Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Na Grbavici danas udara brat na brata, rodila ih majka!! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Na polusezoni nam je rečeno da ne maštamo o tituli

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ko o čemu, FK PRAZNA VITRINA o Sarajevu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jest. Yebo nas je za sva vremena, lik nas je unazadio 10 godina, i sad mi muka kad ga se sjetimSky9 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 11:15Kako se zvao onaj vaš pastir na čelu, ješić jel tako? Pa vi ste tad bili toliko loši da je i peto mjesto nezasluženo. Dno dna od ekipe i trenera.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 sep 2021, 11:02
Hjooj jesmo lopovi, jadna nam majka ako budemo ovako "krali" nekad u budućnosti![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bolje i to nego FK KRIMINALAC / FK PROTEKTIRANI / FK DRŽAVNA SLUŽBA
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma pusti te priče nas da je ko htio zakinuti ne bi cekao da vidi hocemo li kiksati kuci ove 3 sto sam naveo. Sve cisti porazi, u kupu smo cisto izgubili. Upravo je linija manjeg otpora sve nam drugi krivi a ustvari sami smo krivi.
Zato me Velez podsjeća na nas sa Azmirom, sve drugi krivi osim njih. Ne igra dobra uprava, zdrava atmosfera vec 11 na 11 na terenu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Gledaj Veleza na mjestu gdje i zasluzuje da bude.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 sep 2021, 11:02
Hjooj jesmo lopovi, jadna nam majka ako budemo ovako "krali" nekad u budućnosti![]()
Tu sezonu znam napamet, i ne moraš mi ništa obrazlagati. Nećemo se nikad složiti. Znam šta se dešavalo na svakom našem meču i većini mečeva svinjskog... A i šta se dešavalo u savezu.Madal je napisao/la: ↑26 sep 2021, 11:24Ma pusti te priče nas da je ko htio zakinuti ne bi cekao da vidi hocemo li kiksati kuci ove 3 sto sam naveo. Sve cisti porazi, u kupu smo cisto izgubili. Upravo je linija manjeg otpora sve nam drugi krivi a ustvari sami smo krivi.
Zato me Velez podsjeća na nas sa Azmirom, sve drugi krivi osim njih. Ne igra dobra uprava, zdrava atmosfera vec 11 na 11 na terenu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Udruzenje premijerligasa na nivou BiH mozemo zaboraviti. Nazalost ali moram napisati da nase komsije najradije bi raskomadali ligu i BiH. Imas Zrinjski i Siroki sa jedne strane, sa druge Borac, znaju da zbog **** nacionalnog interesa i balansa uvijek ce biti gurani i kotirati visoko. Ova tri kluba "predstavljaju" Hrvate i Srbe, dok svi drugi klubovi iz te naconalne skupine mogu da se puse. Takodje moram napomenuti da Zrinjski bar konstantno ima dobru ekipu , i da guranje nije toliko potrebno. Sarajevo, Zeljo, Velez, Sloboda sad i TC, e tu vec imas pet klubova, od kojih jedan moras ugurati u prva cetiri, tu nastaje problem, dok kod drugih imas manje klubova, kome se yebe za Posusje, Radnik, Rudar, Leotar oni su samo broj u PL.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 sep 2021, 10:58Ova inicijativa 4R najviše odgovara i tu je najprije zbog Sarajeva. Ne kao grada već FK Sarajeva. Da se zastite njihovi interesi i da imaju koga isturiti kao zivi stit kada se žale i protestvuju.svrakino1921 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 07:03Zayebite Vi inicijativu 4R
Velez oplete po Zelji u svom saopstenju
Pitari nas pokrase u derbiju
I dobar Zeljo raspali tamo-vamo
Borac iskarinđa i Velez i Sarajevo
I sad hajmo zayedno protiv Borca i Vice
Evo Vam qurac
Ostalima samo stvara teret, posebno nama u TC jer od 10 utakmica barem u 7 nam se pokušalo naškoditi.
Svakako vjerujem da ćemo i dalje biti u 4R jer smatramo da je cilj plemenit, ali to se mora prosiriti barem na 10 od 12 klubova ker ovo sa 5 klubova nema ni smisao ni potrebnu snagu za promjene.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Više smo nepravde doživjeli u ovoj sezoni u ovo malo kola, nego te sezone. Ali ako je tebi lakse živjeti da Sloboda smeta nekome, da su nam drugi krivi sto od trofeja imamo samo kup prvoligasa onda nek ti bude.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
+1Madal je napisao/la: ↑26 sep 2021, 11:24Ma pusti te priče nas da je ko htio zakinuti ne bi cekao da vidi hocemo li kiksati kuci ove 3 sto sam naveo. Sve cisti porazi, u kupu smo cisto izgubili. Upravo je linija manjeg otpora sve nam drugi krivi a ustvari sami smo krivi.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
"Premotaj" malo šta se na našem pdfu pisalo tad, jer vidim da se slabo sjećaš detalja.
Ove godine smo pokradeni protiv pita i boyca, te malo protiv kmelje. ssh - korektan sudija. Ostalo ok suđenje.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ne bi volio nikada da Velež ispadne nikada više ali oni jos nisu svjesni da ce vjerovatno za 2 kola biti zadnji na tabeli i jos imaju zaredom 10 bukvalno gostujucih utakmica. Nadam se da ce pare od Evrope iskoristiti za 5 pojacanja na zimu i da su svjesni da ova ekipa je na granici opstanka pogotovo zbog kazni. Samo da ne bude nikoga ne dovedu na zimu i onda kukanje kako im se stima ispadanje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Osttribine
- Kontakt:
Ne s.eri sad zivota ti, ispade svaku tekmu vas sudije na Kosevu klali, a znali ste vi iz Zenice i 6 komada primiti, redovna musterija, pogledaj samo rezultate svih tih godina, nema par rezultata "tijesnih".avenija je napisao/la: ↑26 sep 2021, 10:19Pa ovo je bio standard na Koševu dok su imali zastitu u savezu kao vi sad, oni se time hvale kazu Čelik i Sloboda ih nisu dobili 30 godina, pa nisu ni mogli dobiti kad je sudjenje 80-20...ovo je nista kakvih kradja se svake godine desavalo. Vi iz Banja Luke ste sada preuzeli ulogu jer imate Vicu ali ipak jos niste dosegli ovaj nivo..
Postojao je jedan period gdje je Zeljo 4-5 godina sa Amarom radio i 10 puta gore stvari( najcrnji dio PLBIH) od vas sada a mislim da je upravo Borac placao najvecu cijenu uvijek hhh.
Uglavnom niko objektivan, svi sute dok njihov klub krade kao sto i Banja Luka sada suti.
Pripadnici naroda koji je sklon napadanju komšija su opet krenuli u blokadu i razaranje države, ovaj put perfidnije nego inače, ovo što se dešava sa Dodikovim rođakom Gicom je samo produžena politička ruka Milorada. Što nam prije bude to jasno, prije može početi pametna borba protiv toga. Odavno nije bilo bliže belaju u BiH...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne trebam ja nista motati, imam i pamćenje i oči i jasno je bilo da smijemo igrati te sezone. Isto da sad čitaš sta pišu Velezovci, čovjek bi rekao svaku utakmicu ih sudija ubi i prošle i ove sezone, a ne moze dalje od istine. To je taj mentalitet sve nam drugi krivi za naše neuspjehe.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nema šanse, pola lige je ispod njih po kvalitetu.avenija je napisao/la: ↑26 sep 2021, 11:39Ne bi volio nikada da Velež ispadne nikada više ali oni jos nisu svjesni da ce vjerovatno za 2 kola biti zadnji na tabeli i jos imaju zaredom 10 bukvalno gostujucih utakmica. Nadam se da ce pare od Evrope iskoristiti za 5 pojacanja na zimu i da su svjesni da ova ekipa je na granici opstanka pogotovo zbog kazni. Samo da ne bude nikoga ne dovedu na zimu i onda kukanje kako im se stima ispadanje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jbg sad, pa beus mrtvi glavni i odgovorni za pl u to doba nije baš ništa učinio da svinjski osvoji titulu??? Pa to ni njihovi navijači ne bi tvrdili. Alal vera što bi rekli.Madal je napisao/la: ↑26 sep 2021, 11:43Ne trebam ja nista motati, imam i pamćenje i oči i jasno je bilo da smijemo igrati te sezone. Isto da sad čitaš sta pišu Velezovci, čovjek bi rekao svaku utakmicu ih sudija ubi i prošle i ove sezone, a ne moze dalje od istine. To je taj mentalitet sve nam drugi krivi za naše neuspjehe.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Da ali oni iducih 12 gostuju...imaju oduzeta tri boda i moraju igrati kup i tako se trositi jer im je to jedini put ka Evropi.MortemHz je napisao/la: ↑26 sep 2021, 11:43Ma nema šanse, pola lige je ispod njih po kvalitetu.avenija je napisao/la: ↑26 sep 2021, 11:39Ne bi volio nikada da Velež ispadne nikada više ali oni jos nisu svjesni da ce vjerovatno za 2 kola biti zadnji na tabeli i jos imaju zaredom 10 bukvalno gostujucih utakmica. Nadam se da ce pare od Evrope iskoristiti za 5 pojacanja na zimu i da su svjesni da ova ekipa je na granici opstanka pogotovo zbog kazni. Samo da ne bude nikoga ne dovedu na zimu i onda kukanje kako im se stima ispadanje.
Citiraj me za 14 dana da vidis gdje ce biti..
Za 2 kola im dolazi Zrinjski, nije isto u Vrapcicima pred 5000 ljudi i na Grbavici neutralni teren bez publike...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE: