Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kao sto rekoh, robbo qita zestoka
Nikakve kontrole na sredini Thiago vracaj se 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Odbrana katastrofa od početka
Manjeg lika a da dake vise glavom nisam vidio, Tim Cahill mi pada na pamet.
Ne pamtim kad je svaki Trentov ubacaj bio los
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Najbolji Portugalac u ligi 
Al smo kriza nazad danas
Al smo kriza nazad danas
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovo Tsimi ne moze
Jota i igra glavom kao Falcao u najbolje dane, ostalo tanko.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Van dijk i matip ko da prvi put igraju skupa
Joj kako su prije ove kontre nakon kornera trpale
Mjenja se forma svima,ali jedno je uvijek isto,Salah nam je najbolji napadač
Najbolji igrač lige 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Virgilov gol.
Ne pamtim mu goru utakmicu.
Ne pamtim mu goru utakmicu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Sto se brinete, ba? 
GERRAAAAAAAAARD
SEKS
Ne može me niko uvjeriti da Minamino ne može dobiti pišljivu sekundu u PL pored ovakvog Manea.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Origi, Taki when
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Dvije ogromne prilike da se riješi tekma i promasaji naravno
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.