Ko se usutio? Sarajevo se usutilo koje je jedino diglo ekipu na treninge i testiralo igrace svake sedmice. Izvini, jesmo li trebali reci kada je prekinuo ligu kao i dosta drzava u tom trenutko. Nemoj Vico davati titulu, a i da smo rekli shvatas li da je uradjeno da Borac ode u Evropu?bombaysaphire je napisao/la: ↑25 sep 2021, 22:52Ma ja ba , niko ne shvata ništa osim vas Pitara .OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 sep 2021, 22:39Ma vidi, nama je jasno da se FK Sarajevo mrzi u skoro svakom dijelu BiH. I tu nema problema. Problem je sto se sada ide direktno na unistavanje drzave S i H komponenta zajedno. Nemoj se brinuti, mozda se titula i da Zrinjskom da se nebi zamjerili, ili Tuzli jer se zna da Husic igra Vicinu igru tj duplu igru sa 4R inicijativom.bombaysaphire je napisao/la: ↑25 sep 2021, 22:32
Hvala brate , uključio sam mozak . Je li sve OK ?
Nisam ni sumnjao u vas Pitare , poštene , prepoštene .
U sustinu fudbal je najmanje bitan. Ide se na to da se unisti sve ono sto je spajalo Bosnu i Bosance. I ide to fino sasvim Srbima. Plan je takav kakav jeste, vrlo podmukao da se u svakoj sferi zivota Bosancu zgadi Bosna i zivot u istoj. Da se glavni grad zamrzi i da neko misli da Sarajevo i Zeljo sebi stele sudije(Zeljo protiv Veleza i Sarajevo protiv Slobode).
Dovoljno je vrlo malo da se mozak ukljuci i shvate neke stvari.
Sto se tice zajebavanja da volimo Vico i da nam je poklonio titulu. To je najmanje zbog Sarajeva uradio. A to se namjerno islo sa tom pricom da se Manijaci provociru.
Ali ne shvatas ti to tako da...
Nevini kao i uvijek .
Pričaš o nekom raspadu , kako su udarili na državu , pa lave moj što ovaj @MortemHZ i ti kada je Vico pogurao Borac u Evropu niste tad ovako kukali ?
Niste jer ste dobili titulu . Ušutili ste se .
Kako ste proslavili titulu ? Dženazom komšiji .
Odakle si brate, pa slabo kopcas ne razumijem da namjerno u kontru ides iako ti regularno odgovaram da me pofatas.
Kazem ti uredu je. Svakom svacije.