Arsenal - Chat
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Kako se postavit danas kao navijac koji zeli vidjeti makar pocetak kraja agonije u kojoj se nalazimo?
Ako dobijemo Arteta ostaje trener citavu sezonu 100%, a ako izgubimo opet gubimo od jbnog Tottenhama i opet ce se svi smijat klubu.
Koliko god da zasluzujemo da nam se citav svijet smije to mi i dalje tesko pada.
Mada i sama promjena trenera ne mora nista znacit, vidjeli smo sa Count Draculom to, ako nisi siguran da mijenjas nabolje nemoj ni mijenjat.
Ako dobijemo Arteta ostaje trener citavu sezonu 100%, a ako izgubimo opet gubimo od jbnog Tottenhama i opet ce se svi smijat klubu.
Koliko god da zasluzujemo da nam se citav svijet smije to mi i dalje tesko pada.
Mada i sama promjena trenera ne mora nista znacit, vidjeli smo sa Count Draculom to, ako nisi siguran da mijenjas nabolje nemoj ni mijenjat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne znam jesi li gledao kokosi, al su legit jedini gori napadacki tim od nas. Nisu stvorili 2 sanse dosad u ovih 5 kola
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma nisam, pretpostavljam da nema niko gori od nas pa zato. A uvijek ce se navijati protiv kokoski, ovdje svakako nema hajra osim da dodje Conte, a da daju otkaz Arteti doveli bi vjerovatno nekoga 20% boljeg i tjt.
Dobijamo lakse od ocekivanog
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Kane je u kanalu totalnom, covjeku se ne hoda po terenu, jedino Son nesto polazuje. Mada ja ne sumnjam da ce Kane bas danas procepiti i razigrati se
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Mi nismo favoriti ni protiv Mladosti iz Lučana.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- Marsal
- Kontakt:
Mogao sam ja da me nisi sabotirao za moderatora.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ako budu White i Yoshimitzu igrali sigurna pobjeda.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ako ne uzmu ništa protiv ovakvog Totenhema, neka se spale svi ispred stadiona.
Arteta nije favorit ni protiv Brace Vrbanjuse, malo realnosti ne bi skodilo.
Lagan pogodak
Sta vozi ovaj nas diletant na klupi?
Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney; Partey, Xhaka, Odegaard; Smith Rowe, Aubameyang, Saka.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.