Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
A daj
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ma nema od ove sezone nista, nemamo ni srece nikako
Nema gore opcije tamam kad se oporaviš i krene se forma podizati opet povreda.
One su ga sasjekle definitivno zadnjih godinu i po.
Jel loža ili koljeno?
One su ga sasjekle definitivno zadnjih godinu i po.
Jel loža ili koljeno?
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ko ce Kulusewskog gledat ako je Dybala teze povrijeđen? 
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Ma loza vjerovatno, da je koljeno ne bi mogao stati
Frajer gol i dva zicera namjestio igra strasnu utakmicu i ovo se desi, kad krene lose dzaba.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ko je ovog Kulusevskog doveo treba ha ubiti
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Steta bas za Dybalu,taman sam htio napisati da mi se ova vasa postava svidja i ovoka nekako bi trebali igrati i onda vam se desi peh sa Dybalom.
I da da je Rona umjesto Morate bilo bi vec 3-0,ali Rona je kocio Juve
I da da je Rona umjesto Morate bilo bi vec 3-0,ali Rona je kocio Juve
Kulusevski, ima gore i od Rabiota 
Ne bi bilo, jer bas zbog Ronalda nismo ni igrali kao na pocetku, jer ovo je igra koja je krasila Juventusa bas prije tog Ronalda, svako svakom doda loptu, nema opcije samo Ronaldo.
Ne bi bilo, jer bas zbog Ronalda nismo ni igrali kao na pocetku, jer ovo je igra koja je krasila Juventusa bas prije tog Ronalda, svako svakom doda loptu, nema opcije samo Ronaldo.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 26 sep 2021, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nisam upratio povredu. Nadati se da je nesto minimalno. Njega je pretesko trenirati, izdrzljivost kao motorička sposobnost minimalno urodjena, dizes ga kroz trening i tempiras formu i cim dodje do minimalnog zamora negdje puca.
Max Allegri
Prije bi rekao da je misic povrijedio nego ligamente... jasno se vidi na snimku kako mu se zategao misic... također odsetao je vani poprilično stabilno jer sa potrganim ligamentom nema sanse da bi mogao hodati...
Ne želim crnjačiti, ali to što je stajao na nogama ne mora ništa značiti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ma ne znam sto ne proba Kean Moratta
Kad neko fudbal toliko pojednostavljuje kao da je to statistika. Da su u napadu Messi i Ronaldo bilo bi i 12:0 vec za Juve. A da su u napadu Messi, Ronaldo i Mbape bilo bi i 34:0.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Sudija kao da sudi u PL BiH unisti utakmicu.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Meni krajem juna pukli i soleus i gastrocnemius. Prehodao sam i ja teren do svlačionice i auta.
Jedva auto dovezao do kafica gdje me čekali žena i djeca. Mlada preuzela voziti kilometar jer nisam mogao ni to.
Tako da njegovo hodanje ništa ne mora da znači.
Mjesec i više dana se oporavljao. I sad imam zadrške pri trcanju. Da me medo zaganja ne bih bježao.
Okreni se i udri znam da bi me savladao al bjezati ne mogu.
Jedva auto dovezao do kafica gdje me čekali žena i djeca. Mlada preuzela voziti kilometar jer nisam mogao ni to.
Tako da njegovo hodanje ništa ne mora da znači.
Mjesec i više dana se oporavljao. I sad imam zadrške pri trcanju. Da me medo zaganja ne bih bježao.
Okreni se i udri znam da bi me savladao al bjezati ne mogu.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- BuffonGigi
- Kontakt:
I treba da mu idu kritike, jer da spremi ekipu koja ce igrati 90 a ne 60 minuta, ne bi mu trebala 3 gola u prvom, da ne strahujemo protiv ovakvih timova.Mig_Mig je napisao/la: ↑26 sep 2021, 12:50I na kraju utakmice kritke Maxu, a silovanje Morate pojedinci ne spominju. Uglavnom jos mu trebaju dvije prilike i trebao bi zabit.BuffonGigi je napisao/la: ↑26 sep 2021, 12:48E sad slijedi uobicajen scenario, ispromasujemo se i ne zavrsimo posao u prvom, zatim u drugom nestanemo i ostanemo suha qrca.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Pored Morate, Chiese i Berne penal izvodi Bonucci 
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Tek se uključih.
Penal Bonnucia ispred Morate govori o mentalnoj labilnosti Alvara, pogotovo nakon eura. Jer on je jako dobar izvodjac penala.
Edit: ali zato u odbrani Bonnuci
Penal Bonnucia ispred Morate govori o mentalnoj labilnosti Alvara, pogotovo nakon eura. Jer on je jako dobar izvodjac penala.
Edit: ali zato u odbrani Bonnuci
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Mozda da si vidio gdje je i kako zapucao dvije mrtve prilike, ne bi mu dao iza zgrade penal da izvede, usput je kriv za primljeni gol.
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.