seljačine se napokon zajedno našli, čestitam od srcaRigoletto je napisao/la: ↑20 sep 2021, 20:39slažem se da Velež igrački nije daleko ispred vas. Bilo kako bilo mi ćemo se potruditi da bude pravi praznik nogometa u Poljicama. Športski pozdrav za Poljica i neka bolji pobjedi!NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑20 sep 2021, 19:02Svatovac - Zrinjski
Sta reci, sretno smo, a po malo i tuzni. Ocekivali smo Velez, Sarajevo ili Zelju, kao poklon za 58.rodjendan kluba, a dobili za protivnika klub koji je igracki daleko ispred nas. Ipak, ispunit cemo stadion do posljednjeg mjesta, jer vec danas selo bruji o spektaklu. Pazite, dolazi premierligas po prvi puta u historiji kluba u nase selo. Nakon 2017 godine, kada smo izbacili Slaviju iz Istocnog Sarajeva, i plasirali se medju 16 najboljih u drzavi, a zatim porazeni 0:2 od Tuzla City-a, ovo je novi ispit, sada puno tezi, protiv Zrinjskog. I da izgubimo 0:10, osjecam me ne vara, da ce pjesma biti od prve do posljednje minute! U protivnom, ukaze li se kakva takva prilika, da na nasoj "Njivi" zagorcamo zivot Mostarcima, gledat cete tekmu na nivou 2 lige TK! Žar,borba,na glavu! Dobrodosli!
Kup Bosne i Hercegovine 2021/22
- oldschool72
- Kontakt:
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2021/22
Velež do groba
I od mene čestitke, gange na poluvremenu bit ce jako srdačnooldschool72 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 07:37seljačine se napokon zajedno našli, čestitam od srcaRigoletto je napisao/la: ↑20 sep 2021, 20:39slažem se da Velež igrački nije daleko ispred vas. Bilo kako bilo mi ćemo se potruditi da bude pravi praznik nogometa u Poljicama. Športski pozdrav za Poljica i neka bolji pobjedi!NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑20 sep 2021, 19:02Svatovac - Zrinjski
Sta reci, sretno smo, a po malo i tuzni. Ocekivali smo Velez, Sarajevo ili Zelju, kao poklon za 58.rodjendan kluba, a dobili za protivnika klub koji je igracki daleko ispred nas. Ipak, ispunit cemo stadion do posljednjeg mjesta, jer vec danas selo bruji o spektaklu. Pazite, dolazi premierligas po prvi puta u historiji kluba u nase selo. Nakon 2017 godine, kada smo izbacili Slaviju iz Istocnog Sarajeva, i plasirali se medju 16 najboljih u drzavi, a zatim porazeni 0:2 od Tuzla City-a, ovo je novi ispit, sada puno tezi, protiv Zrinjskog. I da izgubimo 0:10, osjecam me ne vara, da ce pjesma biti od prve do posljednje minute! U protivnom, ukaze li se kakva takva prilika, da na nasoj "Njivi" zagorcamo zivot Mostarcima, gledat cete tekmu na nivou 2 lige TK! Žar,borba,na glavu! Dobrodosli!
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Medonja, a sto vrijedjas? Ne zanima me Zrinjski, interesuje me samo moj klub i moje mjesto. Ovo je veliki uspjeh kluba koji je do juce igrao kantonalnu ligu, a sada se nalazi medju 32 najuspjesnija kluba u drzavi. Cak sta vise, ovo nam je drugi puta u zadnje 4 godine da igramo zavrsnicu KUP-a BiH. Je li i KLIS seljacki klub za tebe? Na ovaj forum udjem samo da vidim koji ste mentoli u glavama.oldschool72 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 07:37seljačine se napokon zajedno našli, čestitam od srcaRigoletto je napisao/la: ↑20 sep 2021, 20:39slažem se da Velež igrački nije daleko ispred vas. Bilo kako bilo mi ćemo se potruditi da bude pravi praznik nogometa u Poljicama. Športski pozdrav za Poljica i neka bolji pobjedi!NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑20 sep 2021, 19:02Svatovac - Zrinjski
Cuj, pita lika sto vrijedja a ovamo protivnika naziva "Svinjski"?!NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑21 sep 2021, 08:15
Medonja, a sto vrijedjas? Ne zanima me Svinjski, interesuje me samo moj klub i moje mjesto. Ovo je veliki uspjeh kluba koji je do juce igrao kantonalnu ligu, a sada se nalazi medju 32 najuspjesnija kluba u drzavi. Cak sta vise, ovo nam je drugi puta u zadnje 4 godine da igramo zavrsnicu KUP-a BiH. Je li i KLIS seljacki klub za tebe? Na ovaj forum udjem samo da vidim koji ste mentoli u glavama.
Boze sačuvaj. Šesterostruki šampion dolazi u tako malo mjesto, normalno da je ljudima drago. Idemo se nadigravati!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Hvala i dobrodošli. Potrudit cemo se da opravdamo epitet dobrog domacina. Vasi igraci ce imati smjestan u luxuznom hotelu dan ranije, trening na nasem stadionu dan ranije, i sve sto im budemo mogli pruziti, bit ce maximalno korektno. Navijaci spremaju spektakl, karte se vec traze u prodaji. I da bude 0:10, borba ce biti do posljednjeg minuta.
ps. Postoji mogucnost da bude prenos na TV-u, tako da ce ovi sto prozivaju na forumu imati priliku da upoznaju ove "seljake", sa sela. Ako i ne, gledat cete snimak na youtube.
Pozdrav
Ko hoce u Poljice moze prvo svratit u restoran Senad od Bosne i onda ponijet stapove za pecanje da se zabaci u jezero poslije spektakla 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Svaka castNKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑21 sep 2021, 12:11Hvala i dobrodošli. Potrudit cemo se da opravdamo epitet dobrog domacina. Vasi igraci ce imati smjestan u luxuznom hotelu dan ranije, trening na nasem stadionu dan ranije, i sve sto im budemo mogli pruziti, bit ce maximalno korektno. Navijaci spremaju spektakl, karte se vec traze u prodaji. I da bude 0:10, borba ce biti do posljednjeg minuta.
ps. Postoji mogucnost da bude prenos na TV-u, tako da ce ovi sto prozivaju na forumu imati priliku da upoznaju ove "seljake", sa sela. Ako i ne, gledat cete snimak na youtube.
Pozdrav

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Shategabri
- Kontakt:
A što to bi vam ko sa Sarajevom bilo lakše nego sa Zrinjskim?NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑20 sep 2021, 19:02Svatovac - Zrinjski
I to ti nešto ko impliciraš da je FKS manji klub od Zrinjskog?
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Nisi ti drug mene razumio. Bili bi sretniji da su nam izvukli Velez,Sarajevo ili Zelju, da proslavimo 58.rodjendan kluba, jer malo ko je ocekivao Zrinjski, i siguran sam kad pitas djecu u selu da li znaju nekog igraca u Zrinjskom, nabrojali bi max 2. Naravno da, iz mog ugla, vise Poljicana gleda Sarajevo, Zelju i Veleza, cak imaju i skupine navijaca koje su pratile evropske utakmice, zato bi nam ČAST I VELIKO ZADOVOLJSTVO bilo da su nam izvukli nekog drugog protivnika, a ne da nam je lakse. Ne nadamo se uopste prolazu, zivimo svoj san.Shategabri je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:29A što to bi vam ko sa Sarajevom bilo lakše nego sa Zrinjskim?NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑20 sep 2021, 19:02Svatovac - Zrinjski
I to ti nešto ko impliciraš da je FKS manji klub od Zrinjskog?
Kad smo prije 4 godine dobili Rudar Kakanj na penale, a zatim u 1/16 finala izbacili Slaviju iz Ist. Sarajeva, takodje na penale, mislili smo, kuda ova luda serija vodi, i na kraju KRAJ! Tuzla City dodje 0:2, u utakmici koja je bila 40:60. Ove godine, znatno mladji igracki kadar, djeca s prosjekom 23-24 god. prodjose 7-8 utakmica na kantonu, 2 kola federalnog kupa, i udjosmo opet u KUP BiH. Nismo mi ovaj KUP izborili kao neki sa 1-2 utakmice odigrane. Morali smo proci SITO I REŠETO da dodjemo do ovoga, zato je veliki uspjeh za nas klub. Tuzlanski kanton ima najvise klubova, i sam plasman u federalni kup je uspjeh, a da ne pricamo o ovom drzavnom takmicenju. Zato, sada slavimo, svako jutro kad se budimo, sanjamo, i zivimo za taj dan, SRIJEDA 29.09.2021. Kao da je finale, kao da je borba za titulu.... Ko god da je dosao iz Premier lige, isto bi bilo. Veliki pozdrav svima.
https://www.youtube.com/watch?v=dMh32vECyrE
HNK Čapljina – FK Radnik Bijeljina 1
FK Klis – FK Igman 1
FK Krupa – NK Zvijezda Gradačac 2
FK Rudar Han Bila – FK Željezničar x
FK Ljubić Prnjavor – NK GOŠK Gabelax
FK Goražde – FK Sloboda Tuzla 1
NK Svatovac Poljice – HŠK Zrinjski 2
FK Alfa Modriča – FK Sarajevo x
FK Sloboda Novi Grad – FK Leotar 2
FK Zvijezda 09 – FK Velež 1
NK Gradina Srebrenik – FK Tuzla City x
NK Travnik – HŠK Posušje x
NK Stupčanica Olovo – FK Borac Banja Luka x
FK Omarska – FK Rudar Prijedor 1
HNK Sloga G. Vakuf - FK Željezničar Sport Team 1
FK Sloboda Mrkonjić Grad – NK Široki Brijeg 2
FK Klis – FK Igman 1
FK Krupa – NK Zvijezda Gradačac 2
FK Rudar Han Bila – FK Željezničar x
FK Ljubić Prnjavor – NK GOŠK Gabelax
FK Goražde – FK Sloboda Tuzla 1
NK Svatovac Poljice – HŠK Zrinjski 2
FK Alfa Modriča – FK Sarajevo x
FK Sloboda Novi Grad – FK Leotar 2
FK Zvijezda 09 – FK Velež 1
NK Gradina Srebrenik – FK Tuzla City x
NK Travnik – HŠK Posušje x
NK Stupčanica Olovo – FK Borac Banja Luka x
FK Omarska – FK Rudar Prijedor 1
HNK Sloga G. Vakuf - FK Željezničar Sport Team 1
FK Sloboda Mrkonjić Grad – NK Široki Brijeg 2
• U srijedu na našim "Krušicima" očekuju nas pravi i istinski spektakl, kada će u okviru 1/16 finala KUP natjecanja BiH, snage odmjeriti zeleno-bijeli iz Poljica i višestruki prvak BiH, ekipa HŠK "Zrinjski" Mostar.
• Predvođeni kapetanom Nemanjom Bilbijom jednog od najboljih strijelaca u povjesti premijerligaškog društva, te sa igračima poput Tičinovića, Zlomislića, Juranovića, Memije i drugih zvijezda kockastih iz Mostara garantaju pravi spektakl u Poljicu.
• No pitat će se nešto i momci Hariza Imamovića. Predvođeni svojim kapitenom Nurićem, te Kukićem, Okačićem, Čizmićem i ostalim momcima probat će pomrsiti račune ekipi HŠK Zrinjskog.
• Treba napomenuti da je ekipa iz Poljica u posljednjih pet godina veoma uspješna u KUP takmičenju, pa je tako prije četiri godine u 1/8 finalu ispali su od FK "Sloga" Simin Han (sadašnji FK Tuzla City), što je svakako najveći uspjeh kluba u njegovom postojanju.
• Fudbalerima Svatovca svakako da ne fali motiva za ovakvu utakmicu, pa tako s tom činjenicom i dočekuju srijedu i utakmicu protiv Zrinjskog.
• Susret NK "Svatovac" Poljice i HŠK "Zrinjski" Mostar na programu je u srijedu (29.09.2021 god.) sa početkom u 16:00h.
• Dobro nam došli dragi gosti HŠK Zrinjski Mostar.
• Sretno zeleni!!!
Svaka cast

-
- Kontakt:
Jedino sto je istina ovo kockastih , ne mogu se složit iz Mostara kad su iz medjgorja . A jedina istina je da su kockasti gledaj im glava , kocka do kockeCesc44 je napisao/la: ↑27 sep 2021, 22:49𝗞𝗨𝗣 𝗕𝗜𝗛 𝟭/𝟭𝟲 𝗙𝗜𝗡𝗔𝗟𝗔: 𝗕𝗜𝗟𝗕𝗜𝗝𝗔 𝗜 𝗗𝗥𝗨Š𝗧𝗩𝗢 𝗚𝗢𝗦𝗧𝗨𝗝𝗨 𝗨 𝗣𝗢𝗟𝗝𝗜𝗖𝗨
• U srijedu na našim "Krušicima" očekuju nas pravi i istinski spektakl, kada će u okviru 1/16 finala KUP natjecanja BiH, snage odmjeriti zeleno-bijeli iz Poljica i višestruki prvak BiH, ekipa HŠK "Zrinjski" Mostar.
• Predvođeni kapetanom Nemanjom Bilbijom jednog od najboljih strijelaca u povjesti premijerligaškog društva, te sa igračima poput Tičinovića, Zlomislića, Juranovića, Memije i drugih zvijezda kockastih iz Mostara garantaju pravi spektakl u Poljicu.
• No pitat će se nešto i momci Hariza Imamovića. Predvođeni svojim kapitenom Nurićem, te Kukićem, Okačićem, Čizmićem i ostalim momcima probat će pomrsiti račune ekipi HŠK Zrinjskog.
• Treba napomenuti da je ekipa iz Poljica u posljednjih pet godina veoma uspješna u KUP takmičenju, pa je tako prije četiri godine u 1/8 finalu ispali su od FK "Sloga" Simin Han (sadašnji FK Tuzla City), što je svakako najveći uspjeh kluba u njegovom postojanju.
• Fudbalerima Svatovca svakako da ne fali motiva za ovakvu utakmicu, pa tako s tom činjenicom i dočekuju srijedu i utakmicu protiv Zrinjskog.
• Susret NK "Svatovac" Poljice i HŠK "Zrinjski" Mostar na programu je u srijedu (29.09.2021 god.) sa početkom u 16:00h.
• Sretno zeleni!!!
Svaka cast![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Stuocanica napravila montaznu tribinu za utakmicu Kupa. Puklo 1200 karata za dva dana... Trazit ce se karta vise u Olovu 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Stupčanica Olovo najposječeniji klub u drugoj ligi centar. To sam negdje pročitao. Oko 900 ljudi u prosjeku dok su iza Čelik Bosna Visoko i Krivaja sa 500-600. Bravo Olovo s obzirom na tako malu sredinu

Slozi se ti prvo s tom svojom glOvom, onda se slazi sa necim drugim.opalaopala je napisao/la: ↑28 sep 2021, 09:10Jedino sto je istina ovo kockastih , ne mogu se složit iz Mostara kad su iz medjgorja . A jedina istina je da su kockasti gledaj im glava , kocka do kockeCesc44 je napisao/la: ↑27 sep 2021, 22:49𝗞𝗨𝗣 𝗕𝗜𝗛 𝟭/𝟭𝟲 𝗙𝗜𝗡𝗔𝗟𝗔: 𝗕𝗜𝗟𝗕𝗜𝗝𝗔 𝗜 𝗗𝗥𝗨Š𝗧𝗩𝗢 𝗚𝗢𝗦𝗧𝗨𝗝𝗨 𝗨 𝗣𝗢𝗟𝗝𝗜𝗖𝗨
• Sretno zeleni!!!
Svaka cast![]()
Mislim da je Celik najposjeceniji, ali i u Olovu bude 600-700 i vise svaku utakmicu. Ima i grupa momaka koji idu svako gostovanje.
Hvala

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Tuzla vodi 1:0 protiv Gradine, Posusje 0:0 sa Travnikom
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, MikiPirs, mnon46, perodeformero i 35 gostiju.