Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zuti Beci je bezveze, malo nakon sto su Manijaci prozvali Luku smrada. Nema veze, nece nam dat gola 

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Pa nemam sta pretpostavljati, jednostavno ne moze biti to veci zuti od onoga... ako sinoc vranjesova samarcina za faul u napadu i prije toga zakaricevo bacanje igraca protiv veleza nisu zuti karton, onda se ni za jedan start na svijetu ne mora dati zutiTristan je napisao/la: ↑26 sep 2021, 19:17Klasicni forumas koji pretpostavlja, a nije ni vidio za sta su dobili karton. O tome pisem.
- Simpatizer
- Kontakt:
Postoji nesto sto se zove reputacija.
Ne moze biti isti odnos sudija prema Vranjesu i prema npr. Pidri.
Ne mozes se zvati Pidro i ocekivati isti tretman kao Stojan.

Eh eto Stojan mi je jedno renomirano ime koje zvuci svjetski...Simpatizer je napisao/la: ↑26 sep 2021, 19:21Postoji nesto sto se zove reputacija.
Ne mozes se zvati Pidro i ocekivati isti tretman kao Stojan.![]()
- Simpatizer
- Kontakt:
Pisem o kvalitetu fudbalera, uticaja na igru, o postignucima.
Vranjes je kapiten sampiona, drugi strijelac prosle sezone, prvi strijelac ove.
S druge strane, vi Pidri j.bete sve odreda.
Neuporedive price.
Vranjes je kapiten sampiona, drugi strijelac prosle sezone, prvi strijelac ove.
S druge strane, vi Pidri j.bete sve odreda.
Neuporedive price.
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 26 sep 2021, 19:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Još da znaš razliku između imena i prezimena,bilo bi super.. Čuj ne možeš se zvati PidroSimpatizer je napisao/la: ↑26 sep 2021, 19:21
Ne mozes se zvati Pidro i ocekivati isti tretman kao Stojan.![]()

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Simpatizer
- Kontakt:
Lubenicaru, nemoj da si bukva.
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad bi Vojin Mijatovic:
- pričao da su ratni zlocinci heroji
- velicao te ratne zločince
- kad bi pricao nebuloze o nekom nebeskom narodu
Tad bi ga bosanski pravoslavci cijenili, postivali, velicali bio bi pravi covjek.
Ovako kad covjek stvarno istinu govori sve onda je strani placenik
- pričao da su ratni zlocinci heroji
- velicao te ratne zločince
- kad bi pricao nebuloze o nekom nebeskom narodu
Tad bi ga bosanski pravoslavci cijenili, postivali, velicali bio bi pravi covjek.
Ovako kad covjek stvarno istinu govori sve onda je strani placenik

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- svrakino1921
- Kontakt:
Yebo ti ligu dje je stojan autoritet i zasticen...
Mora se priznati da je ovaj celo mujan iz listice pravo dobar igrac... gledao sam ga protiv zelje dobro je odigrao, i danas dobar penal i tezak sut pogodio
Zeljkan je izasao iz krize. Drhtis li evropo?
- Tristan
- Kontakt:
Izmislio fudbal za te vase Zinedine, Tine Svenove i ostale koje ste dizali u nebesa pa kasnije pljuvali.
Ma vi pljujete u reprezentaciji Dzeku, Pjanica, prije Ibisevica... vama niko ne valja. Sta tek onda mi da ocekujemo koji nismo u vasem toru.
Nadji mi Srbina koji pljuje npr. Baneta Ivanovica, Dusana Tadica...
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Zakariću niko ne smije dati žuti karton, a on se ponaša na terenu kao da zna da mu niko ne smije dati žuti karton.
- Meraak1921
- Kontakt:
Kakva bolan euforija? Pa nikad gori igraci u historiji nisu igrali kod nas, jednostavno smo najvjerniji i prihvatite toTatamata1946 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 18:42Ma.kod vas vlada ta neka euforija oko rodjendana. Vidjecemo vas slijedece godine.Alipasino je napisao/la: ↑26 sep 2021, 18:33Daleko najvjernija publika u BiH.Uporedit tekmu pitara i Leotara i ovu sto se tice navijanja apsurd.Hajmo uporedit ima li gdje slika sa hadisona.Moze i kop tribina zastave sta god hocete.I to nakon poraza u derbiju.Misevi daleko najbolje posjecen stadion.Mirni.
A kad je Sarajevo igralo protiv Sirokog i Leotara kod nas je bila ta negativna atmosfera oko uprave, marketing nikakav i jos obje tekme prolom oblaka i hladno vrijeme pred utakmicu. Sto jest jest bilo nas je malo ali vidjecemo do kraja ima jos puno utakmica
Ne znam boga mi, ne pratim sta srbi misle o kom fudbaleru nit me interesuje...Tristan je napisao/la: ↑26 sep 2021, 19:43Izmislio fudbal za te vase Zinedine, Tine Svenove i ostale koje ste dizali u nebesa pa kasnije pljuvali.
Ma vi pljujete u reprezentaciji Dzeku, Pjanica, prije Ibisevica... vama niko ne valja. Sta tek onda mi da ocekujemo koji nismo u vasem toru.
A niko koga ja znam ne pljuje ni dzeku ni pjanica, a ni ibisevica, kad odigraju seriju losijih utakmica kritikuju se sto je normalno, ali niko pri zdravom razumu ti protiv tih svjetskih zvijezda nece reci ni rijec to ti garantujem

Na stranu kartoni, Bilbija odlično sudio.
- RollingPaper
- Kontakt:
U pravu je covjek, niko ne zna pljuvat svoje ko mi, pa ljudi i danas dan pisu za Dzeka da je kloc...spezial je napisao/la: ↑26 sep 2021, 19:51Ne znam boga mi, ne pratim sta srbi misle o kom fudbaleru nit me interesuje...Tristan je napisao/la: ↑26 sep 2021, 19:43Izmislio fudbal za te vase Zinedine, Tine Svenove i ostale koje ste dizali u nebesa pa kasnije pljuvali.
A niko koga ja znam ne pljuje ni dzeku ni pjanica, a ni ibisevica, kad odigraju seriju losijih utakmica kritikuju se sto je normalno, ali niko pri zdravom razumu ti protiv tih svjetskih zvijezda nece reci ni rijec to ti garantujem![]()
Al nisu ni navijaci Srbije nista bolji, sta sve pisu za Jokica sto je odbio kvalifikacije za Olimpijadu, Boze sacuvaj
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 26 sep 2021, 19:56, ukupno mijenjano 2 puta.
- svrakino1921
- Kontakt: