Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ti si bolestan lik.
-
- Kontakt:
To niko ne spori, da mi nismo doveli adekvatna pojacanja, ali ako vec nismo jaki neka se sudi 50-50 i neka izgubimo posteno, nikakav problem.avenija je napisao/la: ↑28 sep 2021, 18:05Svi su krivi, sve je to zavjera protiv Veleza, nije kriv Hasic i uprava sto nisu doveli pojacanje nijedno..kriv je Sabrija i Vico sto Borcu za citavo drugo poluvrijeme niste mogli doci do 16, sto imate 11 igraca pa pojedini kolabiraju kao Radovac jer mora igrati nema mu dovedene zamjene..Nista vi nista krivi..sve je to urota protiv Veleza.
Dajte realnosti nema niko nista protiv vas ali morate pogledati istini u oci.
Isto kao sto ti ne mozes sporiti da nisi promijenio plocu za novi travnjak i malo farbe, jbg, samo mu u Vicu ne diraj
-
- Kontakt:
Mogu da nas mrze ili da nas vole. Mozemo biti simpatični ili ne.
Jedno je sigurno, a to je da ova ekipa ima ideju i organizaciju na najvišem nivou. Priuštiti sebi luksuz da imaš B tim u 1. Federalnoj ne može svako. Cak ni klubovi sa mnogo dužom tradicijom.
Po uzoru na njemačke ili spanske klubove koji imaju svoje B timove u nižim ligama.
Mnogi jedva održavaju prvi tim, muku muče a mi jedan u federalnoj i još jedan...
Jedno je sigurno, a to je da ova ekipa ima ideju i organizaciju na najvišem nivou. Priuštiti sebi luksuz da imaš B tim u 1. Federalnoj ne može svako. Cak ni klubovi sa mnogo dužom tradicijom.
Po uzoru na njemačke ili spanske klubove koji imaju svoje B timove u nižim ligama.
Mnogi jedva održavaju prvi tim, muku muče a mi jedan u federalnoj i još jedan...

Otac ih yebo kriminalni. Svi će goriti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Da živimo u normalnoj državi ovaj lik bi bio negdje pod 24satnim nadzorom, ovako moramo trpit' yebiga...
Treba seljacine izbaciti ili ih skroz ugasiti, i mirna bosnatutankamon1905 je napisao/la: ↑28 sep 2021, 17:54Ovo je istina. Nekakav su seljakluk dovukli sa sobom iz druge lige i dugo ce potrajat dok se toga uspiju riješit
Bio u njoj nedavno duboko se razočarao, Mostar je za ono Pariz licno.Simpatizer je napisao/la: ↑28 sep 2021, 12:55Nije "jedan od" vec najljepsi grad Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.obrijanopile je napisao/la: ↑28 sep 2021, 12:05Pa čovjek je u pravu, Banja Luka i jeste jedan od najljepših gradova Bosne i HercegovineSimpatizer je napisao/la: ↑28 sep 2021, 11:53MOLS: "Banja Luka je prelijep grad sa jako ljubaznim ljudima. Osjećam se odlično u ovom gradu, a što se tiče kluba, imam samo riječi hvale. Zaista me svi podržavaju, moji saigrači, treneri, navijači... Drago mi je što sam dio ove porodice".
Pametnom dovoljno.![]()
Hvala redakciji ss.ba za intervju sa ljudinom.![]()
![]()
Velež je izgubio od Slobode kući, riječi niko nije rekao nego čestitao Slobodi.avenija je napisao/la: ↑28 sep 2021, 18:05Svi su krivi, sve je to zavjera protiv Veleza, nije kriv Hasic i uprava sto nisu doveli pojacanje nijedno..kriv je Sabrija i Vico sto Borcu za citavo drugo poluvrijeme niste mogli doci do 16, sto imate 11 igraca pa pojedini kolabiraju kao Radovac jer mora igrati nema mu dovedene zamjene..Nista vi nista krivi..sve je to urota protiv Veleza.
Dajte realnosti nema niko nista protiv vas ali morate pogledati istini u oci.
Ista stvar je i sa Rudarom, zijanili - čestitali.
Ne bi bio problem ni sa Banjalučanima da su fer i korektno pobjedili.
- Beduin
- Kontakt:
Sloboda nije kaznjena za onaj transparent "Savez + sudije = Azmir Husic" ❤
Mi smo dobri i sa Vicom i sa 4R.
Zeljo je trebao drasticnije biti kaznjen jer je zabranjeno konstantno skandirati protiv Saveza, a stadion im napravio. Sta tek da nije? Ko Mevlid bi hodali oko zgrade Saveza
Mi smo dobri i sa Vicom i sa 4R.
Zeljo je trebao drasticnije biti kaznjen jer je zabranjeno konstantno skandirati protiv Saveza, a stadion im napravio. Sta tek da nije? Ko Mevlid bi hodali oko zgrade Saveza
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Hladno prenose Borca protiv Stupcanice 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Lijepa bh telecom premijer liga
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
neakav crni dim iznad vrapcica. Ili nisu istupili ili opet skidaju izolaciju s kablova...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Svrakino

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑28 sep 2021, 18:18Mogu da nas mrze ili da nas vole. Mozemo biti simpatični ili ne.

- Beduin
- Kontakt:
Ni oni jos uvijek ne vjeruju da postojetutankamon1905 je napisao/la: ↑28 sep 2021, 18:49Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑28 sep 2021, 18:18Mogu da nas mrze ili da nas vole. Mozemo biti simpatični ili ne.80 posto ljudi u BiH ni ne zna da postojite, a ne da vas neko mrzi
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Pa dobro, malo pretjerujes da bi ispao zanimljiv.tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 sep 2021, 18:49Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑28 sep 2021, 18:18Mogu da nas mrze ili da nas vole. Mozemo biti simpatični ili ne.80 posto ljudi u BiH ni ne zna da postojite, a ne da vas neko mrzi
Ali danas svi imaju internet i tv te su čuli za lidera prvenstva.
-
- Kontakt:
I vi isto mislite da ne postojimo, ali pogled na tabelu i međunarodni omjer zaboli vas više nego šupalj zub uglavi.Beduin je napisao/la: ↑28 sep 2021, 18:52Ni oni jos uvijek ne vjeruju da postojetutankamon1905 je napisao/la: ↑28 sep 2021, 18:49Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑28 sep 2021, 18:18Mogu da nas mrze ili da nas vole. Mozemo biti simpatični ili ne.80 posto ljudi u BiH ni ne zna da postojite, a ne da vas neko mrzi
![]()
Jutros si možda pogledao tabelu na kojoj je -9