MoRel ovo ko prevest?elevenblues je napisao/la: ↑26 sep 2021, 20:00Jel realno kolko maleni bale na nas, dosadni ko komarci, a lako ih ugasit slikom kao tom, laku noc debili.
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- 19BordoBijeli46
Ahahahahahahah cuj slikom nas ugasili,a vama 100 ljudi u kopu,jos ne mozete stolice izmedju popuniti. Lijepo vrijeme,vikend I opet vas saka jada na jugu.elevenblues je napisao/la: ↑26 sep 2021, 20:00Jel realno kolko maleni bale na nas, dosadni ko komarci, a lako ih ugasit slikom kao tom, laku noc debili.

A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Kako to mislis 100 LJUDI???19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 20:06Ahahahahahahah cuj slikom nas ugasili,a vama 100 ljudi u kopu,jos ne mozete stolice izmedju popuniti. Lijepo vrijeme,vikend I opet vas saka jada na jugu.elevenblues je napisao/la: ↑26 sep 2021, 20:00Jel realno kolko maleni bale na nas, dosadni ko komarci, a lako ih ugasit slikom kao tom, laku noc debili.![]()
-
- Kontakt:
Lijepo vrijeme na krilima euforije jel se meni cini ili se vide nepopunjene prazne stolice između?
https://sportsport.ba/fudbal/zeljeznica ... taj/408946
Evo prave i konkretne slike za Leotar više nego dovoljno.
Nema jednog covjeka da je pomislio da ce biti ona brojka u korteu ili na tribini pocevsi od fejsbuka i zajeb.avanja do foruma i svega ostalog, a o izdanju na tribini da ne pricam.
Sama njihova šutnja na ovoj temi govori sve ko je izdominiran.
Znaci imas odlicno vrijeme nedjelju euforiju među raju s druge strane petak nikakvu euforiju katastrofa vrijeme i u kopu opet oko 150 ljudi više.
To je meni smiješno.
U ovakvim utakmicama Dejavu kad bi vas bilo puna 2 sektora ja bi rekao preuzeli ste primat u Sarajevu, al' sve je to još ništa.
Nego jel bilo kakvih sadržaja na tribini?
-
- Kontakt:
Ovo je prije tekme slika, a znamo kod nas ljudi ulaze do 15te min90minut je napisao/la: ↑26 sep 2021, 21:04Lijepo vrijeme na krilima euforije jel se meni cini ili se vide nepopunjene prazne stolice između?
Ima li ko sliku fukara u utorak i robije veceras?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Kakva crna euforija??? Izgubili 2 0 derbi, nismo dobili 5 kola nekog i nismo pobjedili za rodednan. Vise nego dovoljna posjeta za protivinika kao Leotar i to uslijed mozda i najgore ekipe u zadnjih 20 godina Zelje..uostalom nije Jug jedina tribina, Istok opet odlicno popunjen..i kakvi god smo vise nas je nego vas, pa svaku tekmu mozemo uporediti tribine i bice nas vise..
Euforija grupe to je kljuc na samom jugu je ložiona koliko su jaki što pokazuje i parola na jugu koševa.Azzuri je napisao/la: ↑26 sep 2021, 21:49Kakva crna euforija??? Izgubili 2 0 derbi, nismo dobili 5 kola nekog i nismo pobjedili za rodednan. Vise nego dovoljna posjeta za protivinika kao Leotar i to uslijed mozda i najgore ekipe u zadnjih 20 godina Zelje..uostalom nije Jug jedina tribina, Istok opet odlicno popunjen..i kakvi god smo vise nas je nego vas, pa svaku tekmu mozemo uporediti tribine i bice nas vise..
Slažem se više nego dovoljna posjeta za Leotar, al' ne pricamo o tome vec koliko se lože da su " najjaca " skupina kad ono plafon popunjen sektor.
I naravno da nije jug jedina tribina to pišem ovdje i bila je rasprava između mene i dejavu-a kad ostali imaju gdje gledati utakmicu jug pokazuje svoju pravu sliku ne kazem ja da je to loša slika...Kazem da nema veze s onim slikama juga što je on ovdje pokazivao gdje ima po 2 i po hiljade ljudi a ustvari navija jedan sektor plafon.
Nekad smo mi imali 3 ogromne tribine pa je na sjeveru bilo po 2 hiljade ljudi to je razlika zašto smo uvijek bili nekoliko nivoa iznad manijaka.
Glavni razlog što je kod vas za nijansu bolja posjeta je ljepši stadion i što je bliži nego koševo za vecinu i dostupniji.
-
- Kontakt:
Nekoliko nivoa iznad 
Pa vi od ultrasa niste iznad ima vec par godina..

- 19BordoBijeli46
Gdje ste tek onda vi.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Zadnjih godina nije niko iznad bilo koga to je poenta sve je to u pet deka.elevenblues je napisao/la: ↑26 sep 2021, 22:21Nekoliko nivoa iznad
Zato pitam da li je bilo sadržaja na jugu danas?
Jer je na sjeveru protiv Leotara bilo itekako.
1 HZ
2 Ultras
3 vultures
4 tm
5 robijasi
2 Ultras
3 vultures
4 tm
5 robijasi
-
- Kontakt:
90minut je napisao/la: ↑26 sep 2021, 21:59Euforija grupe to je kljuc na samom jugu je ložiona koliko su jaki što pokazuje i parola na jugu koševa.Azzuri je napisao/la: ↑26 sep 2021, 21:49Kakva crna euforija??? Izgubili 2 0 derbi, nismo dobili 5 kola nekog i nismo pobjedili za rodednan. Vise nego dovoljna posjeta za protivinika kao Leotar i to uslijed mozda i najgore ekipe u zadnjih 20 godina Zelje..uostalom nije Jug jedina tribina, Istok opet odlicno popunjen..i kakvi god smo vise nas je nego vas, pa svaku tekmu mozemo uporediti tribine i bice nas vise..
Slažem se više nego dovoljna posjeta za Leotar, al' ne pricamo o tome vec koliko se lože da su " najjaca " skupina kad ono plafon popunjen sektor.
I naravno da nije jug jedina tribina to pišem ovdje i bila je rasprava između mene i dejavu-a kad ostali imaju gdje gledati utakmicu jug pokazuje svoju pravu sliku ne kazem ja da je to loša slika...Kazem da nema veze s onim slikama juga što je on ovdje pokazivao gdje ima po 2 i po hiljade ljudi a ustvari navija jedan sektor plafon.
Nekad smo mi imali 3 ogromne tribine pa je na sjeveru bilo po 2 hiljade ljudi to je razlika zašto smo uvijek bili nekoliko nivoa iznad manijaka.
Glavni razlog što je kod vas za nijansu bolja posjeta je ljepši stadion i što je bliži nego koševo za vecinu i dostupniji.
Allaha mi ti si il Amor Zajko il Mirza Zoljic,sta ti je hljeb te ****,nema vas za udesa,500 hordi u gradu nema,ti o nakvoj skupini navijackoj pricas,vazda vam smeta il vrijeme il protivnik il termin odigravanja,na derbiju sta vas dodje,dodje seljaka s kobilje glave kojima je to izgovor da vide grad,mozes to po forumu prosipat,Allaha mi nema vas za manje svadbe,uozbilji se glupko.
"I notorna je činjenica da za Sarajevo navijaju došljaci u Sarajevu. Da bi se brže asimilirali to je u procesu identifikacije suživljavanja došljaka u grad u koji je došao,vecina sarajlija tradicijski navija za Želju"
Abdulah Sidran
Abdulah Sidran
Kakav debil.
-
- Kontakt:
Grupe se porede uzimajuci u obzir vise segmenata kao sto su:
1. Broj ljudi u kopu, broj ljudi na gostovanju
2. Koreografije, izgled ograde itd...
3. Akcije na stadionu/akcije van stadiona
Po cemu od gore navedenog su HZ ispred TM?
Vise akcijaju od Hordi sljedece grupe: TM, RA, UM vi ste sto se toga tice u rangu Robijasa...
-
- Kontakt:
bude li vas slijedecu tekmu preko 1000 na sjeveru go cu se skinut kod sebilja i gurnut **** u žar pred dibekom
"I notorna je činjenica da za Sarajevo navijaju došljaci u Sarajevu. Da bi se brže asimilirali to je u procesu identifikacije suživljavanja došljaka u grad u koji je došao,vecina sarajlija tradicijski navija za Želju"
Abdulah Sidran
Abdulah Sidran
Pa vas nije bilo hiljadu niti jednu osim Borca Velež i ne brojim o cemu ti pricas?
Pa sve to sto si nabrojao HZ su svjetlosnu godinu ispred tm i plus nemaju svoju policiju, ne uzimaju reket od igraca, nisu na klupskom budzetu, itd itd itd.Hahahahaha je napisao/la: ↑26 sep 2021, 22:36Grupe se porede uzimajuci u obzir vise segmenata kao sto su:
1. Broj ljudi u kopu, broj ljudi na gostovanju
2. Koreografije, izgled ograde itd...
3. Akcije na stadionu/akcije van stadiona
Po cemu od gore navedenog su HZ ispred TM?
Vise akcijaju od Hordi sljedece grupe: TM, RA, UM vi ste sto se toga tice u rangu Robijasa...
Inace tm sam pogurao ispred robijasa samo iz razloga sto ovi nisu u pl. A i oni su za nijansu bolji od vas.
Nakvojpravabaraba je napisao/la: ↑26 sep 2021, 22:3290minut je napisao/la: ↑26 sep 2021, 21:59Euforija grupe to je kljuc na samom jugu je ložiona koliko su jaki što pokazuje i parola na jugu koševa.Azzuri je napisao/la: ↑26 sep 2021, 21:49Kakva crna euforija??? Izgubili 2 0 derbi, nismo dobili 5 kola nekog i nismo pobjedili za rodednan. Vise nego dovoljna posjeta za protivinika kao Leotar i to uslijed mozda i najgore ekipe u zadnjih 20 godina Zelje..uostalom nije Jug jedina tribina, Istok opet odlicno popunjen..i kakvi god smo vise nas je nego vas, pa svaku tekmu mozemo uporediti tribine i bice nas vise..
Allaha mi ti si il Amor Zajko il Mirza Zoljic,sta ti je hljeb te ****,nema vas za udesa,500 hordi u gradu nema,ti o nakvoj skupini navijackoj pricas,vazda vam smeta il vrijeme il protivnik il termin odigravanja,na derbiju sta vas dodje,dodje seljaka s kobilje glave kojima je to izgovor da vide grad,mozes to po forumu prosipat,Allaha mi nema vas za manje svadbe,uozbilji se glupko.

ISTINA ZA VEDRANA!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lecler, nedimmmm1337, Paromlinac, riki46, svemalim1 i 27 gostiju.