fahrenheit je napisao/la: gdje ces uvesti red izmedju ove djecurlije. To je ko' kad bi na teraviji bacio kesu bonboni na pod i ocekivao da nece skociti na sedždu prije vremena.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- fahrenheit
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:Post od danas,izgleda da se covjek tek probudio iz kome i nije upoznat sa cinjenicom da je Dzeko presao u City![]()
![]()
![]()
fahrenheit je napisao/la:Ma ne moze sa ovako sedbicnom ekipom nikako igrati. Svi igraju za sebe, a Diego i kad dodaje izgleda da vidi samo Grafitea u napadu. Jedino Schafer ako nesto napravi po boku uz pomoc Mandzukica, koji izgleda ulazi u formu, tad bi Džeko mogao doci do prilika.
Svakako bi remi bio jako pozitivan rezultat, jer Mainz uopste nije slaba ekipa ove sezone.
smisao za humor=0
"Like a krme in Teheran."
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ovo definitivno najjaceFrutek je napisao/la:fahrenheit je napisao/la: gdje ces uvesti red izmedju ove djecurlije. To je ko' kad bi na teraviji bacio kesu bonboni na pod i ocekivao da nece skociti na sedždu prije vremena.
![]()
![]()
![]()
![]()
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Ja mislim da bi ovaj lik trebao pisati odmah u ovu temu
Chelsea_CBH je napisao/la:
Ancelotti pokušava od hrđe napraviti glanc novo željezo, ne može to tako. Gdje su naši plemeniti metali iz 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 i 2009 ???
RIP SALE VILENJAK
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Mislim da ovaj covjek zasluzuje postovanje jer je simatizer mnogo klubovaking1000 je napisao/la:pozdrav svim šišmišima najbolji ste mi klub poslije liverpoola i želim vam sreću u narednim utakmicama koje slijede u prvenstvu te da dobijete schalke i odete korak dalje možda i dva![]()
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Koliko on klubova simpatiše,toliko ja dlaka imam na glavi.
You'll never walk alone.
- fahrenheit
- Kontakt:
ti si izgleda malo procelavvolimliverpool je napisao/la:Koliko on klubova simpatiše,toliko ja dlaka imam na glavi.
"Like a krme in Teheran."
Nije, nego ima bujnu kosu kao taj "tvoj" na avataru.fahrenheit je napisao/la:ti si izgleda malo procelavvolimliverpool je napisao/la:Koliko on klubova simpatiše,toliko ja dlaka imam na glavi.
Vom Jäger zum Gejagten
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
eba on u Arsenal i moj drug Cesc bi mu dao lopta koliko oće da da Spahić trebo doć ja odma kupio pivo i slavim sa Sagna i Arshavin kad ono mudo marijan ništa a poradovo se 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
PostPostao/la Yugoslavia dana 30 dec 2010, 23:11
Ko je Pajo,jel to neki naš?Neznam baš puno o mladima našim fudbalerima iz mladi tim samo moj rođak Rahimić,Džeko,Pjanić,Spahić,Ibrikić,Salihović,Ibišević,moj rođaka prijatelj i drug Begović i Mujčin,Baljić,Sliškovich,Bendtner i tako i Ronaldo al onaj stari iz Corintians sa football manager 2010.
WTF šta se dešava jesam to ja nešto propustio ko da sam spavao zimski san i probudio se u svijetu gdje svi hvale Modrićajoko je napisao/la:ne brinem za džeku, bit če najbolji strijelac lige već iduće sezone. ovoj ekipi fali timski duh,sve plaćenici svak igra neku svoju utakmicu, meni je žao što nije otišao u tottenham,njima fali napadač a imo bi mu ko dodavat lopte, posebno hrvatski maradona modrić
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja bas htio da ovo postavimLBJ MVP je napisao/la:WTF šta se dešava jesam to ja nešto propustio ko da sam spavao zimski san i probudio se u svijetu gdje svi hvale Modrićajoko je napisao/la:ne brinem za džeku, bit če najbolji strijelac lige već iduće sezone. ovoj ekipi fali timski duh,sve plaćenici svak igra neku svoju utakmicu, meni je žao što nije otišao u tottenham,njima fali napadač a imo bi mu ko dodavat lopte, posebno hrvatski maradona modrić![]()
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
evo nasao sam na stranici Panserraikosa:noah je napisao/la:Jest covjek skace kao kozorog, ako nadjem sliku postavit cu jeCartman je napisao/la:Je li skakao do neba na zagrijavanju?bosanac723 je napisao/la:
I to standardan, cijelih 90 minuta

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
boLi gLavaharishp je napisao/la:Ti ga bas branis kao da ti kevu jos hebe.BIHfan je napisao/la:Hare smiri malo Bogati. Zakacio si za Lovrena kao da ti je kevu hebo. U Kupu nema registracije za brojeve na dresu i to je jedini razlog zasto Pjanic nije nosio 8. U prvoj postavi moraju igraci imati brojeve od 1 do 11, takva su pravila. Bolje da ispadnemo iz kupa, bitnije je uzet prvenstvo. Mada je Puel morao ici na pohod svih natjecanja jer ima dovoljnu rotaciju i odlicnu klupu, ali covjek je dokazani budalas. Volio bih da Real pobjedimo u LP i da osvojimo prvenstvo, ali necu ni zalit ako ostanemo bez trofeja jer ce jedino tako Puel dobiti otkaz.
Kad nalete jace ekipe i opet se prospu poeni bezveze,Zbog gresaka odbrane kao i onog nenadrtalca od trenera.Onda ce se biti kasno kajati.
Za brojeve se zna u vezi kupa,ali je cisto bezobrazno i nezahvalno na taj nacin se ponasati prema svojim igracima.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jel ovo trebalo biti smijesnoedin_tm87 je napisao/la:Kopac, hodi kod mene da treniras kopanje, dzaba i opremu dobijes !NYKnicks Fan je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
PostPostao/la Yugoslavia dana 30 dec 2010, 23:11
Ko je Pajo,jel to neki naš?Neznam baš puno o mladima našim fudbalerima iz mladi tim samo moj rođak Rahimić,Džeko,Pjanić,Spahić,Ibrikić,Salihović,Ibišević,moj rođaka prijatelj i drug Begović i Mujčin,Baljić,Sliškovich,Bendtner i tako i Ronaldo al onaj stari iz Corintians sa football manager 2010.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jbg,prelistavao malo teme 
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Chelsea_CBH je napisao/la:Izgleda da je ipak konačno i službeno. Modrić ode u Barcelonu za 50 milijuna eura. Kuku sad Tottenhamu bez njega.
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
apocalyps je napisao/la:Kao sto je Krasić sam platio avionsku kartu da bi mogao doći u Torino na predstavljanje igrača.Toxicity je napisao/la:Takvi nam igrači trebaju, kao Ruud, što su spremni čak iz svog džepa platiti da bi igrali za bijeli dres.. Svaka čast na potezu!![]()
![]()
![]()
![]()
Gistro_Bancho je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Evo vec igram trecu sezonu ML-e i ono sto sam primijetio da mi je nekolicina igraca svaku tekmu neraspolozena, konstantno je strelica okrenuta prema dole, sto oznacava najmanji nivo raspolozenja.![]()
Mene zanima, je li neko imao takvu situaciju i ako zna u cemu je problem? Postoji li ikako mogucnost da se to popravi?
Postoji. Okreni monitor naopako
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Ovo nije iskreno nimalo smijesno, al sigurno ti nekako ispalo komicno.mandraX je napisao/la:boLi gLavaharishp je napisao/la:Ti ga bas branis kao da ti kevu jos hebe.BIHfan je napisao/la:Hare smiri malo Bogati. Zakacio si za Lovrena kao da ti je kevu hebo. U Kupu nema registracije za brojeve na dresu i to je jedini razlog zasto Pjanic nije nosio 8. U prvoj postavi moraju igraci imati brojeve od 1 do 11, takva su pravila. Bolje da ispadnemo iz kupa, bitnije je uzet prvenstvo. Mada je Puel morao ici na pohod svih natjecanja jer ima dovoljnu rotaciju i odlicnu klupu, ali covjek je dokazani budalas. Volio bih da Real pobjedimo u LP i da osvojimo prvenstvo, ali necu ni zalit ako ostanemo bez trofeja jer ce jedino tako Puel dobiti otkaz.
Kad nalete jace ekipe i opet se prospu poeni bezveze,Zbog gresaka odbrane kao i onog nenadrtalca od trenera.Onda ce se biti kasno kajati.
Za brojeve se zna u vezi kupa,ali je cisto bezobrazno i nezahvalno na taj nacin se ponasati prema svojim igracima.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
alfarouqaminu je napisao/la:leiva bolji od modrica, ti se iskreno salis ili malo zajebavas-Paja je napisao/la: Diaby, Song, Wilshare, Fabregas, Ramsey, Nasri, Rosicky, Denilson, Essien, Lampard, Meireles, Leiva, Anderson, Gerard, Van Der Vart, Silva, Yaya Toure, De Jong, Ashley Young, Giggs, Scholes, Pienar, Arteta, N Zogbia, Parker, Hleb, Milner, Barry, Albrighton, Felaini, Benayon, Tiote, Ben Arfa, Thomas, Bilyatedinov, Adam, Dembele, Obina, Ped.ersen, Carrick, NZonzi itd itd. mogao bi sad nabrajati do sutra Modric ti je igrac nesto kvalitetniji od Milijasa znaci prosjek.![]()
-Paja je napisao/la:
lobotomijaaaaaaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.