Ma ubio vas je cijelu utakmicu i on i pomoćnici, zezancija je ono bila.
Trpite jbg i mi smo vas.
Ma ubio vas je cijelu utakmicu i on i pomoćnici, zezancija je ono bila.
Carko moj, male ti veze sa Slobodom imaš, na netu se informišeš o istoj. Ne bi tako pisao, da išta znaš.
Ako je samo po guzici dobro je prosao.OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 sep 2021, 22:29Jesui igraci krivi za vas zadojeni nacionalizam pa da se njih pretuce? Cuo sam da je dobro Dupovac dobio po guzici. Ali nema veze. Moze vas se, sta fali. Samo gurajte.
Drzavu unistiti nece. Zivjet ce i dalje uprkos svim vasim i izdajnickim pokusajima sa nase strane.
Pozdrav.
Hvala brate , uključio sam mozak . Je li sve OK ?MortemHz je napisao/la: ↑25 sep 2021, 22:24Malo mozak uključi. Podjebavali smo Manijake jer su oni govorili kako nam je on završio titulu što nije bila istina. Progledali su tek godinu poslije kad im je veliki vođa rekao kako je to sve bilo radi Borca, samo malo mozak uključiti i sve ok.bombaysaphire je napisao/la: ↑25 sep 2021, 22:19Nema gorih navijača od Pitara , kada su osvojili korona titulu Vicu , druge navijače ( posebno Manijake ) podjebavali Vico nam završio i slično ...OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 sep 2021, 22:17
Poredis neuporedivo. Hoces da kazes da vas je zaklao kao sada nas. I tendeciozno sudio? Ma balija je to, dzaba. Dobro je Hasic rekao. Sad ce gore sudjenje biti na nekim utakmicama izmedju 4r klubova da se kju medjusobno nego na drugim. Pametan covjek.
Sada kad taj isti Vico njih yebe , oni kukaju protiv njega ?!?! Zašto???
Pusti rezultate, gledaj "objektivno" Nisam navijac Sarajeva, nije dao karton Vranjesu za lakat, svirao je nepostojici faul u finisu utakmice , kad je igrac Sarajeva (mislim Oremus) ulazio u sesnaesterac , jos minimalno 4/5 faulova poklonio je Borcu. Na stranu losu utakmicu Sarajeva , ali sudijske greske "uticu" na psihu igraca.
Imamo i mi tunel.Simpatizer je napisao/la: ↑25 sep 2021, 22:32Ako je samo po guzici dobro je prosao.OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 sep 2021, 22:29Jesui igraci krivi za vas zadojeni nacionalizam pa da se njih pretuce? Cuo sam da je dobro Dupovac dobio po guzici. Ali nema veze. Moze vas se, sta fali. Samo gurajte.
Drzavu unistiti nece. Zivjet ce i dalje uprkos svim vasim i izdajnickim pokusajima sa nase strane.
Pozdrav.
Pozdrav
Protiv vas je bila situacija oko penala jest nije. Ostalo bez nekih zamjerki ( jos nam je dao nigdje veze crveni, za ono se ne daje nikom). I to je lahko istrpit. Bolje da i nama nije sviro cist penal nego sto je cijelu tuakmicu yebavo na sitno i psihicki te unistio..Madal je napisao/la: ↑25 sep 2021, 22:30Ma ubio vas je cijelu utakmicu i on i pomoćnici, zezancija je ono bila.
Trpite jbg i mi smo vas.
Tako je.Hajdeee je napisao/la: ↑25 sep 2021, 22:30Ne pravite se glupi/naivni. Prvenstvo je prekinuto ne zbog Sarajeva, nego zbog Borca. Jer su bili svjesni da samo i iskljucivo prekidom mogu izboriti Evropu. U takvoj su formi bili i u tom momentu im je Evropa bila iznenadna premija.
Sarajevo je dalo zvsnicno obracanje da smo ZA nastavak prvenstva. I testirali smo igrace svake sedmice, cekajuci eventualni nastavak takmicenja.
Uticu i na druge igrace kad budu osteceni protiv sarajevaelvirbaljic je napisao/la: ↑25 sep 2021, 22:33Pusti rezultate, gledaj "objektivno" Nisam navijac Sarajeva, nije dao karton Vranjesu za lakat, svirao je nepostojici faul u finisu utakmice , kad je igrac Sarajeva (mislim Oremus) ulazio u sesnaesterac , jos minimalno 4/5 faulova poklonio je Borcu. Na stranu losu utakmicu Sarajeva , ali sudijske greske "uticu" na psihu igraca.
Večeras nije uradio ništa što bi promijenilo moje mišljenje.
Mislio sam na sezone kad su Begić-Beus vladalifeniksptica je napisao/la: ↑25 sep 2021, 22:33Protiv vas je bila situacija oko penala jest nije. Ostalo bez nekih zamjerki ( jos nam je dao nigdje veze crveni, za ono se ne daje nikom). I to je lahko istrpit. Bolje da i nama nije sviro cist penal nego sto je cijelu tuakmicu yebavo na sitno i psihicki te unistio..
1. Penal ko neboder bio.feniksptica je napisao/la: ↑25 sep 2021, 22:33Protiv vas je bila situacija oko penala jest nije. Ostalo bez nekih zamjerki ( jos nam je dao nigdje veze crveni, za ono se ne daje nikom). I to je lahko istrpit. Bolje da i nama nije sviro cist penal nego sto je cijelu tuakmicu yebavo na sitno i psihicki te unistio..
Ma vidi, nama je jasno da se FK Sarajevo mrzi u skoro svakom dijelu BiH. I tu nema problema. Problem je sto se sada ide direktno na unistavanje drzave S i H komponenta zajedno. Nemoj se brinuti, mozda se titula i da Zrinjskom da se nebi zamjerili, ili Tuzli jer se zna da Husic igra Vicinu igru tj duplu igru sa 4R inicijativom.bombaysaphire je napisao/la: ↑25 sep 2021, 22:32Hvala brate , uključio sam mozak . Je li sve OK ?
Nisam ni sumnjao u vas Pitare , poštene , prepoštene .
I koja je razlika. Da sutimo i trpimo?
Što su onda Bosanci gadili Bosnu svojim mešetarenjem kad Vice nije bilo na mapi a Borac na konopcima bio u prvoj RS-a?OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 sep 2021, 22:39U sustinu fudbal je najmanje bitan. Ide se na to da se unisti sve ono sto je spajalo Bosnu i Bosance. I ide to fino sasvim Srbima. Plan je takav kakav jeste, vrlo podmukao da se u svakoj sferi zivota Bosancu zgadi Bosna i zivot u istoj. Da se glavni grad zamrzi i da neko misli da Sarajevo i Zeljo sebi stele sudije(Zeljo protiv Veleza i Sarajevo protiv Slobode).
Dovoljno je vrlo malo da se mozak ukljuci i shvate neke stvari.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hamagara, MaroonBjelave i 20 gostiju.