Obojica na klupi
Arsenal - Chat
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Sreca pa kod nas Xhaka igra
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Joj kad vidim Xhaku kojeg ni bagerom ne mozes istjerati iz prve postave, ogadi mi se fudbal kao sport u narednih mjesec dana. Arteta to dodatno zacini s jos jednim mjesecom.
U vise navrata htio prokomentarisati produzenje ugovora tom liku, ali fakat trebaju posebne rijeci za to. Arsenal je klub s daleko najglupljim odlukama u zadnjih nekoliko godina.
U vise navrata htio prokomentarisati produzenje ugovora tom liku, ali fakat trebaju posebne rijeci za to. Arsenal je klub s daleko najglupljim odlukama u zadnjih nekoliko godina.
COYG
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Xhaka mi ubije 75% volje da gledam utakmicu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Yebenq postava Tottasa, dobit cemo bar jedan gol, znaci o pobjedi 1:0 ne treba ni misliti, moramo dati bar dva gola da bi danas dobili tekmu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja htio napisati 50%
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Saka na desnoj strani >>>
Idewmooooooooo
#Voajeroljupci na respiratorima.
Uvalit cemo im tricu
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Kako se meni svidja ova nasa odbrana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.