Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nadam se da ce bojac ili Zrinjski osvojiti ove godine a da mi akobogda ni europu ne izborimo
- jedanjeborac
- Kontakt:
Hvala vam na čestitkama. Bili smo nježni. Anala bez. Jer to nisu naši metodi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:06Mrs u 3 pizde materinejedanjeborac je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:05Hvala vam gospodine Pantelija. Vi ste jedan nadasve lijep primjerak civilizovanog navijača.
Nevezano za ove vaše čestitke, Borac rutinirao.
Puno sreće u borbi sa bratskim SDA Veležom u borbi za opstanak. Športski pozdrav.
Za Srbiju!
Ja ne znam sto se ljutite pa niste valjda četnici.jedanjeborac je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:05Hvala vam gospodine Pantelija. Vi ste jedan nadasve lijep primjerak civilizovanog navijača.
Kontrasvih, ok, kakve taj veze ima sa mnom? Npr ja ga znam, vidimo se skoro svaki dan ali on nije pod ovim nick-om. To sto sam ja prihvatio zajebanciju ne mora značiti da ti moras biti glup.
Kažu Mahač još maše pored linije faulove
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sablicu curice reci javno da je svirao 35847 prekida za poluvrijeme i da se fudbal nije moga igrat i lopta nije mogla da se kotrlja 3 sekunde kad je u nasem posjedu
Smiješno, treba nastavit pritisak na sudije. Treba im objavit rat, udarati ih gdje god ih se stigne, i snimat ih dok placu. Ovo nisu ljudi ubijaju volju u sport. Ovo sa Oremusom se divim da ga nije nokautirao po cijenu kraja karijere.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Gori od ove citave diskusije si samo ti. Nadam se da ce te neko citirati uskoro.Antipolitika3 je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:06Zakaric daleko najveci sugo lige
Krmak cim ga dodirnes pada i zna da ce dobit faul.
Pusti krme i odmaknut se od njega kao sto je Zrinjski radio ,nije se krmak vidio
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- feniksptica
- Kontakt:
Pa eto, mi se mozemo naci sutra i vidjeti, pa odi do njega i zakljuci ko je u pravu

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sta kazu srpski prvak haha jest kao i sto je srpski prvak na Kosovu tjesite se Bosna i Hercegovina i to je to mozete mahat usima samo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zato ti seku i mamu nisam stedio, sad kad ti kuci dodju sumnjam da će moci sjeditijedanjeborac je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:08Hvala vam na čestitkama. Bili smo nježni. Anala bez. Jer to nisu naši metodi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:06Mrs u 3 pizde materinejedanjeborac je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:05
Hvala vam gospodine Pantelija. Vi ste jedan nadasve lijep primjerak civilizovanog navijača.
Puno sreće u borbi sa bratskim SDA Veležom u borbi za opstanak. Športski pozdrav.
Samo polako, otici ce i Vico jednog dana pa ce vas cijela liga nasutati do povratka u drugu ligu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- svrakino1921
- Kontakt:
Ovo je novi stadion TSC iz Backe Palanke
To gura Mađarska vlada radi njihove manjine
Tako isto u Osijeku rade stadion
Ovako bi nesto mogao i gosp.Azmir Husic
A moglo bi i F.K.Sarajevo
Da uzmu stadion Otoku-imaju jednu tribinu
Imam vise mladeza nego Borac sezona u prvoj ligiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:15Zato ti seku i mamu nisam stedio, sad kad ti kuci dodju sumnjam da će moci sjeditijedanjeborac je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:08Hvala vam na čestitkama. Bili smo nježni. Anala bez. Jer to nisu naši metodi.
Samo polako, otici ce i Vico jednog dana pa ce vas cijela liga nasutati do povratka u drugu ligu
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Nema veze pitari, sutra ce porezna u Zelju i bice vam lakse
Pravi navijači jednog kluba mogu biti samo oni koji su rođeni u gradu odakle je i klub. On će iz Gračanice biti pitar... Ne ide to, a eto i dokaza.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- jedanjeborac
- Kontakt:
Samo bez stresa. Kuala Lumpur je glavni grad Malezije. Argentina je u latinskoj Americi. A FKS komunistička tekovina.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:15
Zato ti seku i mamu nisam stedio, sad kad ti kuci dodju sumnjam da će moci sjediti

Za Srbiju!
- forza_juve
- Kontakt:
Ja mislim kad ode Vicko da će biti gangbang nad bojcem, svi klubovi će im se nasaditi na kosti i čekati u redu da ih izbace.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- feniksptica
- Kontakt:
Kako u mene tetak iz Amerike navija za Slobodu

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
Eto Peljto
Pogura ti Pitare u derbiju
A oni danas u Banja Luci izgubise glat
Pogura ti Pitare u derbiju
A oni danas u Banja Luci izgubise glat
FKS je za vas institucija u svakom pogledu,vazda u vrhu nikad drugoligasi kao vi politicki isprdak kao kondom koristis ga jednom i bacisjedanjeborac je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:17Samo bez stresa. Kuala Lumpur je glavni grad Malezije. Argentina je u latinskoj Americi. A FKS komunistička tekovina.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:15
Zato ti seku i mamu nisam stedio, sad kad ti kuci dodju sumnjam da će moci sjediti
Samo polako, otici ce i Vico jednog dana pa ce vas cijela liga nasutati do povratka u drugu ligu![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Eh to ja pisem, jeftino prodaju klub, za 2-3 titule.forza_juve je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:18Ja mislim kad ode Vicko da će biti gangbang nad bojcem, svi klubovi će im se nasaditi na kosti i čekati u redu da ih izbace.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kakva glupost

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat