duplo veca od vase protiv istog protivnika divovi

duplo veca od vase protiv istog protivnika divovi
90minut je napisao/la: ↑27 sep 2021, 11:21Da to rade od 2000tih jadovi ja kod druga na grbavicu kaže hajmo na utakmicu hajmo reko na stadionu plafon milja ljudi kupim sport kad piše 3milje i iz utakmicu u utakmicu samo laž ocito placena od kluba da bi se ložili debili poput Dejavu-a da imaju posjetu.
90minut je napisao/la: ↑27 sep 2021, 11:21Da to rade od 2000tih jadovi ja kod druga na grbavicu kaže hajmo na utakmicu hajmo reko na stadionu plafon milja ljudi kupim sport kad piše 3milje i iz utakmicu u utakmicu samo laž ocito placena od kluba da bi se ložili debili poput Dejavu-a da imaju posjetu.
Ok, znači kod nas je posjeta bijedna, kod vas...manje bijedna?!
Ma ja sam vec negdje napisao kad kone slušas rekao bi da imaju 10,000 clanova i toliki prosjek.Kad sve domace izracunas i napravis prosjek ne vjerujem da je razlika sa Sarajevom u 1000 gledalaca.Opet kad se sve pogleda od te neke 100 ice, euforije i proslave ,do uslova na stadion to je razocarajuce.
Euforija za proslavu je trenutna kao i derbi, kao i neka evropska utakmica na koju se nalože i oni koji nisu koju godinu bili na stadionu.amypitar je napisao/la: ↑27 sep 2021, 11:30Ma ja sam vec negdje napisao kad kone slušas rekao bi da imaju 10,000 clanova i toliki prosjek.Kad sve domace izracunas i napravis prosjek ne vjerujem da je razlika sa Sarajevom u 1000 gledalaca.Opet kad se sve pogleda od te neke 100 ice, euforije i proslave ,do uslova na stadion to je razocarajuce.
Petak i pljusak vs nedjelja i prelijep dan.
Pa eto oba tima iza Sarajeva nisu uspjela skupiti ni 5 milja za dvije utakmice.
To ne moraš govoriti nama dvojici, koji smo bili na obje
Ma to ja opcenito pricam o sramoti oba kluba.
Ma oni imaju svoju neku pricu i dzaba se trudis.
Ima tu i do stanja uma ovog društva
Ma vala ne znam kome moze biti draze da gleda na TV-u a ima uzivo...meni su problem ti "liverpulovci","junajtedovci","madridisti" kur ci palciMiljacka je napisao/la: ↑27 sep 2021, 11:53Ima tu i do stanja uma ovog društva![]()
Pa kod mene na poslu će 95% prosječnih bošnja reći šta ću tamo, da me kamen pogodi u glavu. A zadnji put bili na utakmici '99e. Omladini sve više puca kur.ac za našom ligom, bolji im TikTok i ostala sranja, onda kvalitet fudbala na to sve dodaš i dobiješ ovo sve![]()
ma realno glupa rasprava opcenito
Trenutno korisnika/ca: broj6, Paromlinac, TefalTava, Vanja8, WeekendOffender i 17 gostiju.