Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Hajde harry, cekamo tvoje prelaze za sistem. 

Harry nemoj padati na te price nekih sto prodaju dojave pa se tim pravdaju kad ne prodje...Dojava ima ali ljudi na njih uplacuju po par tisuca ojra, i takve informacije ostaju izmedju igraca i veoma veoma malog brja ljudi...Kakve ba dojave po forumima, facebooku i slicnim glupostima....Zapitaj se kome bi ti dao tu informaciju da si ulozio svojih 50000 eura i dao ih igracima da nastimaju utakmicu? Nikome, poklopio se i ulozio bi jos toliko na raznim kladionicama i pokupio lovu..Kakve ove dojave, i meni je onaj padobranac poslao tall drugu ligu X/X u nije proslo..Onaj dan je slucajno pogodio kvotu 2.30 na brazilsku ligu i odmah hoce neke pare od dojava...hoce kitu..Neka se objesi za moju kitu i neka se ljulja na njoj...harry_90 je napisao/la:Sta se radi,imal dobitaka kod vas ? Nije me bilo dva dana,net me zeza skroz,dobar vikend iza mene,subota 40 km,jucer dva puta 16 km,na dva tiketa.Nadam se da me je neko poslusao za Dolgopolova protiv Tsonge kvota preko 3.Vidim dojava vam nije prosla,znaci public bet je postala,kao prosle godine sa spanskom drugom ligom,onaj ak hoce da prodaje DOJAVE i ako ima pravog izvora,naravno izvor se dobro placa,mora odredit koliko ljudi da kupi dojavu,nemoze on vama 20 dat istu dojavu,i vi cete prosirit i klade vide na sta se najvise uplacuje,i odmah sjebu.Ljudi koji se bave dojavam i jakim prelazima,odrede broj kupaca,najvise 3 i njima proslijede,uzmu pare,prelaz prodje i svi dobricucemo se akd net napravim,**** ti Zonu net
Danas tesko,nema nekih utakmica..OTNYS_YNWA je napisao/la:Hajde harry, cekamo tvoje prelaze za sistem.
Evo nekoliko prijedloga : Al Hillal - Zilina X ,(1/X.2/X) ili 3+ , Japan - Alzir under 53 gola,Asteras - Kallithea 0-2 gola,Thrasivoulos - Diagoras 1 (X/1) .. ne vjerujem da cu igrat kladu danas,bacicu se na bingo.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Imam dojavu za danas, prolazi 100%...smio bih ruku na to staviti...
Kada dodjem kuci danas mrtav umoran u roku od 10 minuta cu pojesti 3 filovane paprike, govedji odrezak sa pireom, popiti pola litre kisele i pojesti dvije zdjele sutlije......
Slobodno se kladite na to...
Kada dodjem kuci danas mrtav umoran u roku od 10 minuta cu pojesti 3 filovane paprike, govedji odrezak sa pireom, popiti pola litre kisele i pojesti dvije zdjele sutlije......
Slobodno se kladite na to...
na marki sam do daljnjeg , tako da bi trebao danas nesto izvuci .. eo gledam ove tabele druge lige , imal ko sta sigurno ??
..Siamo l'armata Rossonera..
jucer dva od dva....vikend 3/3johnnyHZ je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:hoffen 1x 1.20 (premier ponuda)![]()
real - 1-1.15![]()
zaragoza-kp1-1.35![]()
igokea-1-1.40![]()
galatasaraj kp1-1.15![]()
murray-1-1.15![]()
milan-1-1.20![]()
4,15 kvota

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
..cestitamjohnnyHZ je napisao/la: jucer dva od dva....vikend 3/3

subota na 25 uplata....dobar oko 80-90......muhovic je napisao/la:..cestitamjohnnyHZ je napisao/la: jucer dva od dva....vikend 3/3..kolko si ukupno u plusu ?!
jucer ovaj od 3.30 (oposlije se povecala kvota,na 40....150.. a ovaj drugi od 4,15 na 25....100 i kusur

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
evo samo jeadn prijedlog, ako je Hasagic danas na golu treba igrati
KAYSERI - ISTANBUL ili 1/2 ili 2/1.....
KAYSERI - ISTANBUL ili 1/2 ili 2/1.....
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ja mislim da ce harry danas dobiti na bingu
Nego kakav je sistem 5/15 na 10 km bez fixeva ? koliko je najmanji dobitak..ako iko zna :d

Nego kakav je sistem 5/15 na 10 km bez fixeva ? koliko je najmanji dobitak..ako iko zna :d
A C A B !
http://www.williams-kladionica.ba/provj ... i+listi%E6...
a drugi tiket
blackburn-wba 1
poljska-srbija 1
almeria-osasuna 1
anderlecht-standard 1
chicago-green bay 43,5 manje golova
igokea-radnicki 1
konyaspor-bursa 2
za 112 maraka...
a drugi tiket
blackburn-wba 1
poljska-srbija 1
almeria-osasuna 1
anderlecht-standard 1
chicago-green bay 43,5 manje golova
igokea-radnicki 1
konyaspor-bursa 2
za 112 maraka...

- legenda reala
- Kontakt:
SINGLE
20:00 Sittard - Almere 1 2.40
SINGLE
21:00 Ath.Bilbao - Hercules 1 1.80
20:00 Sittard - Almere 1 2.40
SINGLE
21:00 Ath.Bilbao - Hercules 1 1.80
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
đeste kockari 

atl. bilbao 1x 1.20
na li - 1.55
cikago - 1.25
njemcka 1.30
francuslka (manje - 30 +) 1.85
bray/brayan 1.25
7.o5
kome je mala kvota nek pokusa dvicu na oklahomu 2.3 kvota
na li - 1.55
cikago - 1.25
njemcka 1.30
francuslka (manje - 30 +) 1.85
bray/brayan 1.25
7.o5

johnnyHZ je napisao/la:
Ja bas gledam ovu Oklahomu...malo su ih podcijenili...vjerovatno cu ih pogurati,svejedno je tanka ponuda danas...
Jos odigrati Djokovic preko gemove,Schiavone hedikep(6,5) i Chelsea
- legenda reala
- Kontakt:
Evo nas kladioničaru ,i evo jedan rukometni
1 3205 (4.5) Island - Petersson A. 01.24. 16:00 2 1.85
2 3208 (3.5) Njemačka - Glandorf H. 01.24. 18:15 2 1.85
3 3203 (4.5) Španjolska - Romero I. 01.24. 16:00 1 1.85
4 3211 (4.5) Francuska - Karabatić N. 01.24. 20:30 2 1.85
5 678 Španjolska - Island 01.24. 16:00 2 3.10
1 3205 (4.5) Island - Petersson A. 01.24. 16:00 2 1.85
2 3208 (3.5) Njemačka - Glandorf H. 01.24. 18:15 2 1.85
3 3203 (4.5) Španjolska - Romero I. 01.24. 16:00 1 1.85
4 3211 (4.5) Francuska - Karabatić N. 01.24. 20:30 2 1.85
5 678 Španjolska - Island 01.24. 16:00 2 3.10
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Što furaš legendo taj Island? 3.10 kvota...kontam te ispratiti sa ovim igračima, al Island...? 

- legenda reala
- Kontakt:
ma mora Špancima sreća okrenuti leđamandraX je napisao/la:Što furaš legendo taj Island? 3.10 kvota...kontam te ispratiti sa ovim igračima, al Island...?
hmm...zaštiti se sa dvoznakom, stavi x2, fina je kvota ja mislim...legenda reala je napisao/la:ma mora Špancima sreća okrenuti leđamandraX je napisao/la:Što furaš legendo taj Island? 3.10 kvota...kontam te ispratiti sa ovim igračima, al Island...?
- legenda reala
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:hmm...zaštiti se sa dvoznakom, stavi x2, fina je kvota ja mislim...legenda reala je napisao/la:ma mora Špancima sreća okrenuti leđamandraX je napisao/la:Što furaš legendo taj Island? 3.10 kvota...kontam te ispratiti sa ovim igračima, al Island...?
ne znam hoću li i uplatiti ovaj tiket ,ali ako ne uplatim on će doći ,a ako uplatim jedna će se podkrepiti meni po običaju
treba mi za sutra tiket kvota jedno 6-7 maraka sigurno,ne znam više šta da igram neće pa neće u ovoj godini samo dobi 30 maraka ,i ostalo sve na po jednom paru padam i to na zadnjem (nadam se radujem i padnem )
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.