Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Beduin
- Kontakt:
Nedavno hodao s jednom iz Zivinica, a sad se presalto na onu malu iz Inome, sto je btw. furala s jednim fudbalerom iz Tuzle pa se razveo zbog nje kad se saznalo.
A sad Azmir se seta po gradu sa njom, onako slobodno, ne znas kod koga selu vece sise. Ocekujem uskoro clanke kako se razvodi
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑27 sep 2021, 21:21Demi je napisao/la: ↑27 sep 2021, 20:50Aj mi samo reci sa mi to pustamo fasisticko pa da mogu umrijeti. Pod uslovom da znas sta je fasizama ne lupati neke izraze iz drugog svjetskog rata a pojma o tom nemati ko i vecina sto koristi izraz "fasisticki" u ovim i slicnim kontekstimaMeraak1921 je napisao/la: ↑27 sep 2021, 20:25
Cuj ovog retarda, pa bolje to nego nacionalisticke i fasisticke pjesme pustati na stadionu, al da smo normalan savez, i vama i njima do kraja sezone zabranit navijace
![]()
Pogresan odgovor,idemo daljePod uslovom da znas sta je fasizam
" "!
1926
1926
- Shategabri
- Kontakt:
Pa jest, ovo su bili good guys, partizani bad guys, jel tako?Demi je napisao/la: ↑27 sep 2021, 21:56Pogresan odgovor,idemo daljePod uslovom da znas sta je fasizam
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Najžalosnije od svega je što su današnji antifašisti najveci fašisti danasnjeg doba,al **** to.
Zna li iko jel arena dozvoljava sad u kupu prijenose u ovoj prvoj rundi,tipa da radi Zrinjski tv ili ona zeljina tv?
Zna li iko jel arena dozvoljava sad u kupu prijenose u ovoj prvoj rundi,tipa da radi Zrinjski tv ili ona zeljina tv?
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ma sta ce istupit,podvelezac ih lozi ,kazu ceka samo pare od uefe da legnu i ode lagano iz kluba
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Meraak1921
- Kontakt:
Pusti debila, ocito ne zna da je fasizam radikalni nacionalizam, a toga u BL svaku utakmicu, a kazne?samoposmatram je napisao/la: ↑27 sep 2021, 20:58Pustas da te institucije pune sa tri prsta i cetri s. Da svako ko nije srbin je neprijatelj koji zeli zlo srbima. Da su danasnje generacije muslimana krive za djela pocinjena od strane osmanlija. Da nepostoje srpski pedofili, psihopate, ratni zlocinci, vec su to heroji pravde.Demi je napisao/la: ↑27 sep 2021, 20:50Aj mi samo reci sa mi to pustamo fasisticko pa da mogu umrijeti.Pod uslovom da znas sta je fasizam a ne lupati neke izraze iz drugog svjetskog rata a pojma o tom nemati ko i vecina sto koristi izraz "fasisticki" u ovim i slicnim kontekstimaMeraak1921 je napisao/la: ↑27 sep 2021, 20:25
Cuj ovog retarda, pa bolje to nego nacionalisticke i fasisticke pjesme pustati na stadionu, al da smo normalan savez, i vama i njima do kraja sezone zabranit navijace
Jesam slago sta?
Al podpresjednika saveza Durica i izjave
i evo govorim sve i da je istina(a ovome nevjerujem kad kaze da je mlijeko bijelo) ,bukvalno govoris da je u savezu bagra koja gura xy klub i on se ponosi time,kao eto znam ja gurali smo Velež ja sam bio u tom sazivu.I kao vjerujte nama mi smo pošteni ,nema veze sto "priznam" da smo gurali nekog 
Hladno izjavi da su imali pomoc saveza.Čak i kada je Velež bio u Prvoj ligi FBiH, imao je na određeni način pomoć saveza. I tada sam bio u sazivu pa vrlo dobro znam kako je sve bilo.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Znas kad ces docekat da se sa grba Slobode ukloni petokraka? NIKAD! Ako ti ne godi ovakva Tuzla i njeni simboli, nazad u selo odakle si doso. A do tad duvaj ćunu svom prepostenom gazdi azemuPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑27 sep 2021, 20:27Ma jok, procedura je to oko promjene grba i boja. Prvo treba skinuti petokraku, pa izbrisati trag da si se zvao FK Gorki itd.
Puno posla oko toga a sta bi zauzvrat dobio: stogodišnju vitrinu punu prašine i paučine. Oni ce se ionako raspasti sami od sebe samo dok malo transe iz budžeta otanje.
Pomosnji covjek zvani iluzija. Zivi u nekim **** snovima. On bi nesto da mijenja, da ugasi, a veeze sa Tuzlom i Slobodom nema
- Tristan
- Kontakt:
Utakmice Sloboda Mrkonjic Grad - Siroki Brijeg i Omarska - Rudar Prijedor ce biti u direktnom prenosu na facebook stranici Micro Mreža.GradKamena2 je napisao/la: ↑27 sep 2021, 22:20Najžalosnije od svega je što su današnji antifašisti najveci fašisti danasnjeg doba,al **** to.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
-
- Kontakt:
Meni se bas svidjaju tvoje pjesmice. A i onako malo si seksi fizicki, imas tu neku zenstvenostPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑27 sep 2021, 21:11Sve je dobro dok je tako. Da vam se sviđamo zapitali bi se šta to sa nama nije uredu. Ovako znamo da smo na dobrom putu.fukara87 je napisao/la: ↑27 sep 2021, 21:04Meni se svakako ne svidjate kako god okrenesPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑27 sep 2021, 21:01
Mozda bi trebali kokarde i trobojke da bi se vama dopali?![]()
-
- Kontakt:
Da je klub reda radi, ne bi vas toliko mucio. A vama ni jedna recenica ne prodje a da Slobodu ne spomenete. Najgore sto takvi podrinjci ko vi dodju i kazu Slobodu treba ugasit, Sloboda je Tuzli teret itd itd. Vi bi kao nesto da se pitate. Nije smetala 100 godina, pa da je i najgora bila, Tuzlaci je cuvali i sam par seljacina se uzdiglo misle mogu nesto oni radit. Mozete, obalit ga dobro, da ne ostane nigdje suh
Sloboda 100 godina starija od sitija a ovi ih vec stigli sa trofejima. I vjerovatno ce ih ove godine i prestici 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa moraju spominjati, kako oni vas, tako i vi njih. Pa vi ste sad gradski rivali, zar ne? Dok prebolite ove dječije bolesti, biće i zdravija komunikacija.runjerahmanove je napisao/la: ↑27 sep 2021, 22:52Da je klub reda radi, ne bi vas toliko mucio. A vama ni jedna recenica ne prodje a da Slobodu ne spomenete. Najgore sto takvi podrinjci ko vi dodju i kazu Slobodu treba ugasit, Sloboda je Tuzli teret itd itd. Vi bi kao nesto da se pitate. Nije smetala 100 godina, pa da je i najgora bila, Tuzlaci je cuvali i sam par seljacina se uzdiglo misle mogu nesto oni radit. Mozete, obalit ga dobro, da ne ostane nigdje suh
-
- Kontakt:
Borac šampion 2021/22, citirajte me na kraju sezone.
Laku noc
Laku noc
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Ja ih ne spominjem, dok se seljacici ne uzdignu pa pocnu oholit i glumit faktor u Tuzli. Tad im samo fino odgovorim da znaju gdje im je mjesto. A njihov mi klub dodje, ko rahmanu runjeMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 sep 2021, 22:57Pa moraju spominjati, kako oni vas, tako i vi njih. Pa vi ste sad gradski rivali, zar ne? Dok prebolite ove dječije bolesti, biće i zdravija komunikacija.runjerahmanove je napisao/la: ↑27 sep 2021, 22:52Da je klub reda radi, ne bi vas toliko mucio. A vama ni jedna recenica ne prodje a da Slobodu ne spomenete. Najgore sto takvi podrinjci ko vi dodju i kazu Slobodu treba ugasit, Sloboda je Tuzli teret itd itd. Vi bi kao nesto da se pitate. Nije smetala 100 godina, pa da je i najgora bila, Tuzlaci je cuvali i sam par seljacina se uzdiglo misle mogu nesto oni radit. Mozete, obalit ga dobro, da ne ostane nigdje suh
Lako im se qurciti po tuzli kad je fukara manje od njih
U banjaluci pjevaju mars na drinu a na tusnju mars u podrinje 

-
- Kontakt: