Jako perverzna slika
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

HAHAHHAHAHHA,vidi benzeme sto je zinoB0SANAC je napisao/la:
Jako perverzna slika![]()

Dosadan si vise sa tim..losmi je napisao/la:Ocajni navijac Reala,pokusao da se ubije,posto je po njemu vec izgubljena sezona,ali na srecu nije uspeo.
http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanim ... reko-njega

Kao sto je Krasić sam platio avionsku kartu da bi mogao doći u Torino na predstavljanje igrača.Toxicity je napisao/la:Takvi nam igrači trebaju, kao Ruud, što su spremni čak iz svog džepa platiti da bi igrali za bijeli dres.. Svaka čast na potezu!
Juve koliko se potrosio ljetosapocalyps je napisao/la:Kao sto je Krasić sam platio avionsku kartu da bi mogao doći u Torino na predstavljanje igrača.Toxicity je napisao/la:Takvi nam igrači trebaju, kao Ruud, što su spremni čak iz svog džepa platiti da bi igrali za bijeli dres.. Svaka čast na potezu!![]()
![]()
![]()
![]()
NormalnoLos_Blanos2 je napisao/la:Juve koliko se potrosio ljetosapocalyps je napisao/la:Kao sto je Krasić sam platio avionsku kartu da bi mogao doći u Torino na predstavljanje igrača.Toxicity je napisao/la:Takvi nam igrači trebaju, kao Ruud, što su spremni čak iz svog džepa platiti da bi igrali za bijeli dres.. Svaka čast na potezu!![]()
![]()
![]()
![]()
nije imao da plati kartu.
Ja sam cuo da cuvaju zaradu od LP dok ne dodje novaLos_Blanos2 je napisao/la:@apocalyps
A izgleda su nesto zaradili u Ligi Prvakapa su doveli Tonia na probu, mozda prodju u 1/4 finala LP, opsssss stara stozina se vec povredila..
apocalyps je napisao/la:Ja sam cuo da cuvaju zaradu od LP dok ne dodje novaLos_Blanos2 je napisao/la:@apocalyps
A izgleda su nesto zaradili u Ligi Prvakapa su doveli Tonia na probu, mozda prodju u 1/4 finala LP, opsssss stara stozina se vec povredila..
.A na banci zarada jos od 98 god.Istrugala se
Ne smijem ni ja viseLos_Blanos2 je napisao/la:apocalyps je napisao/la:Ja sam cuo da cuvaju zaradu od LP dok ne dodje novaLos_Blanos2 je napisao/la:@apocalyps
.A na banci zarada jos od 98 god.Istrugala se
necemo vise o staroj udovici, da nebi dosli ovi spamati spominjati nekakve golove Del Pijera, nisu oni krivi sto im klub slabiji od Napolija o Villareala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.