Kaze lik pomocnik je zasluzio barem da mu se biciklo zapali

Mase lik kao da ga je laktom razvalio po sred arkade
Cuj rutina, 10 godina trebalo da nas dobijete u BL. Doduše bili ste u cvajti i kako stvari stoje sa kriminalom opet ceteZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:01Opet tukli argentince.
Ovo vec postaje rutina.
Opet drhte ruke...!
Kako da ne osvoje, ne možeć ući pred njihov gol, a da sudija ne kolje?
FK Sarajevo imenovao je koordinatora Omladinskih projekata D.P.
Antipolitika3 je napisao/la: ↑25 sep 2021, 20:51I tata i dedo su mi navijali za Velez, a i ja ih simpatisem
Hvala vam gospodine Pantelija. Vi ste jedan nadasve lijep primjerak civilizovanog navijača.
U tebe dupla nervoza. I Chelsea izgubi.joker90 je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:03Kako da ne osvoje, ne možeć ući pred njihov gol, a da sudija ne kolje?Odavno nisam vidio ofirnije zaustavljanje opasnog napada od ovog "faula" Oremuša u napadu. Jedino mi je iritantnije od sudije, što ovaj mali @fenikspica priča o srpskoj hrabrosti, a tamo s njima na Rajku tekme gleda i ulizuje se.
![]()
Hebo vam pas mater cetnicku kome drhte ruke? Pa bjezali ste ko zecevi tenkovima ljude gazili od straha bjele zastave stavljali od straha misevi cetnicki pusti se suplje falilo je samo 1 dan da budete vraceni u BG smecari. Jedini navijaci koje ove sudijske lopovluke pravdaju i hvale se ovim pobjedama. Pogledas igraca faul nije pustio da igramo 2 sekundeZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:01Opet tukli argentince.
Ovo vec postaje rutina.
Opet drhte ruke...!
Mrs u 3 pizde materinejedanjeborac je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:05Hvala vam gospodine Pantelija. Vi ste jedan nadasve lijep primjerak civilizovanog navijača.
Nevezano za ove vaše čestitke, Borac rutinirao.
Ko i zadnjih 10 godina u BLjedanjeborac je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:05Hvala vam gospodine Pantelija. Vi ste jedan nadasve lijep primjerak civilizovanog navijača.
Nevezano za ove vaše čestitke, Borac rutinirao.
Ma ni ti porazi mi ne padaju teško ko kad vidim da o srbima pričaš, a onda put BG-a sa trojicom ovih ko Vranješ..
Decko idi otvori sebi pivo i leksilijum.zagor1987 je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:05Hebo vam pas mater cetnicku kome drhte ruke? Pa bjezali ste ko zecevi tenkovima ljude gazili od straha bjele zastave stavljali od straha misevi cetnicki pusti se suplje falilo je samo 1 dan da budete vraceni u BG smecari. Jedini navijaci koje ove sudijske lopovluke pravdaju i hvale se ovim pobjedama. Pogledas igraca faul nije pustio da igramo 2 sekundeZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:01Opet tukli argentince.
Ovo vec postaje rutina.
Opet drhte ruke...!
ne vjerujem da je ovo istina ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.