Pa dovedi onda trenercinu i izlijeci frustracije.Ne bude li pozitivnih promjena ''torpeduj se''Analitico je napisao/la:Na sta bi forum a i sam zivot i smisao istog licili kada bi svi imali isto misljenje? Jednostavno kada je objavljeno da ce Safet Susic preuzti reprezentaciju BIH meni je to omdah postalo trn u oku i zaparalo i oci i usi jer prateci turski fudbal znam dobro koliko je on (ne)uspjesan kao trener. Toliko o tome. A dalji rezultati BIH od kada je preuzeo ovaj gospodin su izazvali samo frustracije i malo je toga sto ukazuje na pozitivne promjene.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Cuj torpeduj se.....oklen si ti sinko?
OK-len.Ako hoces mozes se i zeljeznicariti ili celiciti manje vise.Analitico je napisao/la:Cuj torpeduj se.....oklen si ti sinko?
Samo prvo sto zeza Hasagic kaze voli te trznut za koju cifru u kladjenju.
Drugo kao ''uvazena'' osoba sa sarenom kapom u kraljevskom dvoru.Bili bi pocastvovani da nam bas ti doneses te pozitivne promjene.Jedino ako ti te promijene na smatras dobitak na kladjenju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Safet velicanstveni izjavljuje:
"Ovo, (prijateljska utakmica sa Meksikom) ce biti vise od prijateljske utakmice"....
Pa hoce sine Safete, hoce i mora biti za tebe kad si usro i sefa i stanicu...Od onakve ekipe koju si preuzeo od Cire si napravio cirkus. Ne zna se ni ko pije ni ko placa niti ko sta i gdje igra..Nemas nikakav sistem, a igraci su na terenu sigurni ko sedmica na lotu......E moj Safete, ebo ti onaj dan kad si nakon 20 godina cekanja dosao u BIH pa pomognes ranjenom BH fudbalu.....
"Ovo, (prijateljska utakmica sa Meksikom) ce biti vise od prijateljske utakmice"....
Pa hoce sine Safete, hoce i mora biti za tebe kad si usro i sefa i stanicu...Od onakve ekipe koju si preuzeo od Cire si napravio cirkus. Ne zna se ni ko pije ni ko placa niti ko sta i gdje igra..Nemas nikakav sistem, a igraci su na terenu sigurni ko sedmica na lotu......E moj Safete, ebo ti onaj dan kad si nakon 20 godina cekanja dosao u BIH pa pomognes ranjenom BH fudbalu.....
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
e neka smo sa cirom bili sigurni protiv rijeke hahahahahahahahAnalitico je napisao/la:Safet velicanstveni izjavljuje:
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Fakat je da je ekipa nazadovala od safetovog preuzimanja.adnan_hzsa je napisao/la:e neka smo sa cirom bili sigurni protiv rijeke hahahahahahahahAnalitico je napisao/la:Safet velicanstveni izjavljuje:
Mozete vi tvrditi da safet ima nekih pozitivnih poteza, ali priznajte da ih je ciro imao mnogo vise.
Ustvari, treba priznat da safeta i ciru nemozemo stavljati u istu recenicu nikako.
Pogledajte sta dzeko kaze..da se isad sjeca cire u najtezim trenucima.Covjek ih moraliso protiv estonije koda igraju finale svjetskog prvenstva protiv brazila.
Kazete doveo besica, subasica, mujdzu ..ciro je doveo pjanica, medunjanina, begovica...
Sto se tice utakmica protiv rumuna, moje uzbudjenje je nikakvo..ne ocekujem puno
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Zar je Ciro uticao na dovodjenje PjanicaMOZAK je napisao/la:
Fakat je da je ekipa nazadovala od safetovog preuzimanja.
Mozete vi tvrditi da safet ima nekih pozitivnih poteza, ali priznajte da ih je ciro imao mnogo vise.
Ustvari, treba priznat da safeta i ciru nemozemo stavljati u istu recenicu nikako.
Pogledajte sta dzeko kaze..da se isad sjeca cire u najtezim trenucima.Covjek ih moraliso protiv estonije koda igraju finale svjetskog prvenstva protiv brazila.
Kazete doveo besica, subasica, mujdzu ..ciro je doveo pjanica, medunjanina, begovica...
Sto se tice utakmica protiv rumuna, moje uzbudjenje je nikakvo..ne ocekujem puno
A koje je to tolike promjene Ciro molim te imao.Ako je pozitivna promjena da mogu otici u hotel i slikat se sa igracima te malo i dizati atmosferu navijanjem u holu hotela onda stvarno....
Pa budi malo realan,2 kljucna igraca su nam van forme(Pjanic;Miske),a poslije Dzeke nemamo nijednog napadaca da ga ide...
Ne kontam koji klinac spominjete tog covjeka kad nije napravio nikakav rezultat sa nama.
A Safet je dosao u reprezentaciju, 6 mjeseci bio kao selektor, sjedio u Parizu i gladio jaja i nije nista napravio, izgubio 3 utakmcie sa najjacim sastavom i kad su mediji i svi poludili od kritika, on poceo da radi i dovodi mlade igrace sto je pozitivno ali sto je trebao uraditi cim je dosao u tim. no niti je sad te nove uigrau u tim a stare igrace je unistio....Ma reprezentacija ni na sta ne lici i ja nisam siguran da bi sad dobili ni Luxemburg
Evo budimo realni..vodimo zdrav dijalog, ali molim argumete, nema ovo ono.delija je napisao/la:Zar je Ciro uticao na dovodjenje PjanicaMOZAK je napisao/la:
Fakat je da je ekipa nazadovala od safetovog preuzimanja.
Sto se tice utakmica protiv rumuna, moje uzbudjenje je nikakvo..ne ocekujem puno.I sve te igrace je doveo na pritisak medija.Ni dan danas im ne zna imena..
A koje je to tolike promjene Ciro molim te imao.Ako je pozitivna promjena da mogu otici u hotel i slikat se sa igracima te malo i dizati atmosferu navijanjem u holu hotela onda stvarno....
Pa budi malo realan,2 kljucna igraca su nam van forme(Pjanic;Miske),a poslije Dzeke nemamo nijednog napadaca da ga ide...
Ne kontam koji klinac spominjete tog covjeka kad nije napravio nikakav rezultat sa nama.
Da ti kazem sta je ciro uradio, i usporedbu sa safetom.
Sjetimo se kakvu atmosferu je zateko ciro, a kakvu safet kod preuzimanja reprezentacije.Mislim da svi vrlo brzo zaboravljamo da je vladala opasnost da se neki igraci zauvjek oproste od reprezentaije, a neki poput pjanica opredjele za neku drugu.
Ciro je stvorio atmosferu, shvati to druze moj, a novinari su je samo prenjeli.On je zvao igrace, a neke je otjerao (bajic) koji su davno trebali biti otjerani.
Skandirala je citava drzava njegovo ime, jer nam je podario najvise radosti od kako postoji nasa reprezentacija, e sad reci da nije, slagaces
Nismo mogli proci jednu svjetsku silu, i sad nevalja nista.Jeli ciro kriv sto onda nije miske bio raspolozen ili sto dzeko i muslimovic nisu pogodili zicer.
Navodite rijeku, sta je sa katarom?
Navodite portugal, sta je sa francuskom? , (bez opaljenog metka pali)
Navodite igru iz slovacke, sta je sa igrom iz citavih proslih kvalifikacija.
Navodis atmosferu iz doba cire, safa i atmosfera ko nebo i zemlja
Naravno, nije ciro bio savrsen, imao je i on krivih poteza, ali se barem znalo da ima asa u rukavu.
Safet upropastava cjeli uspostavljeni sistem.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ovdje mnogi govore, koga je sve Sušić doveo u reprezentaciju, a bilo bi mnogo bolje pogledati koga je za ovo kratko vrijeme otjerao iz ove reprezentacije. Na kraju krajeva Sušić je selektor i on će odgovarati za rezultatski krah ili rezultatski uspjeh nacionalnog tima. Nadati se da je Sušić odgovorna osoba.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ma brate to su tipicna Bosanska razmisljanja.Imao je atmosferu jer je on dido- faca koji smije da psuje na tv-u a da ga niko ne cenzurise.To je po nasem poimanju legenda,mudar covjek i sl...Susicu je najveca greska bila sto je iza Cire dosao.Jer nasa raja poslije Cire misli da je najbolja taktika ".em ti mater"..Ja sam predvidja ovako nesto za bilo kojeg selektora koji dodje poslije Cire.MOZAK je napisao/la: Evo budimo realni..vodimo zdrav dijalog, ali molim argumete, nema ovo ono.
Sjetimo se kakvu atmosferu je zateko ciro, a kakvu safet kod preuzimanja reprezentacije.Mislim da svi vrlo brzo zaboravljamo da je vladala opasnost da se neki igraci zauvjek oproste od reprezentaije, a neki poput pjanica opredjele za neku drugu.
Ciro je stvorio atmosferu, shvati to druze moj, a novinari su je samo prenjeli.On je zvao igrace, a neke je otjerao (bajic) koji su davno trebali biti otjerani.
Skandirala je citava drzava njegovo ime, jer nam je podario najvise radosti od kako postoji nasa reprezentacija, e sad reci da nije, slagaces![]()
Nismo mogli proci jednu svjetsku silu, i sad nevalja nista.Jeli ciro kriv sto onda nije miske bio raspolozen ili sto dzeko i muslimovic nisu pogodili zicer.
Navodis atmosferu iz doba cire, safa i atmosfera ko nebo i zemlja![]()
Naravno, nije ciro bio savrsen, imao je i on krivih poteza, ali se barem znalo da ima asa u rukavu.
Pa on nas je bukvalno unazadio.Novinare je umazio,pustio da rade sta hoce i normalno cim dodje iole ozbiljniji trener i uvede im ogranicenja da ce oni dignuti nosine.A ako imas novinare protiv sebe odmah nemas ni atmosfere..
Jarane ti spominjes Ciru ko da smo 3 na Svjetskom bili...Kad sve uporedis zakljucak bude isti.Nismo se nikad kvalifikovali i uopste nije bitno ko nam je na klupi bio.Ciro nas nije odveo na svjetsko i nemas ti sta tu dizati njega u nebesa..
Sanse da nas Susic odvedu su 40% i na kraju ako nas ne dovede nece nista biti bolji ili gori od Cire.Pa nijedan nisu ostvarili cilj.Ako ista poslije Susica sljedecem selektoru ce znatno lakse biti
Zadnja izmjena: delija, dana/u 24 jan 2011, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ja yebote, gdje ces zvat nove igrace za prijateljske. Cekaj Rumuniju, pa nam onda opet serviraj prijatno iznenadjenje poput Mravca u Tirani.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
To sto je on psovao, to je njegova stvar, njegov karakter, isto kao sto je safetov karakter da se posvadja sa novinarima, ako mu kazu da je mozda nesto krivo uradio i ta isto objasnidelija je napisao/la:Ma brate to su tipicna Bosanska razmisljanja.Imao je atmosferu jer je on dido- faca koji smije da psuje na tv-u a da ga niko ne cenzurise.To je po nasem poimanju legenda,mudar covjek i sl...Susicu je najveca greska bila sto je iza Cire dosao.Jer nasa raja poslije Cire misli da je najbolja taktika ".em ti mater"..Ja sam predvidja ovako nesto za bilo kojeg selektora koji dodje poslije Cire.MOZAK je napisao/la: Evo budimo realni..vodimo zdrav dijalog, ali molim argumete, nema ovo ono.
Skandirala je citava drzava njegovo ime, jer nam je podario najvise radosti od kako postoji nasa reprezentacija, e sad reci da nije, slagaces![]()
Pa on nas je bukvalno unazadio.Novinare je umazio,pustio da rade sta hoce i normalno cim dodje iole ozbiljniji trener i uvede im ogranicenja da ce oni dignuti nosine.A ako imas novinare protiv sebe odmah nemas ni atmosfere..
Jarane ti spominjes Ciru ko da smo 3 na Svjetskom bili...Kad sve uporedis zakljucak bude isti.Nismo se nikad kvalifikovali i uopste nije bitno ko nam je na klupi bio.Ciro nas nije odveo na svjetsko i nemas ti sta tu dizati njega u nebesa..
Sanse da nas Susic odvedu su 40% i na kraju ako nas ne dovede nece nista biti bolji ili gori od Cire.Pa nijedan nisu ostvarili cilj.Ako ista poslije Susica sljedecem selektoru ce znatno lakse biti
Ciro je svima njima na terenu oko majke radio.
Okani se vise njegovog nastupa na tv-u, to nema veze sa taktikom i igrom.
Upravu si kad si rekao sta je najveci safetov problem..DOLAZAK POSLIJE CIRE
Cuj ciro nas unazadio, de majke ti, od kad ti pratis reprezentaciju, pa nismo mogli nize past, dno dotakli prije cirinog dolaska.
Ti mislis hajmo im mater, i da je to sva taktika.Taj covjek sta je god uzeo u ruke, malte ne , u zlato je pretvarao, mozes ga ti mrzit, ali je najbolji trener nase reprezentacije.
Safet je izgleda njegov kontrast
-
padobranac1978
- Kontakt:
jesi li ti stvarno MOZAK?Hajde navedi iz kvalifikacija kad je bio Ciro,koga smo pobijedili osim velicanstvene pobjede u Belgiji? Od svakog tima koji je jaci bio od nas u tim kvalifikacijama smo izgubili,osim Turaka kuciMOZAK je napisao/la:To sto je on psovao, to je njegova stvar, njegov karakter, isto kao sto je safetov karakter da se posvadja sa novinarima, ako mu kazu da je mozda nesto krivo uradio i ta isto objasnidelija je napisao/la:Ma brate to su tipicna Bosanska razmisljanja.Imao je atmosferu jer je on dido- faca koji smije da psuje na tv-u a da ga niko ne cenzurise.To je po nasem poimanju legenda,mudar covjek i sl...Susicu je najveca greska bila sto je iza Cire dosao.Jer nasa raja poslije Cire misli da je najbolja taktika ".em ti mater"..Ja sam predvidja ovako nesto za bilo kojeg selektora koji dodje poslije Cire.MOZAK je napisao/la: Evo budimo realni..vodimo zdrav dijalog, ali molim argumete, nema ovo ono.
Sanse da nas Susic odvedu su 40% i na kraju ako nas ne dovede nece nista biti bolji ili gori od Cire.Pa nijedan nisu ostvarili cilj.Ako ista poslije Susica sljedecem selektoru ce znatno lakse biti![]()
Ciro je svima njima na terenu oko majke radio.
Okani se vise njegovog nastupa na tv-u, to nema veze sa taktikom i igrom.
Upravu si kad si rekao sta je najveci safetov problem..DOLAZAK POSLIJE CIRE![]()
Cuj ciro nas unazadio, de majke ti, od kad ti pratis reprezentaciju, pa nismo mogli nize past, dno dotakli prije cirinog dolaska.
Ti mislis hajmo im mater, i da je to sva taktika.Taj covjek sta je god uzeo u ruke, malte ne , u zlato je pretvarao, mozes ga ti mrzit, ali je najbolji trener nase reprezentacije.
Safet je izgleda njegov kontrast
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
De padobranac, ne prosipaj se.
Nemas argumente.
De ti meni reci koga smo imali u grupi,ustvari to sebi reci!
Danas nam je bod iz tirane ko kuca, a et dobili smo tamo neku belgiju, estoniju..nismo mogli dobiti spaniju
Atmosfera je bila takva jer smo bili jaki, jer se dobro igralo, ginulo se..zato se 20 000 ljudi natiskivalo na stadionu, a jos toliko ih bilo ispred stadiona.
Baki svaka cast, bio je jako dobar, nekad mozda i naivan, al baraz je veci uspjeh, dalje se doslo i bolje se igralo.
Nema se smisla raspravljati kad nisi realan.
Ciro je kriv sto nije naredio spahicu, muratovicu i rahimicu da odrade kartone protiv estonije, sto nije ogranicio mir reprezentativcima, ali sve ostalo, treba mu kapu skinuti.
Safet izgleda radi, jer je shvatio da mu se nece oprostiti neuspjeh.
DaBogDa ispeko zanat na nasoj reprezentaciji i odveo nas na evropsko, et
Nemas argumente.
Danas nam je bod iz tirane ko kuca, a et dobili smo tamo neku belgiju, estoniju..nismo mogli dobiti spaniju
Atmosfera je bila takva jer smo bili jaki, jer se dobro igralo, ginulo se..zato se 20 000 ljudi natiskivalo na stadionu, a jos toliko ih bilo ispred stadiona.
Baki svaka cast, bio je jako dobar, nekad mozda i naivan, al baraz je veci uspjeh, dalje se doslo i bolje se igralo.
Ciro je kriv sto nije naredio spahicu, muratovicu i rahimicu da odrade kartone protiv estonije, sto nije ogranicio mir reprezentativcima, ali sve ostalo, treba mu kapu skinuti.
-
padobranac1978
- Kontakt:
Estonija je velesilaMOZAK je napisao/la:De padobranac, ne prosipaj se.
Nemas argumente.
Danas nam je bod iz tirane ko kuca, a et dobili smo tamo neku belgiju, estoniju..nismo mogli dobiti spaniju![]()
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
Safet je pozvao najbolje,a što su se neki umislili nije on kriv.Vjerujem u njega i ako ga i Ćiro vaš podržava onda molim vas dajmo čovjeku podršku,jer na taj način možemo i njima i sebi pomoći.
Kada smo bili na korak od odlaska na veliko takmičenje sa Bakom, nedostajala nam je pobjeda i taj ciklus smo završili kao ČETVRTI, a sa Ćirom nakon kvalifikacaija smo završili kao DRUGI. Kraj je kada sudija odsvira kraj, pa prema tome sa Ćirom smo ostvarili najbolji rezultat u kvalifikacijama. Ko to ne vidi - ima veliki problem. Unatoč tome, ni Baka ni Ćiro nas nisu odveli na veliko takmičenje, ali je ipak bolje biti drugi, nego treći, četvrti ili peti jer pozicijom na tabeli na kraju kvalifikacija obezbjeđujemo bolju startnu grupu za naredne kvalifikacije. Ovdje se postavlja pitanje - koga je to Ćiro pobjedio. Ćiro nije pobjedio najbolje u grupi, ali nije gubio bodove od ekipa iz pete jakosne skupine kao što se to upravo dešava Sušiću. Čiro je startao iz četvrte jakosne, a Sušić zahvaljujući Ćiri iz treće jakosne skupine i po meni bi bio uspjeh da Sušić ostvari drugo mjesto u kvalifikacijama, bar kao Ćiro, jer to niko nikada prije njega nije uspio. Kada se zvrše kvalifikacije i eventualno budemo prvi - Sušić će biti bolji, ako završimo drugi - biće isti kao Ćiro, a ako završimo ispod ta dva mjesta biće lošiji od Ćire, iako je imao daleko lakšu kvalifikacionu grupu i bolju jakosnu grupu. Po mome mišljenju, ako želimo ići na veliko takmičenje, ne smijemo gubiti bodove od slabijih, a Ćiro je od jačih (jakosne skupine) osvojio 7 bodova i nije izgubio ni jedan od ekipa iz slabijih jakosnih skupina. Sušić je već izgubio 2 boda od slabijih, a od jačih nije osvojio ni jedan bod.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Kome nedostaje Ciro Ce Tung,direkt u Kinu pa se Pao-Goi-tanjirajte.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Joj sto me nervira ovaj Safet, nije zvao Sanela Jahica za utamicu protiv Mexica.. Bitno zato da Mravac igra..