Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Frutek
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la Frutek » 21 jan 2011, 18:31

fahrenheit je napisao/la: gdje ces uvesti red izmedju ove djecurlije. To je ko' kad bi na teraviji bacio kesu bonboni na pod i ocekivao da nece skociti na sedždu prije vremena.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 21 jan 2011, 18:32

Dylan Dog je napisao/la:Post od danas,izgleda da se covjek tek probudio iz kome i nije upoznat sa cinjenicom da je Dzeko presao u City :lol: :lol: :lol: :lol:
fahrenheit je napisao/la:Ma ne moze sa ovako sedbicnom ekipom nikako igrati. Svi igraju za sebe, a Diego i kad dodaje izgleda da vidi samo Grafitea u napadu. Jedino Schafer ako nesto napravi po boku uz pomoc Mandzukica, koji izgleda ulazi u formu, tad bi Džeko mogao doci do prilika.

Svakako bi remi bio jako pozitivan rezultat, jer Mainz uopste nije slaba ekipa ove sezone.

smisao za humor=0 :mrgreen:
"Like a krme in Teheran."

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 21 jan 2011, 19:04

Frutek je napisao/la:
fahrenheit je napisao/la: gdje ces uvesti red izmedju ove djecurlije. To je ko' kad bi na teraviji bacio kesu bonboni na pod i ocekivao da nece skociti na sedždu prije vremena.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovo definitivno najjace :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 22 jan 2011, 00:27

Ja mislim da bi ovaj lik trebao pisati odmah u ovu temu :lol: :lol:
Chelsea_CBH je napisao/la:
Ancelotti pokušava od hrđe napraviti glanc novo željezo, ne može to tako. Gdje su naši plemeniti metali iz 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 i 2009 ???
RIP SALE VILENJAK

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 22 jan 2011, 13:46

king1000 je napisao/la:pozdrav svim šišmišima najbolji ste mi klub poslije liverpoola i želim vam sreću u narednim utakmicama koje slijede u prvenstvu te da dobijete schalke i odete korak dalje možda i dva 8-) :D
Mislim da ovaj covjek zasluzuje postovanje jer je simatizer mnogo klubova :mrgreen: :lol:
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 23 jan 2011, 00:51

Koliko on klubova simpatiše,toliko ja dlaka imam na glavi.
You'll never walk alone.

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 23 jan 2011, 00:54

volimliverpool je napisao/la:Koliko on klubova simpatiše,toliko ja dlaka imam na glavi.
ti si izgleda malo procelav :D
"Like a krme in Teheran."

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 jan 2011, 01:14

fahrenheit je napisao/la:
volimliverpool je napisao/la:Koliko on klubova simpatiše,toliko ja dlaka imam na glavi.
ti si izgleda malo procelav :D
Nije, nego ima bujnu kosu kao taj "tvoj" na avataru. :D
Vom Jäger zum Gejagten

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 23 jan 2011, 01:17

eba on u Arsenal i moj drug Cesc bi mu dao lopta koliko oće da da Spahić trebo doć ja odma kupio pivo i slavim sa Sagna i Arshavin kad ono mudo marijan ništa a poradovo se :lol:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 23 jan 2011, 01:20

:lol: :lol: :lol: :lol:
PostPostao/la Yugoslavia dana 30 dec 2010, 23:11
Ko je Pajo,jel to neki naš?Neznam baš puno o mladima našim fudbalerima iz mladi tim samo moj rođak Rahimić,Džeko,Pjanić,Spahić,Ibrikić,Salihović,Ibišević,moj rođaka prijatelj i drug Begović i Mujčin,Baljić,Sliškovich,Bendtner i tako i Ronaldo al onaj stari iz Corintians sa football manager 2010.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 jan 2011, 17:19

joko je napisao/la:ne brinem za džeku, bit če najbolji strijelac lige već iduće sezone. ovoj ekipi fali timski duh,sve plaćenici svak igra neku svoju utakmicu, meni je žao što nije otišao u tottenham,njima fali napadač a imo bi mu ko dodavat lopte, posebno hrvatski maradona modrić
WTF šta se dešava jesam to ja nešto propustio ko da sam spavao zimski san i probudio se u svijetu gdje svi hvale Modrića :roll: :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jan 2011, 17:22

LBJ MVP je napisao/la:
joko je napisao/la:ne brinem za džeku, bit če najbolji strijelac lige već iduće sezone. ovoj ekipi fali timski duh,sve plaćenici svak igra neku svoju utakmicu, meni je žao što nije otišao u tottenham,njima fali napadač a imo bi mu ko dodavat lopte, posebno hrvatski maradona modrić
WTF šta se dešava jesam to ja nešto propustio ko da sam spavao zimski san i probudio se u svijetu gdje svi hvale Modrića :roll: :lol:
Ja bas htio da ovo postavim :mrgreen: :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 23 jan 2011, 19:06

noah je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
bosanac723 je napisao/la:
I to standardan, cijelih 90 minuta :mrgreen:
Je li skakao do neba na zagrijavanju?
Jest covjek skace kao kozorog, ako nadjem sliku postavit cu je :mrgreen:
evo nasao sam na stranici Panserraikosa: :mrgreen:

slika
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 jan 2011, 23:26

harishp je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Hare smiri malo Bogati. Zakacio si za Lovrena kao da ti je kevu hebo. U Kupu nema registracije za brojeve na dresu i to je jedini razlog zasto Pjanic nije nosio 8. U prvoj postavi moraju igraci imati brojeve od 1 do 11, takva su pravila. Bolje da ispadnemo iz kupa, bitnije je uzet prvenstvo. Mada je Puel morao ici na pohod svih natjecanja jer ima dovoljnu rotaciju i odlicnu klupu, ali covjek je dokazani budalas. Volio bih da Real pobjedimo u LP i da osvojimo prvenstvo, ali necu ni zalit ako ostanemo bez trofeja jer ce jedino tako Puel dobiti otkaz.
Ti ga bas branis kao da ti kevu jos hebe.
Kad nalete jace ekipe i opet se prospu poeni bezveze,Zbog gresaka odbrane kao i onog nenadrtalca od trenera.Onda ce se biti kasno kajati.
Za brojeve se zna u vezi kupa,ali je cisto bezobrazno i nezahvalno na taj nacin se ponasati prema svojim igracima.
boLi gLava :mrgreen:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 23 jan 2011, 23:28

edin_tm87 je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol:
PostPostao/la Yugoslavia dana 30 dec 2010, 23:11
Ko je Pajo,jel to neki naš?Neznam baš puno o mladima našim fudbalerima iz mladi tim samo moj rođak Rahimić,Džeko,Pjanić,Spahić,Ibrikić,Salihović,Ibišević,moj rođaka prijatelj i drug Begović i Mujčin,Baljić,Sliškovich,Bendtner i tako i Ronaldo al onaj stari iz Corintians sa football manager 2010.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kopac, hodi kod mene da treniras kopanje, dzaba i opremu dobijes !
Jel ovo trebalo biti smijesno :roll:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 24 jan 2011, 01:01

Jbg,prelistavao malo teme ;)

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 24 jan 2011, 13:43

Chelsea_CBH je napisao/la:Izgleda da je ipak konačno i službeno. Modrić ode u Barcelonu za 50 milijuna eura. Kuku sad Tottenhamu bez njega.
:mrgreen:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 24 jan 2011, 14:43

apocalyps je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Takvi nam igrači trebaju, kao Ruud, što su spremni čak iz svog džepa platiti da bi igrali za bijeli dres.. Svaka čast na potezu!
Kao sto je Krasić sam platio avionsku kartu da bi mogao doći u Torino na predstavljanje igrača. :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Gistro_Bancho je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Evo vec igram trecu sezonu ML-e i ono sto sam primijetio da mi je nekolicina igraca svaku tekmu neraspolozena, konstantno je strelica okrenuta prema dole, sto oznacava najmanji nivo raspolozenja. :?

Mene zanima, je li neko imao takvu situaciju i ako zna u cemu je problem? Postoji li ikako mogucnost da se to popravi?

Postoji. Okreni monitor naopako :)
:lol: :lol: :lol: :lol:
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 jan 2011, 23:07

mandraX je napisao/la:
harishp je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Hare smiri malo Bogati. Zakacio si za Lovrena kao da ti je kevu hebo. U Kupu nema registracije za brojeve na dresu i to je jedini razlog zasto Pjanic nije nosio 8. U prvoj postavi moraju igraci imati brojeve od 1 do 11, takva su pravila. Bolje da ispadnemo iz kupa, bitnije je uzet prvenstvo. Mada je Puel morao ici na pohod svih natjecanja jer ima dovoljnu rotaciju i odlicnu klupu, ali covjek je dokazani budalas. Volio bih da Real pobjedimo u LP i da osvojimo prvenstvo, ali necu ni zalit ako ostanemo bez trofeja jer ce jedino tako Puel dobiti otkaz.
Ti ga bas branis kao da ti kevu jos hebe.
Kad nalete jace ekipe i opet se prospu poeni bezveze,Zbog gresaka odbrane kao i onog nenadrtalca od trenera.Onda ce se biti kasno kajati.
Za brojeve se zna u vezi kupa,ali je cisto bezobrazno i nezahvalno na taj nacin se ponasati prema svojim igracima.
boLi gLava :mrgreen:
Ovo nije iskreno nimalo smijesno, al sigurno ti nekako ispalo komicno. :) Plus nema nikakve logike u njegovoj provokaciji. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 jan 2011, 23:07

alfarouqaminu je napisao/la:
-Paja je napisao/la: Diaby, Song, Wilshare, Fabregas, Ramsey, Nasri, Rosicky, Denilson, Essien, Lampard, Meireles, Leiva, Anderson, Gerard, Van Der Vart, Silva, Yaya Toure, De Jong, Ashley Young, Giggs, Scholes, Pienar, Arteta, N Zogbia, Parker, Hleb, Milner, Barry, Albrighton, Felaini, Benayon, Tiote, Ben Arfa, Thomas, Bilyatedinov, Adam, Dembele, Obina, Ped.ersen, Carrick, NZonzi itd itd. mogao bi sad nabrajati do sutra Modric ti je igrac nesto kvalitetniji od Milijasa znaci prosjek.
leiva bolji od modrica, ti se iskreno salis ili malo zajebavas :lol: :lol:
-Paja je napisao/la:slika

lobotomijaaaaaaaa

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.