na tekstove najvećeg dušmanskog portala Želje ss.ba
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪

Verum
Kontakt:

Post Postao/la Verum » 25 sep 2021, 14:35

Nemogu se oteti dojmu da se pokusava unjeti negativna atmosfera medju igrace, navijace i clanove uprave.
Kritokovati po sebi nije problem ako za cilj ima poboljsanje i ako se upucuje onome ko neispunjava svoj puni potencijal iz nekog razloga.
Mislim da nasa ekipa i ljudi u klubu ispunjavaju svoj maksimum, sad sto je to ispod ocekivanja odredzenih likova nije problem ljudi u klubu vec nerealnih ocekivanja zlonamjernih likova.
Jasno je da ova ekipa ne moze napasti titulu, jasno je da nema dovoljno kvaliteta za evropu. Pa sta je onda problem?! Zasto napadi i kritike?!
Necij ego!?
Necij interes?!
Necija zelja da se oteza?!
Mazohizam?
Dobro razmislite sta radite i zbog cega!

Volim te Zeljo, vidimo se u nedelju da ako nista pjesmom i aplauzima pomognem u osvajanju tri boda.

1921blue
Kontakt:

Post Postao/la 1921blue » 25 sep 2021, 14:36

KANA je napisao/la:
25 sep 2021, 14:34
1921blue je napisao/la:
25 sep 2021, 14:17
Samo ga ti nemoj branit,ti si do sad promjenio 20 mišljenja o upravi,igračima i trenerima...
Brate sta je tu do mene samo reci :damn: to sto su nas svi naguzili to nije do mene .Do zadnjeg dana bio za Misketa I nikad nista lose nisam rekao za njega ,dosao Amar dao maksimalnu podrsku ( normalno da nakon 2 godine sto je srozao klub da sam promjenio misljenje) na Badzaka smo svi svrsavali I njemu dao podrsku isti nas naguzio ..... Evo I ovim dajem podrsku ne radi njih nego radi Zelje,25 godina nisam propustio utakmicu na Grbavici I sve dok sam ziv ja cu biti tu milion posto .Lobotomci su za Amara ispali nazalost upravu ali njihov hinjaluk I sve sto su radili nikad ih nista nece oprati .

:clap: :clap: :clap:
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 sep 2021, 14:39

1921blue je napisao/la:
Svega što se sjećam je to da ovakvu hajku i tjeranje nisi imao kad je dotični kriminalac sjedio na klupi,možda ga u nekom postu jesi tjerao ali ovako konstantno nisi
A to što ti padaš na naručene tekstove govori zapravo ko je naivan,još na tekstove najvećeg dušmanskog portala Želje ss.ba
Ja sam te pitao za brisanje postova u kojima se vrijedja Amar. Skroz si se ti pogubio.

Sportsport je koliko se sjecam napisao samo jedan clanak u zadnje vrijeme kao osvrt i to onda kad je Fejzic napisao. O Ivkovicu su pisale vise Sportske, Faktor, Raport pa onda ona dva hrvatska profila, cini mi se i reprezentac.ija.ba da je pisala o stajlingu njegovom protiv Veleza. Valjda ako mislis da su naruceni tekstovi moras znati koji portali su pisali tekstove o Ivkovicu.

@Mamla, nema potrebe za vrijedjanjem. Kulturica i polahko, nemas razloga za nerviranjem. ;)

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 25 sep 2021, 14:42

Moj ljoze ja davno govorio da ti trebas banovati sa ove teme, a ti previse fin i kulturan :D

1921blue
Kontakt:

Post Postao/la 1921blue » 25 sep 2021, 14:43

LjoZee je napisao/la:
25 sep 2021, 14:39
1921blue je napisao/la:
Ja sam te pitao za brisanje postova u kojima se vrijedja Amar. Skroz si se ti pogubio.

Sportsport je koliko se sjecam napisao samo jedan clanak u zadnje vrijeme kao osvrt i to onda kad je Fejzic napisao. O Ivkovicu su pisale vise Sportske, Faktor, Raport pa onda ona dva hrvatska profila, cini mi se i reprezentac.ija.ba da je pisala o stajlingu njegovom protiv Veleza. Valjda ako mislis da su naruceni tekstovi moras znati koji portali su pisali tekstove o Ivkovicu.

@Mamla, nema potrebe za vrijedjanjem. Kulturica i polahko, nemas razloga za nerviranjem. ;)
Jel to misliš da se trener može srušiti preko samo jednog portala?
Može cvaja može tekst/članak
Ko ti bolan postovima sada,hvala Bogu da se puštaju,kažem da su se prije brisali kad je "babuka"bio na vrhuncu uništavanja kluba,a i sad pokušava preko svojih botova (faktor,ss,sportske,Adilović,Fejzić....)

Zamisli samo Fejzića,njemu je krivo što ga je Ivković otjerao,trebao ga je ostavit ipak nikog nisu pobjedili 6 mjeseci :urnebes:
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪

Mamla
Kontakt:

Post Postao/la Mamla » 25 sep 2021, 14:44

Kako ba nema ,levat na svakoj stranici pet istih komentara. Ubi u pojam sviju, a nije vidio Grbavicu ocima. Sta mi on ima soliti pamet

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 sep 2021, 14:51

MrkiMedo je napisao/la:
25 sep 2021, 14:42
Moj ljoze ja davno govorio da ti trebas banovati sa ove teme, a ti previse fin i kulturan :D
Morat cu ja u opisu napisati: "Nemam opciju bana!". Forumski zivot uz opciju bana bi mi bio laksi, ali neJma. :mrgreen:
1921blue je napisao/la:
25 sep 2021, 14:43
Ko ti bolan postovima sada,hvala Bogu da se puštaju,kažem da su se prije brisali kad je "babuka"bio na vrhuncu uništavanja kluba,a i sad pokušava preko svojih botova (faktor,ss,sportske,Adilović,Fejzić....)

Zamisli samo Fejzića,njemu je krivo što ga je Ivković otjerao,trebao ga je ostavit ipak nikog nisu pobjedili 6 mjeseci :urnebes:
Najlakse je reci botove, a onda skontas da je novinar Raporta neciji rodjak ko mora znati sta se desava u klubu, da je Adilovic u prijateljskim odnosima sa igracima koji su trenutno tu plus Gasal, igrac koji je trenutno u klubu, lajkuje komentar znaci dijeli misljenje, da je Fejzic imao direktan kontakt i sa Upravom i sa Ivkovicem, Stjepanovic takodjer i tako dalje.

Opcenito nama je svako dusman ko je blizak klubu i napise neko svoje vidjene kroz informacije koja barata preko nekih ljudi, a mi smo kao u pravu koji znamo informacije samo sa portala ili eventualno ako koji insajder ovdje napise nesto. Niko da se zapita da li ti ljudi stvarno znaju nesto pa se javlja i da malo promislimo. Nije se jedan javio nego je lista duga.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 25 sep 2021, 14:54

Manite se više priče, sutra raju pod ruku i u Dolinu!

slika

1921blue
Kontakt:

Post Postao/la 1921blue » 25 sep 2021, 14:55

LjoZee je napisao/la:
25 sep 2021, 14:51
MrkiMedo je napisao/la:
25 sep 2021, 14:42
Morat cu ja u opisu napisati: "Nemam opciju bana!". Forumski zivot uz opciju bana bi mi bio laksi, ali neJma. :mrgreen:
1921blue je napisao/la:
25 sep 2021, 14:43

Najlakse je reci botove, a onda skontas da je novinar Raporta neciji rodjak ko mora znati sta se desava u klubu, da je Adilovic u prijateljskim odnosima sa igracima koji su trenutno tu plus Gasal, igrac koji je trenutno u klubu, lajkuje komentar znaci dijeli misljenje, da je Fejzic imao direktan kontakt i sa Upravom i sa Ivkovicem, Stjepanovic takodjer i tako dalje.

Opcenito nama je svako dusman ko je blizak klubu i napise neko svoje vidjene kroz informacije koja barata preko nekih ljudi, a mi smo kao u pravu koji znamo informacije samo sa portala ili eventualno ako koji insajder ovdje napise nesto. Niko da se zapita da li ti ljudi stvarno znaju nesto pa se javlja i da malo promislimo. Nije se jedan javio nego je lista duga.
Ne vrijedi,ti uvijek jedno te isto...
Normalno da će biti botovi ljudi koji su bili desna ruka kriminalca Amawa
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 sep 2021, 15:01

Vrijeme ce sve pokazati pa cemo vidjet je li neko na vrijeme ukazivao ili je to bilo sve iz zle namjere. Sakrit se ne moze nista nit folirat dugo.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 25 sep 2021, 16:52

slika

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 25 sep 2021, 16:57

Po meni mi nismo losi u polju, imamo igru dodjemo do gola i onda ne znamo dati gol, to je do kvaliteta. Fino Marenzi kaze da nam fali kvaliteta u zavrsnici i slobode, a to nije do trenera. Jedino sto Ivkovicu zamjeram su lose izmjene i zanemarivanje Gasala. Mada je trener direktni odgovorni za rezultate, ali dolaskom Mulalica mislim da nista necemo postici, cak stavise suprotno.

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 25 sep 2021, 17:16

Igral zadro trasu
1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 sep 2021, 17:19

kontrasviju je napisao/la:
25 sep 2021, 17:16
Igral zadro trasu
Rekao je Ivkovic da mora biti 6 sedmica u treningu jer je bio odsutan 6 da bi igrao. Prosle su dvije otkad se prikljucio znaci jos 4 sedmice.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hrasno15, ristagrad i 46 gostiju.