Ekstremi su ti koji kvare sliku grada.
I imaš one koji pričaju o BL kao i onaj o Sa. Nije bio, al pričaju tako je....i kako može biti drugačije, neće naši slagati

Pa čovjek je u pravu, Banja Luka i jeste jedan od najljepših gradova Bosne i HercegovineSimpatizer je napisao/la: ↑28 sep 2021, 11:53MOLS: "Banja Luka je prelijep grad sa jako ljubaznim ljudima. Osjećam se odlično u ovom gradu, a što se tiče kluba, imam samo riječi hvale. Zaista me svi podržavaju, moji saigrači, treneri, navijači... Drago mi je što sam dio ove porodice".
Pametnom dovoljno.![]()
Hvala redakciji ss.ba za intervju sa ljudinom.
Cestitamo sto ga niste roknuli sto je musliman, nevjerovatno postignuceTristan je napisao/la: ↑28 sep 2021, 11:58Kada sam došao u Banjaluku svi su govorili da ću imati problem, ali nisam imao niti jedan mali problem, čak su me u Banjaluci najbolje do sada gledali u životu. Ja sam im zahvala na tome i zbog toga sam zavolio Banjaluku. Svi su govorili da će mi biti teško što idem tamo baš zbog toga što sam u vjeri i što sam musliman, ali iskreno svi su prema meni bili i više nego dobro. Svako bira svoj put, ali vjera je najljepši i jedini put", rekao je fudbaler Olimpije Almedin Ziljkić.
Vi ste onog nekog Srbina sto je igrao u Velezu tukli u kafani.killafrommanilla je napisao/la: ↑28 sep 2021, 12:12Cestitamo sto ga niste roknuli sto je musliman, nevjerovatno postignuceTristan je napisao/la: ↑28 sep 2021, 11:58Kada sam došao u Banjaluku svi su govorili da ću imati problem, ali nisam imao niti jedan mali problem, čak su me u Banjaluci najbolje do sada gledali u životu. Ja sam im zahvala na tome i zbog toga sam zavolio Banjaluku. Svi su govorili da će mi biti teško što idem tamo baš zbog toga što sam u vjeri i što sam musliman, ali iskreno svi su prema meni bili i više nego dobro. Svako bira svoj put, ali vjera je najljepši i jedini put", rekao je fudbaler Olimpije Almedin Ziljkić.
Ćekaj, ćekaj, jesu istupili?
Upravo se ovakvim nepravdama i podiže atmosfera do usijanja pa može da padne i mrtva glava nedaj Bože ..Shategabri je napisao/la: ↑28 sep 2021, 11:11Nije delegat vidio, kakvo utrčavanje, bacilo se par petardi i baklji i tjt![]()
Rudarovi navijači, naravno, poznati huligani![]()
Jel cucno gospodin konacno
Kunem se Bogom da ga nisam ni primjetio na terenu neku večer da ima uopšte taj crnac ...pročitao u mediijima poslije, eto toliko je bio dobar
Šta je bilo kad si se probudio?Kockoglavi je napisao/la: ↑28 sep 2021, 12:42aha![]()
Nije "jedan od" vec najljepsi grad Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.obrijanopile je napisao/la: ↑28 sep 2021, 12:05Pa čovjek je u pravu, Banja Luka i jeste jedan od najljepših gradova Bosne i HercegovineSimpatizer je napisao/la: ↑28 sep 2021, 11:53MOLS: "Banja Luka je prelijep grad sa jako ljubaznim ljudima. Osjećam se odlično u ovom gradu, a što se tiče kluba, imam samo riječi hvale. Zaista me svi podržavaju, moji saigrači, treneri, navijači... Drago mi je što sam dio ove porodice".
Pametnom dovoljno.![]()
Hvala redakciji ss.ba za intervju sa ljudinom.![]()
E al Tutinu...
Ako je po tvom mišljenju najljepši grad u Bosni i Hercegovini logično je da je najljepši i u manjem bosanskohercegovačkom entitetu, ako me razumiješ jer je to jedan od dva entiteta koji uz Distrikt Brčko čini državu Bosnu i Hercegovinu. Banja Luka sigurno spada u grupu najljepših gradova jedne nam jedineSimpatizer je napisao/la: ↑28 sep 2021, 12:55Nije "jedan od" vec najljepsi grad Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.obrijanopile je napisao/la: ↑28 sep 2021, 12:05Pa čovjek je u pravu, Banja Luka i jeste jedan od najljepših gradova Bosne i HercegovineSimpatizer je napisao/la: ↑28 sep 2021, 11:53MOLS: "Banja Luka je prelijep grad sa jako ljubaznim ljudima. Osjećam se odlično u ovom gradu, a što se tiče kluba, imam samo riječi hvale. Zaista me svi podržavaju, moji saigrači, treneri, navijači... Drago mi je što sam dio ove porodice".
Pametnom dovoljno.![]()
![]()
Kada ovako lijepo kazes, Boga mi, mogu se i složiti sa tobom. Samo je bitno finim pristupom objasniti i onda je sve lakse.Simpatizer je napisao/la: ↑28 sep 2021, 12:55Nije "jedan od" vec najljepsi grad Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.obrijanopile je napisao/la: ↑28 sep 2021, 12:05
Pa čovjek je u pravu, Banja Luka i jeste jedan od najljepših gradova Bosne i Hercegovine![]()
![]()
Simpatizer je napisao/la: ↑28 sep 2021, 12:55Nije "jedan od" vec najljepsi grad Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.obrijanopile je napisao/la: ↑28 sep 2021, 12:05Pa čovjek je u pravu, Banja Luka i jeste jedan od najljepših gradova Bosne i HercegovineSimpatizer je napisao/la: ↑28 sep 2021, 11:53MOLS: "Banja Luka je prelijep grad sa jako ljubaznim ljudima. Osjećam se odlično u ovom gradu, a što se tiče kluba, imam samo riječi hvale. Zaista me svi podržavaju, moji saigrači, treneri, navijači... Drago mi je što sam dio ove porodice".
Pametnom dovoljno.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 11 gostiju.